mysz15
Oddaje na niego glos gdyz uwazam ze jego spierdolenie osiagnelo limit maskumalny i nie zanosi sie na to zeby opadlo. Poprzez posty na temat jego wyimaginowanej dziewczyny srajacej i jego patrzacego sie na to czy wsadzanie sobie szamponu do dupy stracilem resztki nadzieji na jakakolwiek poprawe na tej sekcji.
Nie rozumiem co tytaj robi killah tho.. jest spierdolony ale nie az tak zeby byc w final 3. Niech sobie postuje zdjecia zdjebanych samochodow z maskami razdzewialymi i niech sobie pisze jak popiradala tym rzechem, chuja wykladam na niego. Jest debilem ale malo szkodliwym i raczej mi nie przeszkadza.
DnB byl moim faworytem w pierwszym glosowaniu ale uspokoil sie i ostatnio nie zasluguje (w pozytywnym sensie) na moj glos, mimo iz bylem "gwiazda" jednej z jego dram. Moglbym w sumie tutaj przypoczyc kilka cytatow jego autorstwa ktore na pewno zostana zapamietane na wieki ale ja, w przeciwienstwie do niego mam wyjebane na internet, na serio.
W top3 brakuje definitywnie moron123 i jego pm'a do eczka + kilku pijackich tekstow wjezdzajacych np na moja "angielskosc"
This post was edited by Shapiro on Dec 30 2009 01:44pm