d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Polska > Jak Tam Wasza Anglia
Prev123Next
Closed New Topic New Poll
Member
Gold: 12,059.17
Aug 5 2024 02:49pm
Quote (DrizztEU @ 5 Aug 2024 22:32)
No w Southampton nieciekawa sytuacja drodzy koledzy przez tego nożownika z Rhwandy, u mnie spokojnie jest bardzo :)

No właśnie czytałem że gość urodził się na wyspach, i że dużo chodził do kościoła, ciekawe czy protestant czy katolik.
Z jakiegoś powodu massmedia nie podają który odłam chrześcijanstwa reprezentuje.
Member
Gold: 1,974.85
Warn: 50%
Aug 5 2024 02:51pm
ordo ab chao
Mowi wam to cos?
Member
Aug 5 2024 02:57pm
Quote (Ironfister @ Aug 5 2024 10:49pm)
No właśnie czytałem że gość urodził się na wyspach, i że dużo chodził do kościoła, ciekawe czy protestant czy katolik.
Z jakiegoś powodu massmedia nie podają który odłam chrześcijanstwa reprezentuje.

Member
Gold: 7,366.09
Aug 5 2024 02:59pm
Quote (Shapiro @ 5 Aug 2024 21:45)
Myslalem ze nozownik byl z Cardiff :unsure:

ciapak afrykaniec urodzony w UK, także przepraszam za wprowadzenie w błąd, to jednak prawdziwy rdzenny mieszkaniec wysp :angel:
Member
Aug 5 2024 03:00pm
Quote (DrizztEU @ Aug 5 2024 10:59pm)
ciapak afrykaniec urodzony w UK, także przepraszam za wprowadzenie w błąd, to jednak prawdziwy rdzenny mieszkaniec wysp :angel:

W polsce tez tak rdzennie juz niedlugo bedzie
Slava televizor

This post was edited by Kkbbhh on Aug 5 2024 03:00pm
Member
Aug 5 2024 03:05pm
Quote (Kkbbhh @ 5 Aug 2024 22:00)
W polsce tak rdzennie juz niedlugo bedzie
Slava televizor

kiedyś taki waleczny naród byliśmy, z taką burzliwą historią, nie wiem kiedy to wszystko się skończyło tak błyskawicznie, po latach 90?
Smutne, że w czasach "pandemii" podczas której miliardy ludzi umierały w TV, nawet takie śmieciowe kraje jak Francja czy Anglia potrafiły ludzi z domu wyciągnąć na ulice, żeby protestować,
dzięki czemu poza pierdołami wygadywanymi w TV był jako taki "luzik" ogólny, a w PL jak owce na rzeź tłumy się ustawiały w kolejkach po szczepienia, albo wystraszeni w domu się zamykali.
Smutne czasy
Member
Aug 5 2024 09:47pm
Quote (DrizztEU @ Aug 5 2024 11:05pm)
kiedyś taki waleczny naród byliśmy, z taką burzliwą historią, nie wiem kiedy to wszystko się skończyło tak błyskawicznie, po latach 90?
Smutne, że w czasach "pandemii" podczas której miliardy ludzi umierały w TV, nawet takie śmieciowe kraje jak Francja czy Anglia potrafiły ludzi z domu wyciągnąć na ulice, żeby protestować,
dzięki czemu poza pierdołami wygadywanymi w TV był jako taki "luzik" ogólny, a w PL jak owce na rzeź tłumy się ustawiały w kolejkach po szczepienia, albo wystraszeni w domu się zamykali.
Smutne czasy

https://rumble.com/c/KamraciRodacy

:) moze dzieki takim jak ty
https://forums.d2jsp.org/topic.php?t=104522397&f=230

This post was edited by Kkbbhh on Aug 5 2024 09:49pm
Member
Aug 6 2024 12:46am
Quote (Kkbbhh @ 6 Aug 2024 04:47)

Pewnie to będzie dla ciebie szok, ale mamy już 2024 a nie 2004, ludzie tutaj, a przynajmniej większość nie jest już dwudziestolatkami, z którymi wymieniałeś się wirtualnymi obrazkami w D2, LS, linkami do piosenek Firmy,
tylko opuścili piwnice rodzinnego domu, poszli w świat, niektórzy rodziny pozakładali, zajmują się czymś bardziej kreatywnym i bardziej lub mniej dojrzeli też emocjonalnie.

Osoby których tutaj możesz spotkać, co wrócili na nowym lub postują ze starego konta głównie przychodzą tutaj postować dla beki, jakieś bzdury, wszędzie jest sarkazmu pełno,
a Ty to wszystko łykasz jak rekin i sie podniecasz jak jakiś naiwny 15sto latek.

Nie wiem ile masz lat, pewnie 30/40plus, ale emocjonalnie mam wrażenie się nie rozwinąłeś od czasów biegania z łukiem w starym Diablo.
Wracaj do piwnicy mamy w której siedzisz, graj sobie dalej szczęśliwy kolejne 20 lat w LS czy inne syfy prechistoryczne albo przestań brać tutaj wszystko na poważnie i zaakceptuj, że wypierdolone ma każdy na ciebie typie
i jak w przypadku płaczu o jakiś wirtualny łuk sprzed 20 lat żal mi sie ciebie zrobiło wręcz jak smutne musi być twoje aktualne życie mając takie problemy będąc dorosłym mężczyzną.

Idź sobie może na jakiegoś discorda dla 15stolatków, postuj sobie tam linki do jakiegoś rapowego ścierwa i tam zgrywaj wirtualnego gangusa.
Dla starych nerdów bez życia co jak ty młócą 24/7 w D2/LS znajdziesz na jsp anglojęzyczne podfora, w których na pewno się odnajdziesz i tam polecam się więcej udzielać, na pewno znajdziesz więcej atencji niż tutaj.
Member
Aug 6 2024 01:02am
Quote (DrizztEU @ Aug 6 2024 08:46am)
Pewnie to będzie dla ciebie szok, ale mamy już 2024 a nie 2004, ludzie tutaj, a przynajmniej większość nie jest już dwudziestolatkami, z którymi wymieniałeś się wirtualnymi obrazkami w D2, LS, linkami do piosenek Firmy,
tylko opuścili piwnice rodzinnego domu, poszli w świat, niektórzy rodziny pozakładali, zajmują się czymś bardziej kreatywnym i bardziej lub mniej dojrzeli też emocjonalnie.

Osoby których tutaj możesz spotkać, co wrócili na nowym lub postują ze starego konta głównie przychodzą tutaj postować dla beki, jakieś bzdury, wszędzie jest sarkazmu pełno,
a Ty to wszystko łykasz jak rekin i sie podniecasz jak jakiś naiwny 15sto latek.

Nie wiem ile masz lat, pewnie 30/40plus, ale emocjonalnie mam wrażenie się nie rozwinąłeś od czasów biegania z łukiem w starym Diablo.
Wracaj do piwnicy mamy w której siedzisz, graj sobie dalej szczęśliwy kolejne 20 lat w LS czy inne syfy prechistoryczne albo przestań brać tutaj wszystko na poważnie i zaakceptuj, że wypierdolone ma każdy na ciebie typie
i jak w przypadku płaczu o jakiś wirtualny łuk sprzed 20 lat żal mi sie ciebie zrobiło wręcz jak smutne musi być twoje aktualne życie mając takie problemy będąc dorosłym mężczyzną.

Idź sobie może na jakiegoś discorda dla 15stolatków, postuj sobie tam linki do jakiegoś rapowego ścierwa i tam zgrywaj wirtualnego gangusa.
Dla starych nerdów bez życia co jak ty młócą 24/7 w D2/LS znajdziesz na jsp anglojęzyczne podfora, w których na pewno się odnajdziesz i tam polecam się więcej udzielać, na pewno znajdziesz więcej atencji niż tutaj.

XD sram na tan ten luk tak samo jak na wasze spolecznosci non plebsow
Wyjebane mialem na niego rownie mocno wtedy gdy dawalem jakiemus randomowi z tego forum ktory udzielal sie na tej sekcji zeby sobie potestowal bo bardzo mu zalezalo ja tym
To ze po jakims czasie na lol-1 probowal go sprzedac typek z nickiem fafnirek juz zapadlo w pamieci :D tak jak samo jka to ze pozniej szybciutko zniknal bez slow gdy jebalem go na wspomnianym czatku
Styl pisowni jak i to prymitywne wypieranie sie ja bezczela nie pozostawia watpliwosci :D

I ja to raczej jemu pisalem :D zeby mial swiadomosc

A co do reszty :D to smietniczku juz pisalem kiedys :D wez tych "wszystkich" i zrobmy sobie wideokonferencje :D mozecie to transmitowac na zywo
Tylko zebyscie nicki swoje przy mordach mieli
Member
Gold: 12,059.17
Aug 6 2024 01:35am
Quote (DrizztEU @ 5 Aug 2024 22:59)

A od ilu pokoleń twoim zdaniem stajesz się rdzennym mieszkańcem?
Czy tacy Amerykanie których dziadkowie przyjechali do Stanów 100lat temu to są już rdzenni czy nie rdzenni?
A może rdzenni/nierdzenni zależy od koloru skóry czy kraju pochodzenia przodków?

To jest generalnie dosyć typowe zjawisko, że jak przyjeżdża imigrant z biednego kraju to jest grzeczny, uważa że złapał Boga za nogi, nawet jeśli traktowany jest jako obywatel drugiej kategorii. Natomiast jego dzieci, od małego wychowywane w Anglii/Francji, to potrafi być problem bo oni uważają się już za rdzennych Europejczyków skoro się tu urodzili i żyli całe życie, a jak widać wiele osób w Europie traktuje ich dalej jak imigrantów.
Go Back To Polska Topic List
Prev123Next
Closed New Topic New Poll