d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Polska > Do Wszystkich Graczy Lola > Ale Tylko Takich Prawdziwych, Z Gold+
Prev12345Next
Closed New Topic New Poll
Member
Gold: 0.00
Warn: 10%
Nov 20 2013 01:41pm
ok, 3/4 lolowych smieci zebralo sie w temacie, wiec zamykam komore i wypuszczam gaz
cyu kurwy

Quote (zALC @ Nov 20 2013 09:40pm)
Oczywiście, że nie grasz bo ta gra cie przerosła więc postanowiłeś z nią skończyć.
Ostatnio coś lamentowałęś, że na amstafie chcesz suspa żeby nie musieć czytać moich wpisów. Bana wyłapałeś a po godzinie wróciłeś na kolejnym multi, na chuj ; D???

polecam różnorakie ciekawe picki i porady chipza, będziesz siedział w brązie.

bana; D

This post was edited by DP_DT on Nov 20 2013 01:42pm
Member
Gold: 5.01
Nov 20 2013 01:43pm
idz popros mame aby zaplacila za neta bo nie bedziesz mogl lurowac kwejka i wykopu xdddddddddddd
Member
Gold: 34,345.35
Nov 20 2013 01:43pm
Quote (DP_DT @ Nov 20 2013 07:41pm)
ok, 3/4 lolowych smieci zebralo sie w temacie, wiec zamykam komore i wypuszczam gaz
cyu kurwy

ah ten nieokiełznany tancerz z nowej huty, strach się bać normalnie
Xploosiv: xDDD
Xploosiv: jestes?
LETSPLEJDOTO2: ta
Xploosiv: ogarnij
Xploosiv: ten link
Xploosiv: jak ten blejdowy
Xploosiv: szczeka
Xploosiv: i tak to jest
Xploosiv: jak sie z gownem jebanym gra
Xploosiv: a potem efekty
Xploosiv: wentyl pewnie na tym tsie czy chuj wie na czym siedzieliscie tez mnie od gowien wyzywal?
LETSPLEJDOTO2: przejmujesz sie
LETSPLEJDOTO2: japierdole
LETSPLEJDOTO2: placzesz o zdanie ludzi w internecie
Xploosiv: no przejmuje sie
Xploosiv: bo nie po to gram
Xploosiv: w jebane gry
Xploosiv: raz zfailuje
Xploosiv: i mi bedzie rzyg
Xploosiv: ktory gra gorzej ode mnie
Xploosiv: wypominal
Xploosiv: to samo nie gram z bushlickiem jz
Xploosiv: juz
Xploosiv: bo jest taki sam
Xploosiv: wiec radze ci tez ich wyjebaca
Xploosiv: i miec swiety spokoj
LETSPLEJDOTO2: xD
LETSPLEJDOTO2: twoja wojna to nie moja wojna ziomek
Xploosiv: i chuj mnie to obchodzi
Xploosiv: masz
Member
Nov 20 2013 01:44pm
wiecej smieci do tematu prosze, w komorze znajdzie sie jeszcze miejsce
Member
Nov 20 2013 01:45pm
Quote (DP_DT @ Nov 20 2013 07:44pm)
wiecej smieci do tematu prosze, w komorze znajdzie sie jeszcze miejsce

Po moich ostatnich procentach uznalem, ze przestane postowac na pl sekcji. Pewnie zapytacie czemu? no to akurat wyjasnie wam! Postowanie tam jest istnym idiotyzmem (niestety coraz bardziej ta sekcja zsuwa sie ku morzu sprd) oraz osoby, ktore sa odpowiedzialne do trzymania porzadku na forum sa nieadekwatne z tym co powinni robic, warnuja za byle co, a wysyp multi, ktory byl ostatni czasy jest nietykany. Może po przeczytaniu tej rzeki płaczu osoby typu sajgon,bombel i inni poczuja sie wywyzzszeni~~ w formie istnej erekcji intelektualnej~~, lecz wiążą sie z tym takze minusy. Oczywiscie jest to przemyslana decyzja, choc przyjaciele z krwii i guwna(rzart xd) nie wierzyli w to co pisze, ale wiecie jaki to ja jestem,unbroken.
PS: JEZELI JEDNAK ODCZUWACIE TĘSKNOTE ZA JAKZE WAZNA PERSONE MOZECIE MNIE NADAL ZNALEZC NA STEAMIE I BNECIE(wiecej info w liscie gier)

Rowniez przy okazji sle pozdrowionka do moich kumow:
~~Istny bug bogactwa Unsatiable
~~Muj podnurzek Drdicker
~~Wentyl (niestety nie nadam mu tytułu, zbyt krotko go znam)
~~Playmate doto VRT/Rexxer
~~Moj mentor i mistrz w grze doto2 Bushlick i jezeli kiedys sie dorobie przeznacze wszystkie fundusze na operacje plastyczna aby w koncu stal sie upragnionym azjata.
~~KenshinKiba - PDR GUY 'K
~~WhiteStarArmy A.k.a eXotic - na zawsze w moim sercu <3
~~Moje kochanie oraz jedna z osob, ktore oglada chinskie bajki;p ONESTOPTODIE A.K.A iRetwe

Jezeli o kims zapomnialem to przepraszam i sle do owej persony mase calusow i wur wubuw.
ELO
Member
Gold: 5.00
Nov 20 2013 01:46pm
Quote (zALC @ Nov 20 2013 08:40pm)
Oczywiście, że nie grasz bo ta gra cie przerosła więc postanowiłeś z nią skończyć.
Ostatnio coś lamentowałęś, że na amstafie chcesz suspa żeby nie musieć czytać moich wpisów. Bana wyłapałeś a po godzinie wróciłeś na kolejnym multi, na chuj ; D???

polecam różnorakie ciekawe picki i porady chipza, będziesz siedział w brązie.

Pozostane przy xinie, kiedys jak bede gral na mistrzostwach swiata to tez picke xina
Member
Gold: 2,000.00
Nov 20 2013 01:46pm
nie gram w tę grę i nic mnie ona nie obchodzi
Member
Nov 20 2013 01:47pm
Quote (zALC @ Nov 20 2013 09:45pm)
Po moich ostatnich procentach uznalem, ze przestane postowac na pl sekcji. Pewnie zapytacie czemu? no to akurat wyjasnie wam! Postowanie tam jest istnym idiotyzmem (niestety coraz bardziej ta sekcja zsuwa sie ku morzu sprd) oraz osoby, ktore sa odpowiedzialne do trzymania porzadku na forum sa nieadekwatne z tym co powinni robic, warnuja za byle co, a wysyp multi, ktory byl ostatni czasy jest nietykany. Może po przeczytaniu tej rzeki płaczu osoby typu sajgon,bombel i inni poczuja sie wywyzzszeni~~ w formie istnej erekcji intelektualnej~~, lecz wiążą sie z tym takze minusy. Oczywiscie jest to przemyslana decyzja, choc przyjaciele z krwii i guwna(rzart xd) nie wierzyli w to co pisze, ale wiecie jaki to ja jestem,unbroken.
PS: JEZELI JEDNAK ODCZUWACIE TĘSKNOTE ZA JAKZE WAZNA PERSONE MOZECIE MNIE NADAL ZNALEZC NA STEAMIE I BNECIE(wiecej info w liscie gier)

Rowniez przy okazji sle pozdrowionka do moich kumow:
~~Istny bug bogactwa Unsatiable
~~Muj podnurzek Drdicker
~~Wentyl (niestety nie nadam mu tytułu, zbyt krotko go znam)
~~Playmate doto VRT/Rexxer
~~Moj mentor i mistrz w grze doto2 Bushlick i jezeli kiedys sie dorobie przeznacze wszystkie fundusze na operacje plastyczna aby w koncu stal sie upragnionym azjata.
~~KenshinKiba - PDR GUY 'K
~~WhiteStarArmy A.k.a eXotic - na zawsze w moim sercu <3
~~Moje kochanie oraz jedna z osob, ktore oglada chinskie bajki;p ONESTOPTODIE A.K.A iRetwe

Jezeli o kims zapomnialem to przepraszam i sle do owej persony mase calusow i wur wubuw.
ELO

buszlik
unsatiable
retwe

smiecie porownywalne do ciebie
Member
Nov 20 2013 01:50pm
Quote (DP_DT @ Nov 20 2013 07:47pm)
buszlik
unsatiable
retwe

smiecie porownywalne do ciebie

Ale to nie mnie ojebali na osiedlu z telefonu i to nie ja dziele/dzielilem przez 3/4 swojego zycia pokoj z babcia przez co nie moglem wejsc na ts'a ; DDDDD
Member
Nov 20 2013 01:52pm
o pies juz wrocil, tak myslalem, ze to on
Go Back To Polska Topic List
Prev12345Next
Closed New Topic New Poll