Quote (DrizztEU @ Aug 6 2024 08:46am)
Pewnie to będzie dla ciebie szok, ale mamy już 2024 a nie 2004, ludzie tutaj, a przynajmniej większość nie jest już dwudziestolatkami, z którymi wymieniałeś się wirtualnymi obrazkami w D2, LS, linkami do piosenek Firmy,
tylko opuścili piwnice rodzinnego domu, poszli w świat, niektórzy rodziny pozakładali, zajmują się czymś bardziej kreatywnym i bardziej lub mniej dojrzeli też emocjonalnie.
Osoby których tutaj możesz spotkać, co wrócili na nowym lub postują ze starego konta głównie przychodzą tutaj postować dla beki, jakieś bzdury, wszędzie jest sarkazmu pełno,
a Ty to wszystko łykasz jak rekin i sie podniecasz jak jakiś naiwny 15sto latek.
Nie wiem ile masz lat, pewnie 30/40plus, ale emocjonalnie mam wrażenie się nie rozwinąłeś od czasów biegania z łukiem w starym Diablo.
Wracaj do piwnicy mamy w której siedzisz, graj sobie dalej szczęśliwy kolejne 20 lat w LS czy inne syfy prechistoryczne albo przestań brać tutaj wszystko na poważnie i zaakceptuj, że wypierdolone ma każdy na ciebie typie
i jak w przypadku płaczu o jakiś wirtualny łuk sprzed 20 lat żal mi sie ciebie zrobiło wręcz jak smutne musi być twoje aktualne życie mając takie problemy będąc dorosłym mężczyzną.
Idź sobie może na jakiegoś discorda dla 15stolatków, postuj sobie tam linki do jakiegoś rapowego ścierwa i tam zgrywaj wirtualnego gangusa.
Dla starych nerdów bez życia co jak ty młócą 24/7 w D2/LS znajdziesz na jsp anglojęzyczne podfora, w których na pewno się odnajdziesz i tam polecam się więcej udzielać, na pewno znajdziesz więcej atencji niż tutaj.
XD sram na tan ten luk tak samo jak na wasze spolecznosci non plebsow
Wyjebane mialem na niego rownie mocno wtedy gdy dawalem jakiemus randomowi z tego forum ktory udzielal sie na tej sekcji zeby sobie potestowal bo bardzo mu zalezalo ja tym
To ze po jakims czasie na lol-1 probowal go sprzedac typek z nickiem fafnirek juz zapadlo w pamieci

tak jak samo jka to ze pozniej szybciutko zniknal bez slow gdy jebalem go na wspomnianym czatku
Styl pisowni jak i to prymitywne wypieranie sie ja bezczela nie pozostawia watpliwosci

I ja to raczej jemu pisalem

zeby mial swiadomosc
A co do reszty

to smietniczku juz pisalem kiedys

wez tych "wszystkich" i zrobmy sobie wideokonferencje

mozecie to transmitowac na zywo
Tylko zebyscie nicki swoje przy mordach mieli