d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Polska >
Poll > Hero Siege: 9 Sezon
Prev12
Add Reply New Topic New Poll
  Guests cannot view or vote in polls. Please register or login.
Member
Gold: 0.00
Warn: 20%
Apr 2 2026 11:32am
nieee, żarcik taki/próba dokuczenia - wybierz jedno z dwóch B)

nie wyobrażam sobie w d2 czy podobne gry grać na padzie, po pierwszym wejściu w ekwipunek czy do stasha wyłączyłbym gre natychmiast

Dlaczego próbowałeś mi dokuczyć, drogi kolego? :o
Member
Gold: 36.63
Warn: 10%
Apr 2 2026 11:32am
nieee, żarcik taki/próba dokuczenia - wybierz jedno z dwóch B)

nie wyobrażam sobie w d2 czy podobne gry grać na padzie, po pierwszym wejściu w ekwipunek czy do stasha wyłączyłbym gre natychmiast

a będziesz grał nowy sezon pd2 drogi kolego? szukam ekipy na start. druid na kruki here B)
Member
Gold: 76.09
Apr 2 2026 11:44am
a będziesz grał nowy sezon pd2 drogi kolego? szukam ekipy na start. druid na kruki here B)

będę grał bankowo, ale już full party mam niestety, trzeci sezon z tymi samymi ludkami bd zaczynał. Bardzo chętnie jednak złapie z Tobą kontakt i sie polata coś razem lub ktoś komuś coś pomoże :)

/e

Dlaczego próbowałeś mi dokuczyć, drogi kolego? :o

żarcik taki!!! źle z dwóch wybrałeś drogi kolego :(

This post was edited by DrizztEU on Apr 2 2026 11:45am
Member
Apr 2 2026 11:46am
będę grał bankowo, ale już full party mam niestety, trzeci sezon z tymi samymi ludkami bd zaczynał. Bardzo chętnie jednak złapie z Tobą kontakt i sie polata coś razem lub ktoś komuś coś pomoże :)

dodamy się na fl przed sezonem i będziemy na bieżąco :) może jakieś blood moon albo horazon mapki się polata... moje ulubiene bo z krów i duszków lecą skillery z hp i hr :D
Member
Apr 2 2026 11:55am
dodamy się na fl przed sezonem i będziemy na bieżąco :) może jakieś blood moon albo horazon mapki się polata... moje ulubiene bo z krów i duszków lecą skillery z hp i hr :D

pamiętam kiedyś mówiłeś, że nie lubisz mapek w pd2 :D jak zmieniłeś zdanie to spoko

fl- nie rozumiem skrótu, ale z dc korzystam cały czas jak coś
Member
Apr 2 2026 12:00pm
pamiętam kiedyś mówiłeś, że nie lubisz mapek w pd2 :D jak zmieniłeś zdanie to spoko

fl- nie rozumiem skrótu, ale z dc korzystam cały czas jak coś

powiem tak. nie lubiłem ale niestety na nich można liczyć na najlepszy exp i drop. jak się naćpałem to na jednej sesji poleciało mi na horazonie 2x cham i berka i dużo fajnych unikatów np prawie perf templar...szkoda że nie tyrael :( urozmaicają rozgrywkę wiec są na +
druidem na pety bez eq da się robić t1 wiekszość chyba wiec tym co sezon a to dopiero mój drugi będzie zaczynam
kusi też throw barb po zmianach ale to chyba będzie drugi char
Member
Apr 2 2026 12:08pm
powiem tak. nie lubiłem ale niestety na nich można liczyć na najlepszy exp i drop. jak się naćpałem to na jednej sesji poleciało mi na horazonie 2x cham i berka i dużo fajnych unikatów np prawie perf templar...szkoda że nie tyrael :( urozmaicają rozgrywkę wiec są na +
druidem na pety bez eq da się robić t1 wiekszość chyba wiec tym co sezon a to dopiero mój drugi będzie zaczynam
kusi też throw barb po zmianach ale to chyba będzie drugi char

no druid na kruki to mega łatwa budżetówka, na śmieciach sobie sfarmisz hell czy t1, spoko opcja
ja sinką zagram, ulubiona moja klasa- pod co docelowo jeszcze nie wiem, myślałem nad FoF bo nie grałem jeszcze

ps. fajne dropy, udana sesja to musiała być kolego B)
Go Back To Polska Topic List
Prev12
Add Reply New Topic New Poll