Quote (xmaci @ Nov 29 2009 11:47am)
Jakim Ty jesteś kurwa zakompleksionym małoletnim dupkiem, tak bardzo, że aż do przesady. Zwłaszcza, na punkcie swojego wieku, a zaraz po tym wyglądu. Bez przerwy mówisz o tym, że jesteś młody, ale masz to gdzieś i nie wstydzisz się tego. Gówno prawda, zasłaniasz się co tylko Ci wpadnie w ręce. Podczas gdy inni robią to by się wygłupić, ty w tym czasie podbudowujesz swoje alter ego. Zacznij wreszcie dorastać bo śmieszny jesteś. Dodatkowo jesteś pozerem, po raz kolejny zasłaniając siebie i próbując być kimś innym. Jeszcze raz powtórzę, jesteś nikim, nieudacznikiem który na forum o grach komputerowych dowartościowuje (i co przykre) udaje mu się to -- głównie w oczach osób Twojego pokroju. Z góry napomnę, że uzasadnienie "to tylko internet" jest żadne. Nawet gdy się puści wodze fantazji, nie przestaje się być sobą. Ty po prostu taki jesteś, ofiara w życiu poza monitorem i gdy siadasz już przed nim, automatycznie rośnie Twoje samopoczucie.
Oczywiście nie należy wytykać palcami, że tak samo zachowują się inni (bojan, bobsą itp) ponieważ oni mają sieczkę zamiast mózgu i to jest inny temat do dyskusji.
Wiek nic nie znaczy ? Udowodnij mi to w takim razie
A TY WYTRZYJ STAREJ DUPE OD SWOJEJ SPERMY BO MASZ KIŁE KURWO I RZEŻACZKE HIFOLCU JEBANY cos ci sie kurwo nie podoba to spierdalaj moge ci ewentualnie polamac pysk na rl jak chcesz tepy chuju jestes na strzała kurwo jebana skecjiku pierdolony umyj sie konski zwisie mam w pizdzie twoje fora kurwo jebana ,mam kase mam wszystko kurwo jebana nie masz kurwo nic mięsni ani masy kurwa jak pierdolne w ten głupi nobksi pysk to w sciane sie chuhro jebane wbijesz wyjebane mam na Ciebie Bana to ty możesz dostać najwyżej i wpierdol jak nagrabisz ^^
nie bądz taki wiracha przez internet
Quote (szadzia @ Nov 29 2009 11:48am)
mam w pizdzie twoje fora kurwo jebana ,mam kase mam wszystko kurwo jebana
Suki pierdolone za grosz honoru do starszyzny nie macie jebane dziwki z kopenhagi pierdolone kmioty wpierdol jeden z drugiem zerwiecie i bedzie cry
This post was edited by Rinmoshiteku on Nov 29 2009 04:50am