Quote (Rzoolberd @ Nov 29 2009 12:47pm)
schowaj kurwa tą krzywą morde bo ja pierdole kurwa maćcos ci sie kurwo nie podoba to spierdalaj moge ci ewentualnie polamac pysk na rl jak chcesz tepy chujpłacz mi rzeke kurwo lata mi koło dupy ban załoze nowe konto szmato jebanamam w pizdzie twoje fora kurwo jebana ,mam kase mam wszystko kurwo jebananie masz kurwo nic mięsni ani masy kurwa jak pierdolne w ten głupi nobksi pysk to w sciane sie chuhro jebane wbijesza mial ktos akcje np idzie 3 typow i na ciebieumyj mame pryszczata kurwo z jspcry bedzie robic twoja zjebana matka jak będe ja rżnoł w piczewyjebane mam na Ciebie
Bana to ty możesz dostać najwyżej i wpierdol jak nagrabisz ^^
nie bądz taki wiracha przez internetmasz jechane na codzien cwelu hahahaha xD
za twarz Cię koledzy cisną o ile ich masz frajerze ^^Wiesz, że jesteś jedyną osobą na jsp, której przypierdoliłbym bez słowa cepa w pysk, gdybym spotkał ją w rl?
Owszem. Internet serious business
Dyskusjaprostak jesteś i tyle operujesz wulgarnym słownictwem i wiesz co ? moja mentalność umysłowa mówi mi , że nie warto z Tobą zaczynać konwersacji ponieważ jesteś bruakiem cukrowym i wystaje Ci słoma z butówCzy ktoś jeszcze coś by dodał ? :> nie widze cytatow
anyway bylo dobre 'czy inni tez sa takimi fanatykami...', ale nie pamietam jak to szlo
This post was edited by Leszczo on Nov 29 2009 05:50am