d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Polska > Powrót Po Latach?
Prev123Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 10,911.36
Jan 6 2025 11:00am
Moj drogi kolega ^kupcia ma armie botow w Diablo 2 i chetnie sie z toba czyms podzieli na poczatek drogi kolego b)

:mellow:
Member
Gold: 0.00
Warn: 20%
Jan 6 2025 03:50pm
Cześć wszystkim. Zastanawiam się nad kupnem resurrected i powrotu do gry po 15 latach. Mam pytanko , bo już zapomniałem. Który dział forum tyczy się handlu na resurrected lader, a który non lader? jest w ogóle z kim pograć? Który polecacie ladder czy non ladder na start? Dalej wbija się lvl na diarunach a potem baalrunach? Bo z tego co pamiętam, jak kończyłem grać to już zlikwidowali możliwość wbijania lvli na tristram. Z góry dzięki za pomoc. Pozdrawiam

https://forums.d2jsp.org/forum.php?f=384 tu masz miejsca do handlowania: lindury/nonlindury, sc/hc, i takie tam.

oprócz szaty graficznej , większej skrzynki paru nowych runeworldów i terror zonów nic się nie zmieniło. można spokojnie grać. polecam non ladder jak chcesz grac for fun bo ladder jest krótki i nim dobrze się ubierzesz bez wydanych fg to zajmie Ci sporo chociaż co kto lubi. w grze nadal jest mnóstwo botów ale i ludzi grających też nadal jest trochę!
powodzenia! B)
tak taxi jest normalnie tylko w akcie trzecim trzeba zebrać organy . niby jest sposób by to obejść ale nie próbowałem

Skoro wraca po 15 latach, to znaczy, że obce są mu terror znoes, a są nimi:

TZ - terror zones, drogi Fafnirku. :blush: Nowa nowość, która została wprowadzona w d2:ressurected, a jest niom:

Terror Zones are a new game-option that DRASTICALLY increase Experience gain as well as increase your chances of finding incredibly rare Unique and Set items because every monster in the Zone is much higher Level than they normally are! A Terrorized Zone.

Are Terror Zones in offline mode?
Terror Zones are also available in single player! This means that you can farm your Sundering Charms in offline mode as well.

What do terror zones do?
When playing a Terror Zone-enabled game, every hour, the armies of the Burning Hells will focus their demonic might on specific zones, terrorizing them.
The monsters in these zones will be at least two levels higher than the player's current level or their original level, up to a maximum per difficulty.

Niby niewielka zmiana, a jednak bardzo innowacyjna i zajebista szczególnie dla tych osób, które rzygajo* już miliardami ballrunów/chaos runów.

*I tak - fajnie by było, gdyby blizzard wprowadził to jakieś 20 lat temu w d2:legacy, mianowicie wtedy, gdy w d2 grały rzydoliony ludzi...

:)

This post was edited by rurzowiak on Jan 6 2025 03:53pm
Member
Gold: 300.00
Jan 6 2025 06:13pm
a jakiś konkretny nick miałeś te 15 lat temu czy nonejm-random,ciekaw jestem może graliśmy razem
Member
Gold: 85.00
Jan 7 2025 02:39am
Dzięki wszystkim za odzew i za sporo informacji. Co do nicka to nie pamiętam. Chyba Bazzyl ale głowy nie dam se uciąć:). Miałem hammerka pod bota, ale głównie pvp grałem. Z tych postaci co pamietam to miałem bonera o nazwie Horrorshow, fajną amkę na łuk, soso fb, foha, jakiegoś auradina dla zabawy czasami, soso blizz i light. Ale nazw tych postaci już całkowicie nie pamiętam.
Member
Gold: 1,040.00
Jan 7 2025 06:03am
Powodzenia.
Member
Jan 8 2025 01:35am
Wczoraj sobie trochę polatałem i już mniej więcej widzę co się pozmieniało. Nie da się od razu zrobić taksówki na kosz i hel, przynajmniej takie info dostałem. Latając z kimś na niskim lvlu po sanktuarium exp prawie stoi w miejscu, a leci jakoś na 1 akcie. Poradźcie jak najszybciej wbić lvl. jakieś krowy na normie latać w grupie? Ludzi w porównaniu z tym co było kiedyś jak na lekarstwo:/ Na którym lvlu można przeskoczyć już na kosz? Z góry dzięki i miłego dzionka.
Member
Gold: 9,169.00
Jan 8 2025 01:54am
Wczoraj sobie trochę polatałem i już mniej więcej widzę co się pozmieniało. Nie da się od razu zrobić taksówki na kosz i hel, przynajmniej takie info dostałem. Latając z kimś na niskim lvlu po sanktuarium exp prawie stoi w miejscu, a leci jakoś na 1 akcie. Poradźcie jak najszybciej wbić lvl. jakieś krowy na normie latać w grupie? Ludzi w porównaniu z tym co było kiedyś jak na lekarstwo:/ Na którym lvlu można przeskoczyć już na kosz? Z góry dzięki i miłego dzionka.

normalnie classic rush albo grush z osoba ktora ma 40 lvl co najmniej. Oczywiscie to jest platne. W klasycznym trybie wbijaj na normie 40 lvl (1-15lvl tristruny, 15-20 tombruny, 20-24 cowruny, ancients i brsy do 40), potem idziesz na kosz i wbijasz 60 lvl na brsach i przechodzisz na hell
Member
Jan 8 2025 02:56am
normalnie classic rush albo grush z osoba ktora ma 40 lvl co najmniej. Oczywiscie to jest platne. W klasycznym trybie wbijaj na normie 40 lvl (1-15lvl tristruny, 15-20 tombruny, 20-24 cowruny, ancients i brsy do 40), potem idziesz na kosz i wbijasz 60 lvl na brsach i przechodzisz na hell

Wielkie dzięki stary
Member
Gold: 410.00
Jan 8 2025 03:08am
Wielkie dzięki stary

No i co grasz już coś?
Member
Jan 8 2025 05:29am
No i co grasz już coś?

Coś tam próbuję, średnio to na razie idzie, przypominam sobie też wszystko pomału. Szkoda że tak niedużo osób już gra, taki kulciak, ale co panie poradzisz :)
Go Back To Polska Topic List
Prev123Next
Add Reply New Topic New Poll