d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Polska > Gdzie Popelniam Blad?
Prev12
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 0.00
Warn: 40%
Jul 26 2025 03:05am
To wina moderacji nie twoja

Niemilo! :unsure:
Member
Gold: 70.20
Jul 26 2025 03:19am
Ja nic nie zrobilem, moj adwokat mowi ze to nie moja wina tylko spoleczenstwa

Zmień adwokata.
Member
Gold: 2,137.69
Warn: 10%
Jul 26 2025 03:22am
Niemilo! :unsure:

Dlaczego
Member
Gold: 7,271.09
Jul 26 2025 04:11am
Możliwe, że zdarzyło Ci się (zapewne nieświadomie) być delikatnie wulgarnym w kilku wypowiedziach.
Aczkolwiek to tylko moje niepotwierdzone przypuszczenia!
Wielokrotnie miałem przyjemność czytać Twoje posty
i zawsze uważałem je za bardzo wartościowe, emocjonalne, głębokie, zachęcające do refleksji,
w całości ubrane w piękną kwiecistą polszczyznę i nienaganną interpunkcję.

Jakby to powiedział mój szef brytyjczyk o imieniu Mohammud,
gdy przechodzę sam siebie na zmywaku: Keep up the good work man!!!!!!!!!
(wtedy zazwyczaj obiecuje mi, że zapłaci za nadgodziny z tamtego roku,
co oczywiście nie ma miejsca ale trzeba być dobrej myśli prawda!!?? ^_^ )

Pozdrawiam cieplutko z deszczowych wysp!!!!!!!!!!
Member
Jul 26 2025 04:39am
Możliwe, że zdarzyło Ci się (zapewne nieświadomie) być delikatnie wulgarnym w kilku wypowiedziach.
Aczkolwiek to tylko moje niepotwierdzone przypuszczenia!
Wielokrotnie miałem przyjemność czytać Twoje posty
i zawsze uważałem je za bardzo wartościowe, emocjonalne, głębokie, zachęcające do refleksji,
w całości ubrane w piękną kwiecistą polszczyznę i nienaganną interpunkcję.

Jakby to powiedział mój szef brytyjczyk o imieniu Mohammud,
gdy przechodzę sam siebie na zmywaku: Keep up the good work man!!!!!!!!!
(wtedy zazwyczaj obiecuje mi, że zapłaci za nadgodziny z tamtego roku,
co oczywiście nie ma miejsca ale trzeba być dobrej myśli prawda!!?? ^_^ )

Pozdrawiam cieplutko z deszczowych wysp!!!!!!!!!!

No widzisz sa dobre araby a telewizja ci proboje wmowic ze bomby podkladaja
Member
Jul 26 2025 04:43am
No widzisz sa dobre araby a telewizja ci proboje wmowic ze bomby podkladaja

To anglik nie arab tej!!!!!!!! Ma paszport brytyjski tej!!!!!!!! Dobry człowiek jak sam napisałeś, czasami tylko za dużo obiecuje, ale to z dobroci serca na pewno.
Cieszą mnie za każdym razem wieści, gdy czytam, że wielu podobnym jemu naukowców, inżynierów przybywa do naszego pięknego kraju przez zachodnią niemiecko-polską granicę w ilościach hurtowych <3
Member
Jul 26 2025 04:47am
To anglik nie arab tej!!!!!!!! Ma paszport brytyjski tej!!!!!!!! Dobry człowiek jak sam napisałeś, czasami tylko za dużo obiecuje, ale to z dobroci serca na pewno.
Cieszą mnie za każdym razem wieści, gdy czytam, że wielu podobnym jemu naukowców, inżynierów przybywa do naszego pięknego kraju przez zachodnią niemiecko-polską granicę w ilościach hurtowych <3

Oni beda tutaj zapladniac polki bo ty nie chcesz brac kredytu na mikrokawalerke i miec trojki dzieci incelu nieudaczniku. My tu w polsce teraz elektryczne auta mamy, mamy wakacje last minute do chorwacji a w tej calej anglii na tym zachodzie HAH brexity macie i nie ma cieplej wody w kranach

Edit. Zapomnialem dodac ze mamy tez panele sloneczne i pompy ciepla w domsch HAH
Edit2. Jemy kebaby CODZIENNIE bo nas stac i teraz sa niskie kredyty dla mlodych!

This post was edited by enemy_matka_ojciec on Jul 26 2025 04:50am
Member
Jul 26 2025 05:31am
Oni beda tutaj zapladniac polki bo ty nie chcesz brac kredytu na mikrokawalerke i miec trojki dzieci incelu nieudaczniku. My tu w polsce teraz elektryczne auta mamy, mamy wakacje last minute do chorwacji a w tej calej anglii na tym zachodzie HAH brexity macie i nie ma cieplej wody w kranach

Edit. Zapomnialem dodac ze mamy tez panele sloneczne i pompy ciepla w domsch HAH
Edit2. Jemy kebaby CODZIENNIE bo nas stac i teraz sa niskie kredyty dla mlodych!

a my mamy szczoteczki elektryczne i rybe z frytkami co ty na to kolego B)

Co do panely słonecznych w PL to akurat nie ma się czym chwalić niestety, z tego co słyszałem UE mocne i odklejone obostrzenia i prawa w związku z nimi nakłada na użytkowników.
Ma wejść prawo czy już weszło, że co 10 lat należy wymienić je i opłacić kosztowny recykling (co zabawne producenci żywotność ustalają na 15/20lat plus i to producent już opłaca odgórnie ich przyszłościowy koszt recyklingu co wliczone jest w ich cenę). Teraz też od połowy lipca niby miało wejść prawo, że zakazane jest magazynowanie powyżej 10kWh energii bez budowy specjalnego bunkra do tego :rofl:
Dla kogoś kto nie korzysta z paneli, taki magazyn na 10kWh to skrzynka wielkości nie wiem, monitora 22cale.
Jeśli się nie dostosujesz to sprzedajesz swojemu dostawcy nadwyżkę i odkupujesz w "promocyjnej" cenie.
Współczuję ogólnie, paskudne praktyki, jebiom nas na każdym szczeblu życia.
Member
Jul 26 2025 05:33am
To sa klamstwa anypolskie
Member
Gold: 30.00
Warn: 10%
Jul 26 2025 05:34am
a my mamy szczoteczki elektryczne i rybe z frytkami co ty na to kolego B)

Co do panely słonecznych w PL to akurat nie ma się czym chwalić niestety, z tego co słyszałem UE mocne i odklejone obostrzenia i prawa w związku z nimi nakłada na użytkowników.
Ma wejść prawo czy już weszło, że co 10 lat należy wymienić je i opłacić kosztowny recykling (co zabawne producenci żywotność ustalają na 15/20lat plus i to producent już opłaca odgórnie ich przyszłościowy koszt recyklingu co wliczone jest w ich cenę). Teraz też od połowy lipca niby miało wejść prawo, że zakazane jest magazynowanie powyżej 10kWh energii bez budowy specjalnego bunkra do tego :rofl:
Dla kogoś kto nie korzysta z paneli, taki magazyn na 10kWh to skrzynka wielkości nie wiem, monitora 22cale.
Jeśli się nie dostosujesz to sprzedajesz swojemu dostawcy nadwyżkę i odkupujesz w "promocyjnej" cenie.
Współczuję ogólnie, paskudne praktyki, jebiom nas na każdym szczeblu życia.

:blink:
Go Back To Polska Topic List
Prev12
Add Reply New Topic New Poll