Quote (GracjanTadeusz @ Jan 12 2013 08:27pm)
no właśnie ziomeczku, a obejrzyj ten dokument i porozmawiamy wtedy ok? jestem ciekaw zmiany Twoich poglądów, pozdrawiam.
Prawdę mówiąc interesują mnie substancje psychoaktywne, ale nie tego rodzaju. Żeby nie było, zapalę sobie przynajmniej raz w miesiącu jednak z doświadczenia, a raczej obserwacji wiem jak zgubne bywają "ciągi" z paleniem, czy nawet rzadsze użytkowanie, ale na przestrzeni lat. Tyle zmian psychicznych, utrata chęci do działania, spłaszczone emocje, a typ cieszył się, że nie ma "ciśnienia" mimo, że pali 3 lata (nie robił codziennych "ciągów").
Palenie jest dobre w umiarkowanym, najlepiej wyszukanym do tego celu. Osobiście zadowolony jestem, że nie tknąłem tylu dostępnych przecież teraz rzeczy, ani nie dałem się wciągnąć w nałogi z tym związane narażając na zachamowanie rozwoju.
Fake Edit: Poważny post na forum. Siema.
E: Dokument chciałem obejrzeć, ale ponad półtorej godziny czasu nie mam, wychodzę odrobinę wcześniej. Kliknąłem jednak około 12 minuty i zauważyłem trafny argument, jakoby rząd finansował plantacje tytoniu i koncerny papierosowe. Prawda. Mało tego, rząd celowo upija obywateli alkoholem, jest gdzieś dokument na ten temat na przykładzie Rosji, a od jakiegoś czasu do wody z kranu dodawany jest fluor niemineralny, który szkodzi na naszą Szyszynkę, co zrobi z nas tępe masy (o poczekaj, za późno) ale to już inny temat i inny dokument.
This post was edited by WudzApaczuw on Jan 12 2013 01:42pm