Quote (radi3k @ 15 Feb 2011 19:32)
Cóż, najłatwiej byłoby polecić Photoshopa i InDesign, ale te programy wymagają chociażby podstawowej wiedzy w obsłudze. Według mnie to ta 'pierwsza' strona z waszym zdjęciem jest kiczowata. Brakuje w niej tego o co chodzi w ceremonii ślubnej, radości, miłości itp. Zdjęcie z plaży (pomimo, że jesteście na nim oboje) nie widzi mi się za bardzo jako front zaproszenia...Osobiście to bym nie wiedział, czy ktoś mnie zaprasza na grilla, 18stkę czy inną imprezę. Chociaż motyw z sypaniem piasku na dłonie drugiej połówki może wydawać się w jakimś stopniu adekwatny, ale reszta tła i otoczenie psuje cały efekt.
---
http://i52.tinypic.com/14e2vdi.jpg
ogólnie zmienilismy i jest napisne zaproszenie na slub teraz ale zdjecie to samo jak narazie
Quote (kubaba5 @ 15 Feb 2011 19:45)
#1 Jeżeli chodzi o zaproszenia na ślub to mogę ci dać namiary na moją siostrę, bo ma firmę która się tym zajmuje

#2 Nie uważasz, że to trochę wstyd drukować zaproszenia na kartkach A4? Ja bym raczej nie dał czegoś takiego gościom
#3 Mógłbyś sobie darować wierszyk typu "Dawać kasę, wypierdalać z prezentami" bo to dość wieśniackie.
drukuje nie na zwyklych tylko na papierze do zaproszen (na sprobe wzialem taka imitujaca skore i marmur na zdjeciu widac ta imitujaca skore), a robie to dlatego ze to co jest oferowane nie spelnia wymagan mojej narzeczonej wlasciwie bo ja sie tam bym nie pierdolil i kupil jakiekolwiek byle by byly estetyczne
dawaj na pm adres stronki
Quote (Pieczywo @ 15 Feb 2011 19:43)
hajtac sie z powodu dzieciaka
gz
jak bys czytal moje topici to bys wiedzial ze nie hajtam sie z powodu dziecka tylko mialem wszystko wczesniej ustalone