d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Polska >
Poll > Nawrocki Vs Trzaskowski - Druga Tura Wyborów
Prev123418Next
Closed New Topic New Poll
  Guests cannot view or vote in polls. Please register or login.
Member
Gold: 0.00
Warn: 20%
May 29 2025 07:20am
No chyba nie

Member
May 29 2025 07:21am
AHAHAHHAHA naprawdę? :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:

No chyba nie

A tu skrócona wersja - bez uzasadnienia.
Member
May 29 2025 07:25am
Zastanawiam się dlaczego ludzie nadal uważają pis za partię prawicową, przecież to takie socjale są, że ja jebe.

Kłamstwo powtórzone tysiąc razy staje się prawdą - Joseph Goebbels.

Swoją drogą, to doszło do tak kuriozalnej sytuacji, że Leszek Miller ma bardziej prawicowe poglądy, niż Kaczyński, który rzeczywiście z prawicą ma tyle wspólnego, co Żukowska z intelektem. :(
Member
Gold: 1,023.47
Warn: 10%
May 29 2025 07:33am
Na kogo glosuje moj drogi kolega i ofiara rosyjskiej propagandy ? :mellow:
Member
May 29 2025 07:44am
Plus JEDĘ.
Member
Gold: 1,040.00
May 29 2025 07:45am
Plus JEDĘ.

JA TEŻ.
Member
May 29 2025 07:57am
Na kogo glosuje moj drogi kolega i ofiara rosyjskiej propagandy ^rurzowiak? :mellow:

John z Liverpoolu wybierał się do Watykanu ze swoją mamą, aby zobaczyć papieża. John był zatroskany, bardzo chciał, aby papież dostrzegł go pośród tłumu ludzi. Mama pocieszała go:
- Papież jest wielkim fanem futbolu, więc kupię ci strój piłkarski FC Liverpool. Zobaczy strój i na pewno porozmawia z tobą.
Watykan, kilka dni później. John stoi pośród tłumu w koszulce FC Liverpoolu. Papież w swym papa-mobile zbliża się w jego kierunku. W pewnej chwili papież zatrzymuje papa-mobile, wysiada i... zaczyna rozmowę z innym chłopcem, ubranym w koszulkę Manchester United.
Po chwili papież odjechał. John był bardzo przygnębiony i popłakał się. Matka uspokaja go:
- Nie martw się. Kupię ci koszulkę Manchester United, wrócimy tu jutro i tym razem papież na pewno z tobą porozmawia.
Watykan, następnego dnia. Tym razem John stoi w tłumie, ubrany w koszulkę Manchester United. Papież w swoim pojeździe zbliża się do niego, John jest podekscytowany. Papa-mobile się zatrzymuje przy nim, papież wysiada z wkurwioną miną, zbliża się do Johna i szepcze:
- Już ci wczoraj mówiłem, żebyś się odpierdolił - gardzę wami bardziej niż żydostwem.

:mellow:

This post was edited by rurzowiak on May 29 2025 07:59am
Member
Gold: 12,059.17
May 29 2025 08:32am
Byle nie Nawrocki
Member
Gold: 1,628.44
Warn: 50%
May 29 2025 08:34am
Na kogo glosuje moj drogi kolega i ofiara rosyjskiej propagandy ^rurzowiak? :mellow:

JA TEŻ.

John z Liverpoolu wybierał się do Watykanu ze swoją mamą, aby zobaczyć papieża. John był zatroskany, bardzo chciał, aby papież dostrzegł go pośród tłumu ludzi. Mama pocieszała go:
- Papież jest wielkim fanem futbolu, więc kupię ci strój piłkarski FC Liverpool. Zobaczy strój i na pewno porozmawia z tobą.
Watykan, kilka dni później. John stoi pośród tłumu w koszulce FC Liverpoolu. Papież w swym papa-mobile zbliża się w jego kierunku. W pewnej chwili papież zatrzymuje papa-mobile, wysiada i... zaczyna rozmowę z innym chłopcem, ubranym w koszulkę Manchester United.
Po chwili papież odjechał. John był bardzo przygnębiony i popłakał się. Matka uspokaja go:
- Nie martw się. Kupię ci koszulkę Manchester United, wrócimy tu jutro i tym razem papież na pewno z tobą porozmawia.
Watykan, następnego dnia. Tym razem John stoi w tłumie, ubrany w koszulkę Manchester United. Papież w swoim pojeździe zbliża się do niego, John jest podekscytowany. Papa-mobile się zatrzymuje przy nim, papież wysiada z wkurwioną miną, zbliża się do Johna i szepcze:
- Już ci wczoraj mówiłem, żebyś się odpierdolił - gardzę wami bardziej niż żydostwem.

Byle nie Nawrocki

mam jeszcze polskie obywatelstwo ale nie używam, nie idę głosować, ale jakbym poszedł to bym zagłosował na jedyna rozsądna opcje, na siebie.

No bo nie są za tym całym ideowym cyrkiem płci i innych skrótowców ;)

Prawda jest taka że tylko konfederaci są coś warci B)

do kazdego z osobna
CZOLO TWOJE- PUNKTY MOJE )))
Member
Gold: 1,023.47
Warn: 10%
May 29 2025 08:35am

Go Back To Polska Topic List
Prev123418Next
Closed New Topic New Poll