d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Polska > Cholercia Co Do Tematu Z Marihuaną > Bo Sie Rozpisałem I Zamknęli Za Szybko:(
Prev123412Next
Closed New Topic New Poll
Banned
Gold: Locked
Trader: Scammer
Warn: 60%
Oct 4 2011 02:54pm
lol niech lepi nie legalizuja bo bedzie cza isc do roboty
Member
Gold: 23,000.10
Oct 4 2011 02:56pm
Quote (Prezes @ 4 Oct 2011 22:54)
lol niech lepi nie legalizuja bo bedzie cza isc do roboty

nie chciałbyś pracować na plantacji samosiejki?
Banned
Gold: Locked
Trader: Scammer
Warn: 60%
Oct 4 2011 02:57pm
Quote (EustachyMotyka @ 4 Oct 2011 21:56)
nie chciałbyś pracować na plantacji samosiejki?

nie, teraz zyje mi sie dobrze - nie chce zadnych zmian.
Member
Gold: 121,534.87
Quote (LoQ @ 4 Oct 2011 22:44)
tyle razy co wracałem spalony z melanżu furą z zajebanym ziomkiem (kierowcą) to chyba nie zliczę. Nie uważam aby w jakikolwiek negatywny sposób to wpływało na jego prowadzenie.

Chciałbym aby to ruszyło w pozytywnym kierunku, zacznijmy od zmniejszenia tych popierdolonych kar za posiadanie, które są całkowicie absurdalne.

nie sądzisz jednak że osoby wsiadające za kółko po spaleniu sie są jednak KURWA nieodpowiedzialne???

co sie do tej pory nie wydarzyło to tylko dziękować, oczywiście nie rozklejajmy sie nad tym bo coś tragicznego może sie przydarzyć choćby i panu biznesmenowi lat 35 wracającemu z pracy czy z innej beczki pani która chciała tylko pojechać po bułki do sklepu ale czy naprawde nie widać tego że picie(ostatni raz o tym wspominam bo to nie temat o tym ale)/palenie ZA CHINY LUDOWE NIE POLEPSZY SPRAWY w związku z zachowaniem kierowcy? pytam sie tylko po co to

This post was edited by cagiva on Oct 4 2011 02:59pm
Member
Gold: 0.00
Warn: 20%
Quote (Prezes @ Oct 4 2011 09:57pm)
nie, teraz zyje mi sie dobrze - nie chce zadnych zmian.

dzwonie na policje
Member
Gold: 282.70
Oct 4 2011 03:01pm
Quote (cagiva @ Oct 4 2011 10:39pm)
nie chodzi mi akurat o agresywność, ale po prostu o zmiane zachowań. nie chciałbym widzieć takich ludzi na ulicy i tu chodzi o bezpieczeństwo ich własne, kierowców i całej reszty przypadkowo zamieszanych

poruszcie wyobraźnią

PRAGNĄŁBYM żeby wszyscy na ulicach chodzili nastukani, wtedy bym się nie bał o swoje zdrowie/życie
Quote (LoQ @ Oct 4 2011 10:44pm)
tyle razy co wracałem spalony z melanżu furą z zajebanym ziomkiem (kierowcą) to chyba nie zliczę. Nie uważam aby w jakikolwiek negatywny sposób to wpływało na jego prowadzenie.

Chciałbym aby to ruszyło w pozytywnym kierunku, zacznijmy od zmniejszenia tych popierdolonych kar za posiadanie, które są całkowicie absurdalne.

u mnie to samo, ziomek jeździ tylko po ziułku, albo po ziułko

Quote (cagiva @ Oct 4 2011 10:57pm)
nie sądzisz jednak że osoby wsiadające za kółko po spaleniu sie są jednak KURWA nieodpowiedzialne???

nie wiem czy wiesz, ale jak sie ktoś spali to jest 20 razy bardziej przezorniejszy niz zwykle, wiem to z autopsji
Quote (RoGh @ Oct 4 2011 10:50pm)
Co do agresywnosci - tez nie doswiadczylem nigdy agresywnego zachowania ze strony osoby ujaranej. Za kolko bym jej nie wsadzal, to ze nie spowodowala wypadku, nie znaczy, ze nie ma np. opoznionych reakcji. Kto chce i tak jara, nie przybedzie nam po legalizacji milionow nowych yaraczy ziulka. Tylko dlaczego wsadzac za jaranie albo dlaczego korzysci ma z tego czerpac mafia, a nie panstwo? Przeciez to ogromny boost do budzetu. Jestem za legalizacja, wczesniej bylem dosc sceptyczny, bo tez mialem ograniczone zaufanie do polskiego spoleczenstwa, ale z drugiej strony ZDECYDOWANIE wole osoby po marihuanie niz po alkoholu, ci drudzy to prawdziwe zagrozenie na ulicy, nie tylko za kolkiem.

:wub:
Member
Oct 4 2011 03:04pm
Quote (RoGh @ 4 Oct 2011 22:50)
Co do agresywnosci - tez nie doswiadczylem nigdy agresywnego zachowania ze strony osoby ujaranej. Za kolko bym jej nie wsadzal, to ze nie spowodowala wypadku, nie znaczy, ze nie ma np. opoznionych reakcji. Kto chce i tak jara, nie przybedzie nam po legalizacji milionow nowych yaraczy ziulka. Tylko dlaczego wsadzac za jaranie albo dlaczego korzysci ma z tego czerpac mafia, a nie panstwo? Przeciez to ogromny boost do budzetu. Jestem za legalizacja, wczesniej bylem dosc sceptyczny, bo tez mialem ograniczone zaufanie do polskiego spoleczenstwa, ale z drugiej strony ZDECYDOWANIE wole osoby po marihuanie niz po alkoholu, ci drudzy to prawdziwe zagrozenie na ulicy, nie tylko za kolkiem.

zostawmy te agresywność to nawiązywało do alkoholu, już wytłumaczyłem wyżej że chodziło o zmiany po jakichkolwiek używkach a to był przykład

jedynym plusem całej takiej akcji byłoby wyciągnięcie z tego pieniędzy bo ja powiem szczerze że w dupie mam zadowolenie mas młodych ludzi, którzy chcą żyć luźno 'na legalu' palić sadzić zalegalizować i takie tam hasła.

a to czy zdecydowanie woli sie kogoś po zielsku czy po alkoholu przy zalegalizowaniu marihuany nie sądze żeby procent sprzedaży alkoholu jakoś drastycznie sie zmienił (zmniejszył?) to po prostu dodawanie kolejnego problemu(już nazwe to problemem nawiązując do wcześniejszych moich argumentów)
Member
Oct 4 2011 03:08pm
Quote (Wykluczone @ 4 Oct 2011 23:01)
PRAGNĄŁBYM żeby wszyscy na ulicach chodzili nastukani, wtedy bym się nie bał o swoje zdrowie/życie

u mnie to samo, ziomek jeździ tylko po ziułku, albo po ziułko

nie wiem czy wiesz, ale jak sie ktoś spali to jest 20 razy bardziej przezorniejszy niz zwykle, wiem to z autopsji

:wub:

2) życze wam wszystkim powodzenia
3) tak wiem słyszałem to już nie raz, legalizacja marihuany to temat rzeka i nasłuchałem sie wielu rzeczy, nie twierdze że to nieprawda bo słyszałem o przypadkach kiedy to policja zatrzymuje kogoś kto w nocy powiedzmy jedzie zbyt bezpiecznie, coś jest podejrzane :) ale to w żadnym wypadku nie uzasadnia spożywania czegoś po czym masz inne reakcje/zachowania i wsiadania za kółko

no i nie ograniczajmy sie tylko do jeżdżenia samochodem ;p

This post was edited by cagiva on Oct 4 2011 03:08pm
Member
Gold: 15,461.01
Oct 4 2011 03:09pm
Quote (cagiva @ Oct 4 2011 10:04pm)
zostawmy te agresywność to nawiązywało do alkoholu, już wytłumaczyłem wyżej że chodziło o zmiany po jakichkolwiek używkach a to był przykład

jedynym plusem całej takiej akcji byłoby wyciągnięcie z tego pieniędzy bo ja powiem szczerze że w dupie mam zadowolenie mas młodych ludzi, którzy chcą żyć luźno 'na legalu' palić sadzić zalegalizować i takie tam hasła.

a to czy zdecydowanie woli sie kogoś po zielsku czy po alkoholu przy zalegalizowaniu marihuany nie sądze żeby procent sprzedaży alkoholu jakoś drastycznie sie zmienił (zmniejszył?) to po prostu dodawanie kolejnego problemu(już nazwe to problemem nawiązując do wcześniejszych moich argumentów)

pogadaj z kimś kto jeździ i pali, sam Ci powie, że będąc upalonym o wiele bardziej koncentrujesz się na prowadzeniu i trasie, inne rzeczy Cię nie obchodzą.
Member
Gold: 3.02
Oct 4 2011 03:10pm
Quote (LoQ @ Oct 4 2011 10:09pm)
pogadaj z kimś kto jeździ i pali, sam Ci powie, że będąc upalonym o wiele bardziej koncentrujesz się na prowadzeniu i trasie, inne rzeczy Cię nie obchodzą.

właśnie ;]
Go Back To Polska Topic List
Prev123412Next
Closed New Topic New Poll