d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Polska > Chlebek W Jajku Z Zgrillowanym żółtym Serem
Prev1234Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 76.09
Jan 15 2026 12:22pm
Niestety, nie posiadam damskich rajstop, a bez nich fotki są useless.

Niestety, nie posiadam damskich rajstop, a bez nich fotki są useless.

aaaaa. no to rzeczywiście bez sensu w takim razie, szkoda, że nie masz :<
Member
Gold: 21,719.56
Jan 15 2026 12:38pm
Jednak nie bed3 go zjadl bo wjechal ryzyk z kokosowym curry z kurczakiem ale mam na tablicy to eat later
Member
Gold: 0.00
Warn: 20%
Jan 15 2026 01:07pm
Jednak nie bed3 go zjadl bo wjechal ryzyk z kokosowym curry z kurczakiem ale mam na tablicy to eat later

Smacznego.
Też bym sobie opierdolił takie kurczaka. W sumie może na weekend coś takiego zrobię.
Member
Gold: 40.00
Warn: 30%
Jan 15 2026 03:33pm
Nie jestem na tyle pierdolnięty, by robić fotki mojemu żarciu.

props
Member
Gold: 1,000.00
Jan 16 2026 02:59pm
a do serka jakiś dżemik albo żurawinka wjeżdża ? bo to muss jak ser jest w panierce :)
Member
Jan 16 2026 03:18pm
a do serka jakiś dżemik albo żurawinka wjeżdża ? bo to muss jak ser jest w panierce :)

Nic z tych rzeczy.
Samo jajko -> czerstwy chlebek (!) obtoczony w jajku -> ser po prostu zgrillowany na patelni. No i wszystko to, jest smażone na smalcu, więc w sumie dżemik ze świnki jest, ale nie w formie smarowanej.
Member
Jan 16 2026 03:46pm
Nic z tych rzeczy.
Samo jajko -> czerstwy chlebek (!) obtoczony w jajku -> ser po prostu zgrillowany na patelni. No i wszystko to, jest smażone na smalcu, więc w sumie dżemik ze świnki jest, ale nie w formie smarowanej.

próbowałem na smalcu smażyć, na moje powinno się takich ludzi co to lubią na krześle sadzać i nakładać im czapke z gąbkami nasączonymi wodą
Member
Jan 16 2026 05:03pm
próbowałem na smalcu smażyć, na moje powinno się takich ludzi co to lubią na krześle sadzać i nakładać im czapke z gąbkami nasączonymi wodą

Why? :D
Ja mam swoją technikę i potrafię taki chlebek zrobić tak, by nie był za tłusty, ani spieczony/zwęglony.
Member
Jan 16 2026 05:08pm

Ja mam swoją technikę i potrafię taki chlebek zrobić tak, by nie był za tłusty, ani spieczony/zwęglony.

Dodam jeszcze, że chlebek w jajcu, który robię JA, jest takim arcymistrzostwem, że nie znam osoby której by to nie smakowało.
Nawet wtedy jak smażę na oleju, co czasem się również zdarza. Zabrzmiało to nieskromnie, lecz tak to już jest. I jest to prawda, tylko prawda i sama prawda. -_-
Member
Jan 16 2026 08:12pm

za dzieciaka jak mały byłem dziadek miał cały rolniczy sprzęt potrzebny do czegokolwiek na roli, stajnie,sad etc, to babcia to wszystko zawsze przerabiała, jakiegoś razu robiła ze świni cokolwiek tam się robiło i jak smażyła coś tam to ja zawsze się chowałem pod kocem bo nie lubiłem tego zapachu,dopiero ostatnio poczułem znowu ten zapach,jak mamuśka poleciła żeby nie smażyć na masełku takim pysznym mlecznym,tylko na smalcu,no to wziąłem chyba z 2 kostki tak na zapas, coś chciałem usmażyć i wrzuciłem kawałek na patelnie i tak okropnie jebało że od razu wyjebałem kostke i wylałem tłuszcz a przy tym musiałem uważać żeby nie rzygnąć,także stąd moje zdanie na temat smażenia na smalcu,sam smalec mmm z cebulką jakimś boczusiem tam czy jak to robio,do tego dobra pajda chleba i ogór kiszony no kurwa niebo w gębie w takiej formie.

Dodam jeszcze, że chlebek w jajcu, który robię JA, jest takim arcymistrzostwem, że nie znam osoby której by to nie smakowało.
Nawet wtedy jak smażę na oleju, co czasem się również zdarza. Zabrzmiało to nieskromnie, lecz tak to już jest. I jest to prawda, tylko prawda i sama prawda. -_-

najważniejsze to być bohaterem w swoim domu :D ja przeważnie używam masełko w stylu osełki bo OG osełka ostatnio jak kawior kosztuje. Nawet bułki jak mają się zepsuć to przerabiam na "chlebki" w jajcu i mojej bardzo smakują, więc dla mnie to win bo niewiele potrafię zrobić do szamania w porównaniu do niej
Go Back To Polska Topic List
Prev1234Next
Add Reply New Topic New Poll