d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Polska > Bardzo Ważne
Prev12
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 30.00
Warn: 20%
Aug 4 2024 12:58am
Quote (ibs @ Aug 4 2024 05:32am)
Czasami mam problemy z zaśnięciem... Mam w kuchni hydroksyzynę na sen, ale nie odpowiada mi ten syrop. To dobrze, że nie jesteś nierobem, pracować trzeba :~) sam bym się za robotę wziął, po wyjściu ze szpitala miesiąc już minął, a ja dalej siedzę na chacie, najchętniej bym na kasę wrócił. Ty normalnie funkcjonujesz na tabletkach? Z tego, co wyczytałem, to bierzesz, ja bym nie mógł, za mocne dla mnie są, w ogóle to niewygodna bomba jest po nich.

normalnie. nie zamulają mnie ani nic tylko lekko odmóżdzają tak że nie myślę za wiele gdzie bez tabletek mam masę myśli na raz. jest jak na tą chwilę przy 4 roku choroby bardzo ok jak na diagnozę. byłem tylko raz w szpitalu ale to na początku jak jeszcze nie wiedziałem że jestem chory i przesadziłem z amfą . nigdy tego nie zapomne... to było jak horror :mellow: a Ty na co się leczysz jak można wiedzieć? dziękuję jeszcze raz za donację
Member
Gold: 1,997.60
Warn: 50%
Aug 4 2024 01:29am
Jak wyglada taki horror?

Dla mnie horrorem jest pierwszy post ;D
Member
Gold: 1,040.00
Aug 4 2024 01:40am
Quote (cbx1992 @ Aug 4 2024 08:58am)
normalnie. nie zamulają mnie ani nic tylko lekko odmóżdzają tak że nie myślę za wiele gdzie bez tabletek mam masę myśli na raz. jest jak na tą chwilę przy 4 roku choroby bardzo ok jak na diagnozę. byłem tylko raz w szpitalu ale to na początku jak jeszcze nie wiedziałem że jestem chory i przesadziłem z amfą . nigdy tego nie zapomne... to było jak horror :mellow: a Ty na co się leczysz jak można wiedzieć? dziękuję jeszcze raz za donację

Na to samo co Ty :~) tylko nieco dłużej, bo od 2012. Ja byłem już w szpitalu 5 razy :zzz: i przez ten czas się nauczyłem, że nie warto ćpać jak się ma coś nie tak z głową.
Member
Aug 4 2024 01:50am
Quote (Kkbbhh @ Aug 4 2024 09:29am)
Jak wyglada taki horror?

Dla mnie horrorem jest pierwszy post ;D

słyszałem głosy Boga , zmarłych i rodziny że jestem potworem i wszyscy się na mnie patrzyli i wyzywali. chcieli mnie zabić. wylądowałem 500km od domu i dobrze że policja mnie zwineła bo miałem zamiar udusić się torbą z biedronki ^_^
Quote (ibs @ Aug 4 2024 09:40am)
Na to samo co Ty :~) tylko nieco dłużej, bo od 2012. Ja byłem już w szpitalu 5 razy :zzz: i przez ten czas się nauczyłem, że nie warto ćpać jak się ma coś nie tak z głową.

serio? a duże dawki leków masz? zdrówka zdrówka jest Nas tu kilku :lol:
Member
Aug 4 2024 02:00am
Quote (cbx1992 @ Aug 4 2024 09:50am)
słyszałem głosy Boga , zmarłych i rodziny że jestem potworem i wszyscy się na mnie patrzyli i wyzywali. chcieli mnie zabić. wylądowałem 500km od domu i dobrze że policja mnie zwineła bo miałem zamiar udusić się torbą z biedronki ^_^

serio? a duże dawki leków masz? zdrówka zdrówka jest Nas tu kilku :lol:

Słuchaj, ja mam przepisane 2 tabsy na rano i 2 tabsy na wieczór, do tego raz w miesiącu muszę iść na zastrzyk, o ile z tabsami mogę pokombinować i ich nie brać, to na zastrzyk muszę się pojawić, bo nieprzestrzeganie tego grozi ponownym zamknięciem w szpitalu i sąd pilnuje tego przez okres 3 lat. Jestem temu przeciwny, ale co poradzisz, zamknięty znowu być nie chcę.
Member
Aug 4 2024 02:06am
Quote (ibs @ Aug 4 2024 10:00am)
Słuchaj, ja mam przepisane 2 tabsy na rano i 2 tabsy na wieczór, do tego raz w miesiącu muszę iść na zastrzyk, o ile z tabsami mogę pokombinować i ich nie brać, to na zastrzyk muszę się pojawić, bo nieprzestrzeganie tego grozi ponownym zamknięciem w szpitalu i sąd pilnuje tego przez okres 3 lat. Jestem temu przeciwny, ale co poradzisz, zamknięty znowu być nie chcę.

słyszałem i czytałem że po zastrzykach na naszą chorobę są spore skutki uboczne? ja mam 3x fluanxol na cały dzień i chlorprothixen 2x na noc żebym spał bo tak to ni chuja. i tak wstaje o 3-4 rano :mellow: po fluanxolu nie ma zbyt wiele skutków ubocznych bo w małych dawkach nawet nerwice się tym leczy. czasami chciałbym się zalekować i nie myśleć tyle ale lekarz do którego chodzę prywatnie pilnuje bym był w jak najlepszej formie. leki zmieniał mi z 5-6 razy a najgorsze jest przybieranie masy po nich. 173 a ponad stówkę warze tym bardziej dziwie się Tobie że utrzymujesz niską wagę -_- pzdr
Member
Gold: 33,888.00
Aug 4 2024 02:10am
Quote (DrizztEU @ 3 Aug 2024 21:23)
A Wy jak tam, toniecie w kredytach na tragicznych odsetkach?
Wynajmujecie paskudne klitki za gigantyczne pieniądze?
PL+UKRAINA = WIELKA MIŁOŚĆ :love: :love:

https://i.imgur.com/BE0u7WN.jpeg

https://i.imgur.com/zi3DZE6.png

Moze przy odrobinie szczescia, jak nam sie wpierdola ruskie, to bedziesz mogl kupic swoje wlasne "M" w Holadnii. <3
Member
Aug 4 2024 02:21am
Quote (cbx1992 @ Aug 4 2024 10:06am)
słyszałem i czytałem że po zastrzykach na naszą chorobę są spore skutki uboczne? ja mam 3x fluanxol na cały dzień i chlorprothixen 2x na noc żebym spał bo tak to ni chuja. i tak wstaje o 3-4 rano :mellow: po fluanxolu nie ma zbyt wiele skutków ubocznych bo w małych dawkach nawet nerwice się tym leczy. czasami chciałbym się zalekować i nie myśleć tyle ale lekarz do którego chodzę prywatnie pilnuje bym był w jak najlepszej formie. leki zmieniał mi z 5-6 razy a najgorsze jest przybieranie masy po nich. 173 a ponad stówkę warze tym bardziej dziwie się Tobie że utrzymujesz niską wagę -_- pzdr

Nie wiem jakie są te skutki uboczne i chyba nie chcę wiedzieć.. będę gadał z lekarzem, żeby mi to wszystko pozdejmował, a jest taki jeden, którego mi sami dali i muszę do niego chodzić. 7 sierpnia idę do niego pierwszy raz i będę gadał z nim normalnie. No ja mało ważę i nigdy nie miałem tendencji do tycia, nawet po lekarstwach. Tylko jakieś pryszcze mi kiedyś wyskakiwały po olanzapinie ~~ ale to był chujowy lek, jak zombie się po tym czułem i dlatego właśnie nie jestem za tym ścierwem.
Go Back To Polska Topic List
Prev12
Add Reply New Topic New Poll