Quote (Sparda13 @ 7 Dec 2009 19:02)
Hmm...ti i8eles na sou pw akrivws?
To oti simfiliw8ikes me ton egc-crusader dn m leei tpt....tou exeis pei alles 10 fores signwmi k oli i egc eksakolou8ouse na se vrizei...i leksi signwmi otan tin grafeis pia esi dn exei kamia varitita...g auto dn apantisa....
Exeis pei 10000 signwmes....kai?
Emena dn m pei8eis....k ofc an twra o dim k o theo eixan ginei k autoi filoi sou tha me flammares 100% sigouros...
Alla anyway...an kai dn eipa pote tin apopsi mou panw sto 8ema tou guild....8a elega na mpeis...
Dn 8a krinw prokatavolika ...8a krinw apo to sinolo tis simperiforas sou apo dw kai pera....
Opote mpes sto guild na se doume....dn exw antirisi...
P.s To oti o Foxmulder tsakwnete me ton FB dn ftais esi.....ine i diafora xaraktira pou exoun metaksi tous pou poli apla fanerw8ike otan eipan tis apopseis tous panw sto 8ema evo join guild....
Dn kserw ti parapanw prepei na sou pw....tpt vsk....
Pps: Kses ti einai lipitero? To oti allazes fainomenika tropo simperiforas ka8e 5 lepta gia na gineis apodektos
Elpizw na deikseis epitelous ton pragmatiko sou xaraktira kai na ta pame oloi kala...
den ine oti alaksa xaraktira i zitisa signomi gia na mpo sto guild, prin kanete to guild ixa fai prota fora akhro, k afou ta pao egw me ta perisotera paidia kala dld gt na min aniko kai egw?
egw pleon me ta paidia tou eGc team den exw problima, gt tin signomi mou tha tin kratiso, episis ixa fer8i asxima apo ta nebra gia ena duel.
pane ta duels kai i malakies, me ta paidia den exw tpt..
apla stenaxore8ika twra giati febgoun atoma..
apla dixno tin kalh mou simperifora epidi den ime tetio atomo.
katalaba to poso kala paidia ekana flame gia ena duel.
egw mia mera mpori me afta ta paidia na bgo gia kafe kai oxi gia duel.
metrai sebamos, kai simperifora.. kai oxi pios exi ta 10 skiller
This post was edited by eVo_Greece on Dec 7 2009 12:16pm