d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Polska > Julka Wyjaśnia Dlaczego Jesteście Singlami
Prev12346Next
Closed New Topic New Poll
Member
Gold: 79.01
Jul 23 2021 02:25pm
Quote (Pozdrawiam @ Jul 23 2021 09:35pm)
Ktory mlody chlopak poszukuje idealnej partnerki? Co ty pierdolisz? XD
Chyba ze mowimy o piwniczakach, ktorzy zyja w swoich fantazjach a nigdy kobiety nie dotkneli.

Generalizujesz i stereotypizujesz.
Member
Gold: 470.00
Jul 23 2021 03:20pm
Quote (Pozdrawiam @ 23 Jul 2021 21:35)
Chyba ze mowimy o piwniczakach, ktorzy zyja w swoich fantazjach a nigdy kobiety nie dotkneli.

:mellow:
Member
Gold: 2,240.00
Jul 24 2021 01:31am
Quote (Pozdrawiam @ 23 Jul 2021 21:35)

Wszystko się zgadza. Przecież Paweuuu wyraźnie zwrócił się do grona swoich kolegów i wyraźnie wskazał na piwniczaków.

:Unsure:

Co tu się odjanie pawla :huh:

Member
Gold: 3.01
Jul 24 2021 01:32am
Quote (Ezraaa @ 23 Jul 2021 22:25)
Generalizujesz i stereotypizujesz.

Dobrze prawi. Generalnie widzę tutaj potencjał na jakąś dobrą dyskusje.
Osobiście nigdy się nad tym nie zastanawiałem, ani nie robiłem kalkulacji "jaki jest mój typ" xd Kobieta musiała mnie czymś zainteresować, ale nie ma na to żadnego schematu. Może niektórych zaskoczę, ale większość kobiet ma podobnie. Mogą sobie zakładać, że facet ma być taki i taki, ale zazwyczaj trafiają na kogoś nie do końca w swoim typie, który ma "to coś".

Otwieram temat.
Member
Gold: 79.01
Jul 24 2021 08:39am
Quote (LechWalesa @ Jul 24 2021 09:32am)
Dobrze prawi. Generalnie widzę tutaj potencjał na jakąś dobrą dyskusje.
Osobiście nigdy się nad tym nie zastanawiałem, ani nie robiłem kalkulacji "jaki jest mój typ" xd Kobieta musiała mnie czymś zainteresować, ale nie ma na to żadnego schematu. Może niektórych zaskoczę, ale większość kobiet ma podobnie. Mogą sobie zakładać, że facet ma być taki i taki, ale zazwyczaj trafiają na kogoś nie do końca w swoim typie, który ma "to coś".

Otwieram temat.

Zawsze masz preferencje, tylko tego nie zauważasz. Kwestia, czy są stargetowane na urodę, czy wszystkie inne aspekty. Ja np. nie miałem nigdy preferencji do rodzaju urody, bardziej osobowości, jak się dogadujemy, jak nam się spędza czas, czy mnie pociąga etc. raczej preferencje typu co do koloru oczu, czy włosów są jakimś nieporozumieniem. Wiadomo, że szukamy określonego wzorca, ale jak dobrze wiemy - partnerka/partner to nie towar na półce, który wybieramy według specyfikacji, więc praktycznie w każdym przypadku musimy być gotowymi na ustępstwa - pytanie tylko, czy jesteśmy je w stanie udźwignąć i żyć z nimi.

Quote (kondes @ Jul 24 2021 09:31am)
Wszystko się zgadza. Przecież Paweuuu wyraźnie zwrócił się do grona swoich kolegów i wyraźnie wskazał na piwniczaków.

:Unsure:

Co tu się odjanie pawla :huh:

Jakim ty jesteś chujowym bytem, ja pierdolę. Wszyscy na tym forum mają jakąś osobowość i swoje jakieś przekonania, ale ty jesteś kurwa wyjątkowy. twoje przekonania są niczym innym, niż przeciwieństwem moich oraz tego co piszę. Jakbym napisał, że gówno jest chujowe, to ty byś zwyzywał mnie od ciemnogrodów i opowiadał, że odpowiednio przyrządzone i przyprawione jest krem de la krem xd

W literackim skrócie - po prostu wypierdalaj stąd jebany odpadzie.
Member
Gold: 1.01
Jul 24 2021 10:13am
Quote (Ezraaa @ Jul 23 2021 07:47pm)
No ta to jest magiczna, ale co do tej pierwszej, to który z nas nie poszukiwał idealnej partnerki? Każdy z nas ten etap przechodził, a później nasze piwniczne mordki weryfikowala rzeczywistość. :D

A ja się z tym zgodzę akurat. W wieku 14-21 szukałem tylko opalonej brunetki o niebieskich oczach. Później mi przeszło. Szkoda, że byłem taki pojebany bo w międzyczasie mogłem dużo więcej ruchać niż było, ale i tak jestem zadowolony.
Member
Gold: 2,986.38
Jul 24 2021 10:57am
Quote (Ezraaa @ 24 Jul 2021 16:39)
Zawsze masz preferencje, tylko tego nie zauważasz. Kwestia, czy są stargetowane na urodę, czy wszystkie inne aspekty. Ja np. nie miałem nigdy preferencji do rodzaju urody, bardziej osobowości, jak się dogadujemy, jak nam się spędza czas, czy mnie pociąga etc. raczej preferencje typu co do koloru oczu, czy włosów są jakimś nieporozumieniem. Wiadomo, że szukamy określonego wzorca, ale jak dobrze wiemy - partnerka/partner to nie towar na półce, który wybieramy według specyfikacji, więc praktycznie w każdym przypadku musimy być gotowymi na ustępstwa - pytanie tylko, czy jesteśmy je w stanie udźwignąć i żyć z nimi.

Jakim ty jesteś chujowym bytem, ja pierdolę. Wszyscy na tym forum mają jakąś osobowość i swoje jakieś przekonania, ale ty jesteś kurwa wyjątkowy. twoje przekonania są niczym innym, niż przeciwieństwem moich oraz tego co piszę. Jakbym napisał, że gówno jest chujowe, to ty byś zwyzywał mnie od ciemnogrodów i opowiadał, że odpowiednio przyrządzone i przyprawione jest krem de la krem xd

Nie no, plusjeden.

Ale tak sie dzieje jak kundel nagle straci swojego pana i nie wie gdzie sie podziac.

This post was edited by Damundo on Jul 24 2021 10:57am
Member
Gold: 0.00
Jul 24 2021 11:21am
Quote (Ezraaa @ Jul 23 2021 07:47pm)
No ta to jest magiczna, ale co do tej pierwszej, to który z nas nie poszukiwał idealnej partnerki? Każdy z nas ten etap przechodził, a później nasze piwniczne mordki weryfikowala rzeczywistość. :D

No ale ogólnie mnie trochę dziwi, że dziewczyny aż tak wydziwiają jaki partner musi być idealny lub jak na przykładzie wyżej jakie daniny musi królowej składać, podczas gdy biologicznie, to akurat kobiety, a nie mężczyźni mają czasową bombę. Nagle koło 30. już jest myśl, że ostatni moment na dziecko i trzeba się ustatkować. Facet pod tym względem nie ma takiej presji i ma więcej czasu.

Analogicznie, dziewczyna która sypia z wieloma facetami społecznie postrzegana będzie jako puszczalska, więc znowu: ustatkowanie się, facet natomiast jak rucha x i y i z, to jest wręcz na plus postrzegane przez wielu. Także trochę nie rozumiem czemu dziewczyny obecnie stawiają takie wymagania.
Member
Gold: 2,240.00
Jul 24 2021 02:18pm
Quote (Ezraaa @ 24 Jul 2021 16:39)

Już uspokoiłeś swoje rozszalałe mięśnie?
Member
Gold: 306.44
Jul 24 2021 02:24pm
Quote (kondes @ 24 Jul 2021 22:18)
Już uspokoiłeś swoje rozszalałe mięśnie?

Pewnie jest zajety miesniami zwieracza twojej matki.
Go Back To Polska Topic List
Prev12346Next
Closed New Topic New Poll