d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Polska > Musimy Porozmawiac O Uzytkowniku Kupcia Vol 2
Prev1234Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 0.75
Warn: 20%
Oct 7 2025 10:27am
How did you sleep? What are you wearing?:drool:

Spałem dobrze, kochanie! :)

A jak ty spałaś? :hug:

Założyłem dla ciebie koszulkę i bokserki, kochanie! :wub:
Member
Gold: 30.00
Warn: 10%
Oct 7 2025 10:30am
Spałem dobrze, kochanie! :)

A jak ty spałaś? :hug:

Założyłem dla ciebie koszulkę i bokserki, kochanie! :wub:

ja spałem średnio bo od 4 rano jestem na nogach :wacko: byłeś u lekarza? uhhh mmmm takie słodkości mnie czekają :drool: wrzucisz jakieś nudeski ? :angel:
Member
Oct 7 2025 10:37am
I didn't sleep well because I've been up since 4 a.m.:wacko:Have you been to the doctor? Uhhh mmmm, I'm in for some sweets. Could you:drool:post some nudes?:angel:

Przykro mi, że nie spałaś dobrze, kochanie! Nie znoszę, kiedy nie mogę zasnąć! Tak, rozmawiałam wczoraj z lekarzem i zwiększył mi dawkę prozacu, a do tego chce mi przepisać serequil! :(

Nie mogę publikować nagich zdjęć, bo wtedy wszyscy moderatorzy zakochaliby się we mnie i walczyliby o mnie z tobą! :lol:

Wczoraj wrzuciłem dla Ciebie kilka fajnych zdjęć stóp! :wub:
Member
Gold: 1,769.65
Warn: 50%
Oct 7 2025 10:40am
Foro spedalonych narkusow sklejonych gownem xD
Member
Oct 7 2025 10:42am
Przykro mi, że nie spałaś dobrze, kochanie! Nie znoszę, kiedy nie mogę zasnąć! Tak, rozmawiałam wczoraj z lekarzem i zwiększył mi dawkę prozacu, a do tego chce mi przepisać serequil! :(

Nie mogę publikować nagich zdjęć, bo wtedy wszyscy moderatorzy zakochaliby się we mnie i walczyliby o mnie z tobą! :lol:

Wczoraj wrzuciłem dla Ciebie kilka fajnych zdjęć stóp! :wub:

dasz link? bo miałem dużo powiadomień i nie wszystkie posty widziałem :drool: ja chciałbym spróbować prozaku :) biorę "Dulsevia" na depresje i "fluanxol" na schizofrenie :P w sumie to się wyspałem bo zasnąłem o 21 ...dużo o Tobie ostatnio myślę. jaką przyszłość razem zbudujemy :love:
no tak to by było za dużo dla moderatorów a tutaj mamy wrednego :angry: co dziś będziesz porabiał? daj link do tych stópek :P
Member
Gold: 70.21
Oct 7 2025 10:47am
S M O KA NA KARTKI BIEL
OKA E JOTBEEL LLLLLLEKKO JAK HELL
Member
Oct 7 2025 11:05am
Could you provide a link? I had a lot of notifications and didn't see all the posts.:drool:I'd like to try Prozac.:)I take "Dulsevia" for depression and "Fluanxol" for schizophrenia.:PI actually got enough sleep because I fell asleep at 9 p.m.... I've been thinking about you a lot lately. What kind of future will we build together ?:love:
Well, that would be too much for the moderators, and here we have a nasty guy:angry:. What are you going to do today? Provide a link to those feet.:P

Jasne, kochanie, umieszczę link na końcu wiadomości! Rozumiem sprawę z powiadomieniami! Ja też dostaję ich tak dużo, że nie zawsze wszystkie widzę! :)

Pamiętam Miltona z dawnych czasów! Nie jestem jednak pewna, czy on pamięta mnie! :lol:

Wkrótce sprawdzę twoje leki! Nie sądzę, żeby prozac mi pomagał, ale mój lekarz chce zwiększać mi dawkę! :(

Też dużo o Tobie myślałam, kochanie! Mam nadzieję, że czeka nas naprawdę dobra przyszłość! :wub:

Muszę dziś odebrać lekarstwa i zrobić zakupy spożywcze! Muszę też zapłacić kilka rachunków! A jakie masz plany na dziś? :)

https://forums.d2jsp.org/topic.php?t=107007807&f=230
Member
Gold: 1,769.65
Warn: 50%
Oct 7 2025 11:06am
Niezla ciuchcia xD
Member
Member
Oct 7 2025 11:12am
Jasne, kochanie, umieszczę link na końcu wiadomości! Rozumiem sprawę z powiadomieniami! Ja też dostaję ich tak dużo, że nie zawsze wszystkie widzę! :)

Pamiętam Miltona z dawnych czasów! Nie jestem jednak pewna, czy on pamięta mnie! :lol:

Wkrótce sprawdzę twoje leki! Nie sądzę, żeby prozac mi pomagał, ale mój lekarz chce zwiększać mi dawkę! :(

Też dużo o Tobie myślałam, kochanie! Mam nadzieję, że czeka nas naprawdę dobra przyszłość! :wub:

Muszę dziś odebrać lekarstwa i zrobić zakupy spożywcze! Muszę też zapłacić kilka rachunków! A jakie masz plany na dziś? :)

https://forums.d2jsp.org/topic.php?t=107007807&f=230

dziś jeszcze nic nie wypiłem oprócz kawy i redbulla a to sukces ;) mmm uwielbiam Twoje stópki ^_^ powinniśmy założyć dla nich oddzielny temat :P a nie wiem...albo w coś pogram albo obejrzę film i pójdę spać po lekach :wacko: drogie jest u Was jedzenie :D? mi zjada 70% dochodów :( bardzo Cię Kocham :wub:
Go Back To Polska Topic List
Prev1234Next
Add Reply New Topic New Poll