Quote (cagiva @ Oct 4 2011 10:39pm)
nie chodzi mi akurat o agresywność, ale po prostu o zmiane zachowań. nie chciałbym widzieć takich ludzi na ulicy i tu chodzi o bezpieczeństwo ich własne, kierowców i całej reszty przypadkowo zamieszanych
poruszcie wyobraźnią
PRAGNĄŁBYM żeby wszyscy na ulicach chodzili nastukani, wtedy bym się nie bał o swoje zdrowie/życieQuote (LoQ @ Oct 4 2011 10:44pm)
tyle razy co wracałem spalony z melanżu furą z zajebanym ziomkiem (kierowcą) to chyba nie zliczę. Nie uważam aby w jakikolwiek negatywny sposób to wpływało na jego prowadzenie.
Chciałbym aby to ruszyło w pozytywnym kierunku, zacznijmy od zmniejszenia tych popierdolonych kar za posiadanie, które są całkowicie absurdalne.
u mnie to samo, ziomek jeździ tylko po ziułku, albo po ziułkoQuote (cagiva @ Oct 4 2011 10:57pm)
nie sądzisz jednak że osoby wsiadające za kółko po spaleniu sie są jednak KURWA nieodpowiedzialne???
nie wiem czy wiesz, ale jak sie ktoś spali to jest 20 razy bardziej przezorniejszy niz zwykle, wiem to z autopsjiQuote (RoGh @ Oct 4 2011 10:50pm)
Co do agresywnosci - tez nie doswiadczylem nigdy agresywnego zachowania ze strony osoby ujaranej. Za kolko bym jej nie wsadzal, to ze nie spowodowala wypadku, nie znaczy, ze nie ma np. opoznionych reakcji. Kto chce i tak jara, nie przybedzie nam po legalizacji milionow nowych yaraczy ziulka. Tylko dlaczego wsadzac za jaranie albo dlaczego korzysci ma z tego czerpac mafia, a nie panstwo? Przeciez to ogromny boost do budzetu. Jestem za legalizacja, wczesniej bylem dosc sceptyczny, bo tez mialem ograniczone zaufanie do polskiego spoleczenstwa, ale z drugiej strony ZDECYDOWANIE wole osoby po marihuanie niz po alkoholu, ci drudzy to prawdziwe zagrozenie na ulicy, nie tylko za kolkiem.