d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Polska > Mój Plan Na Resztę życia
123Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 0.01
May 11 2026 08:54am
Chodzenie do roboty od poniedziałku do piątku a potem chlanie piwska i jedzenie chipsów samemu przez cały weekend i granie w World of Warcraft i Diablo 2 Pan Zatwardzenia.

Jak oceniacie mój plan? Już tak robię od kilku miesięcy i moja postać w World of Warcraft classic era ma naprawdę swietny ekwipunek.
Member
Gold: 95.00
Warn: 50%
May 11 2026 08:56am
Chodzenie do roboty od poniedziałku do piątku a potem chlanie piwska i jedzenie chipsów samemu przez cały weekend i granie w World of Warcraft i Diablo 2 Pan Zatwardzenia.

Jak oceniacie mój plan? Już tak robię od kilku miesięcy i moja postać w World of Warcraft classic era ma naprawdę swietny ekwipunek.

jak chcesz skoczyć jak kredens albo ten bez nicku to way not
Member
Gold: 0.01
May 11 2026 08:57am
jak chcesz skoczyć jak kredens albo ten bez nicku to way not

Gdzie mam niby skakać?
Member
Gold: 95.00
Warn: 50%
May 11 2026 09:00am
skończysz miśku :wub:
Member
Gold: 420.00
May 11 2026 09:02am

Plan wybitny chyba nie może być w życiu lepiej B)

Gdzie mam niby skakać?

:rofl:
Member
Gold: 1,860.77
May 11 2026 09:19am
Pana zatwardzenia jeszcze nie słyszałem. Dobre.

Twoje życie co cie to kto co myśli? Podoba Ci się? to se graj, sraj pod siebie, to ty masz być szczesliwy.
Member
Gold: 1,000.00
May 11 2026 09:21am

Strasznie kiepski plan na życie...

Żartowałem, to doskonały plan :blush: Jedyne, co bym tam dodał, to znalezienie kąkubiny takiej z odchowanymi bomblami, -_- najlepiej trójką lub czwórką, a każde z innym ojcem. Przy czwórce wychodzi 3200 zł plus około 5 tys. alimentów. Możesz zwolnić się z roboty, a kasa sama leci. -_-
Bomble oczywiście w takim wieku, żeby łatwo było je nauczyć grać w Diabla Drugiego Pana Zniszczońego i to drugie, o czym pisałeś Worlda of Warcrafta. Jak Ty nie możesz grać, to bomble grają za Ciebie, levelują postać i znajdują itemki. -_-
Ja mam tylko dwóch takich bomblów, którzy generują darmowy hajs, i jestem ustawiony jak jakiś lord. ^_^
Do tego wielkim plusem jest to, że takich bomblowych bocików nie wykryje żaden, nawet najlepszy system. B)
Z kąkubiny również są plusy, ale to już temat 18+. :wub:
Mam nadzieję, że pomogłem. chyba ma czwórkę bomblów, to może coś więcej o dużych pieniądzach napisze :rolleyes:
Member
Gold: 10.00
May 11 2026 09:41am
chujowy plan z ta praca od pn-pt.

z tym graniem w wowa i diablo troche lepiej.

zlinkuj armory to ocenimy z kolegami czy sie nadajesz na fulltime unemployment
Member
Gold: 420.00
May 11 2026 09:55am
Strasznie kiepski plan na życie...

Żartowałem, to doskonały plan :blush: Jedyne, co bym tam dodał, to znalezienie kąkubiny takiej z odchowanymi bomblami, -_- najlepiej trójką lub czwórką, a każde z innym ojcem. Przy czwórce wychodzi 3200 zł plus około 5 tys. alimentów. Możesz zwolnić się z roboty, a kasa sama leci. -_-
Bomble oczywiście w takim wieku, żeby łatwo było je nauczyć grać w Diabla Drugiego Pana Zniszczońego i to drugie, o czym pisałeś Worlda of Warcrafta. Jak Ty nie możesz grać, to bomble grają za Ciebie, levelują postać i znajdują itemki. -_-
Ja mam tylko dwóch takich bomblów, którzy generują darmowy hajs, i jestem ustawiony jak jakiś lord. ^_^
Do tego wielkim plusem jest to, że takich bomblowych bocików nie wykryje żaden, nawet najlepszy system. B)
Z kąkubiny również są plusy, ale to już temat 18+. :wub:
Mam nadzieję, że pomogłem. ^Kondes chyba ma czwórkę bomblów, to może coś więcej o dużych pieniądzach napisze :rolleyes:

Tak kaska leci sama jak manna z nieba, kąkubina z bąbelkami to jak ten krasnoludek na końcu tęczy B)
Member
Gold: 1,023.47
Warn: 10%
May 11 2026 10:10am
Jaka klasa i rasa na Erze drogi kolego? b)
Go Back To Polska Topic List
123Next
Add Reply New Topic New Poll