d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Polska >
Poll > Przerwijmy Ciszę U Mężczyzn!
Prev12345Next
Add Reply New Topic New Poll
  Guests cannot view or vote in polls. Please register or login.
Member
Gold: 95.00
Warn: 50%
Jun 30 2025 06:48am
Depresja jest mi obca. Chcę żyć jak najdłużej, bo cieszę się z życia, tylko chciałbym przy tym, żeby zdrowie dopisywało, bo bez tego to chuj.

jak w 99% przypadkach, to wymysł psychologów żeby nie użerać się z ludźmi i tłumaczyć im ze są po prostu po....
Member
Gold: 13.37
Jun 30 2025 06:52am
Member
Gold: 1,023.47
Warn: 10%
Jun 30 2025 06:54am
Nigdy nie mialem depresji drogi kolego b)
Member
Gold: 30.00
Jun 30 2025 07:14am
przyznaje się do depresji (biorę na to dulsevie) to ze jestem schizofrenikiem juz chyba kazdy wie i spotykałem się z myślami samobójczymi ale na tą chwilę chce zyc i jeszcze się trochę tym zyciem pocieszyc. materiał oglądałem....jeśli ruch się uda i komuś uda się pomóc to popieram tylko chujnia ze jak zwykle jakaś zbiórka pieniedzy :mellow:
Member
Jun 30 2025 07:16am
Member
Gold: 30.00
Jun 30 2025 07:17am

fejsbook jest dla podludzi drogi kolego. usuń go bo uwazam Cię za człowieka-gita i sztywniaka :mellow:
Member
Gold: 7,242.01
Jun 30 2025 07:18am
Nie ro
Depresja jest mi obca. Chcę żyć jak najdłużej, bo cieszę się z życia, tylko chciałbym przy tym, żeby zdrowie dopisywało, bo bez tego to chuj.

Same here. Nie bardzo rozumiem depresji, ale zakładam też, że wiele osób sobie ją przypisuje nie mając zielonego pojęcia o tym.
Member
Gold: 3,121.00
Jun 30 2025 07:21am
Btw po chuj mi isc na terapię jak ten typek mów to samo

https://www.facebook.com/uniezalezniony/?locale=pl_PL

Trzeba mieć silna wolę i to jest 80% sukcesu.

Polecam gościa wchuj

Depresja na tym polega że masz zaburzoną chemię w mózgu, a to oznacza że na czas określony nie ma mowy o silnej woli.

SSRI to masz cala game lekow, jedne sa uppery i downery. naltex to metadon na chlanie, jak nie chcesz relanej pomocy i probowac roznych mozliwosci to sie przynajmniej nie uzalaj. teraz cale pokolenie nic innego nie robi tylko wymysla sobie depresje zeby miec lajcik od innych w zyciu

Po części się zgodzę, że są osoby z mentalnością ofiary. Będą robić z siebie ofiarę byleby nie musieć spojrzec prawdzie w oczy że sami muszą sie wyciągnąć z dna. Nikt nie przyjdzie i pomoże.

Natomiast osoby młode nie wymyślają sobie depresji. Są na nią diagnozowani i przede wszystkim sa oni świadomi. Nie zapijają się i nie popadają w nałogi. Tylko widzą, że stan w którym się znajdują już jest stanem depresyjnym, coś co kiedyś by się znieważyło słowami “życie, bądź silny”
Member
Jun 30 2025 07:21am
fejsbook jest dla podludzi drogi kolego. usuń go bo uwazam Cię za człowieka-gita i sztywniaka :mellow:

Potrzebuję go choćby dla takich treści jakie głosi Tomek czy inne dziedziny np stolarstwo gdzie mogę sie wymienić pomysłami z innymi a przy okazji nauczyć kogoś kilku rzeczy jak i samemu sie czegoś nauczyć. :) nie jestem na facebooku po to żeby komuś lajkowac fotki bo byl na wakacjach - chuj mnie to obchodzi w skrócie 😅

Depresja na tym polega że masz zaburzoną chemię w mózgu, a to oznacza że na czas określony nie ma mowy o silnej woli.

Po części się zgodzę, że są osoby z mentalnością ofiary. Będą robić z siebie ofiarę byleby nie musieć spojrzec prawdzie w oczy że sami muszą sie wyciągnąć z dna. Nikt nie przyjdzie i pomoże.

Natomiast osoby młode nie wymyślają sobie depresji. Są na nią diagnozowani i przede wszystkim sa oni świadomi. Nie zapijają się i nie popadają w nałogi. Tylko widzą, że stan w którym się znajdują już jest stanem depresyjnym, coś co kiedyś by się znieważyło słowami “życie, bądź silny”

17 sierpnia kończę 35 lat i nie mam czasu ani ochoty żeby sobie wymyślać jakieś chorby za to cieszę sie ze jestem świadomy swoich problemów i nie uciekam nigdzie ani nie zamykam sie w sobie, najgorsze to ukrywanie problemu, udawanie ze go nie ma, ignorancja. Nie mówię o wynoszeniu z domu przedmiotów czy popadaniu w długi ale ja szczęście póki co mi to nie grozi mam nadzieję ze wyjdę z tego gówna :)

This post was edited by Mis_nom on Jun 30 2025 07:26am
Member
Gold: 3,121.00
Jun 30 2025 07:23am
Nie ro

Same here. Nie bardzo rozumiem depresji, ale zakładam też, że wiele osób sobie ją przypisuje nie mając zielonego pojęcia o tym.

@above
przyznaje się do depresji (biorę na to dulsevie) to ze jestem schizofrenikiem juz chyba kazdy wie i spotykałem się z myślami samobójczymi ale na tą chwilę chce zyc i jeszcze się trochę tym zyciem pocieszyc. materiał oglądałem....jeśli ruch się uda i komuś uda się pomóc to popieram tylko chujnia ze jak zwykle jakaś zbiórka pieniedzy :mellow:

Trzymam kciuki stary. Ruch jest super, zbiórki sa dobrowolne. Lepsze to, niż sponsoring propagandzistów, których nawet nie znasz.

E: jedyne na co mam nadzieje, to że nie zamieni się to w jakiś redpill

This post was edited by Cook4 on Jun 30 2025 07:24am
Go Back To Polska Topic List
Prev12345Next
Add Reply New Topic New Poll