d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Polska > Owsiak
Prev12
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 1,020.00
Apr 28 2026 08:25am
brawo, że robi to co zakłada taka zbiórka ale chujem jest nadal, polecam sprawdzić sprawę ze staruszką, którą podał do sądu aby zrobić z niej przykład :) większe podziękowania powinni dostać wszyscy którzy się angażują w tą akcję wierząc, że nie ma w tym żadnej korzyści dla samego owsiaka
a teraz podziękujmy pracownikom biedronki, że są naszymi bohaterami na codzień, że chodzą do pracy poświęcając swój czas, i dla tirowców którzy wywiązują się z roboty, i dowożą nasze produkty oraz dla nieznanej pani sprzątaczki w szkole w wypizdowie dolnym, za umyty korytarz :love:
korzystając z tematu wypisujcie zawody, którym chcielibyście oficjalnie tutaj podziękować za wykonywanie swojej pracy :wub:

Znam sprawę ze staruszką, mogła baba nie hejtowac :P w biedronce czy lidlu zawsze pięknie dziękuję i życzę miłego dnia
Member
Gold: 40.00
Warn: 30%
Apr 28 2026 11:44am
Chuje muje dzikie węże, nie wiem jaki Owsiak jest prywatnie ale mój bombelek dzięki maszynie z serduszkiem jest moim bombelkiem a nie napisem na cmentarzu -_-

:love: :wub:

prosty rachunek zysków i strat: robi więcej dobrego niż nakradnie. zamykam

This post was edited by James_On on Apr 28 2026 11:45am
Member
Gold: 36.63
Warn: 10%
Apr 28 2026 12:35pm
Chuje muje dzikie węże, nie wiem jaki Owsiak jest prywatnie ale mój bombelek dzięki maszynie z serduszkiem jest moim bombelkiem a nie napisem na cmentarzu -_-

:love: :thumbsup:
Member
Apr 29 2026 12:18am

:love: :wub:

prosty rachunek zysków i strat: robi więcej dobrego niż nakradnie. zamykam

:love: :thumbsup:

Kto jest bez winy niech pierwszy żuci kamień, dobrze mówię ^_^
Member
Gold: 13.37
Apr 29 2026 12:19am
Kiedys spotkałem Owsiaka na pogrzebie jakiejś sławnej osoby. Podochodze do niego i mowie czesc Owsiak ty skurwysynu. A on tylko Elo i odwraca głowe. Sprzedałem mu blache w potylicie i mowie sluchaj mnie bo ci nie dam kasy na ziarno dla kur. Jurek cos tupnał, cos mruknał ale mowi dobra słucham ciebie cierpliwie, co masz mi do powiedzenia. Czemu sprzedawales uran czeczenom? Jerzy Owsiak powiedział do mnie - ty kurwa gnoju i przykleił mi serduszko do czoła. Potem uciekł do lasu.
Member
Gold: 420.00
Apr 29 2026 12:21am
Kiedys spotkałem Owsiaka na pogrzebie jakiejś sławnej osoby. Podochodze do niego i mowie czesc Owsiak ty skurwysynu. A on tylko Elo i odwraca głowe. Sprzedałem mu blache w potylicie i mowie sluchaj mnie bo ci nie dam kasy na ziarno dla kur. Jurek cos tupnał, cos mruknał ale mowi dobra słucham ciebie cierpliwie, co masz mi do powiedzenia. Czemu sprzedawales uran czeczenom? Jerzy Owsiak powiedział do mnie - ty kurwa gnoju i przykleił mi serduszko do czoła. Potem uciekł do lasu.

Tak było nie zmyśla B)
Member
Apr 29 2026 12:25am

:rofl: wspaniala prawdziwa historia
Member
Gold: 0.00
Warn: 20%
Apr 29 2026 07:46am

:love:
Member
Gold: 13.37
Apr 29 2026 07:55am
:love:

Ooo dzień dobry Artur :hug:
Go Back To Polska Topic List
Prev12
Add Reply New Topic New Poll