- TheSadMan - ksekwla re m8, gt kanis leave, afta ola mporite na ta breite pali.
- Foxmulder - se eipa re den me pirazi emena to Vote, min to kanis 8ema, zitise signomi kai mpes pali sto guild, tpt enantion sou m8 ala to vote afora emena.
- firebreath - kani poli sosta tin doulia tou, kai tou dino dikio se oti afora emena.
gt tsakoneste re gmt, ipame na ginoume mia parea, kai oxi 15.000 pou na min lene oute kalhmera..
oloi katalabate ton Theo poli la8os, ine kati sosto pou ekane, gt ka8e guild kani Poll Vote kai etsi 8a prepi.
/e ine krimas na pane ola tzampa xamena, gt atm nio8os ipef8inos egw giafto to thema, epidi ama den ipirxe to vote tou evo den 8a ipirxan kai fasaries, kai opios to apoklei den exi dikio, exei na kani kai me emena, ala respect kai stous leaders.
/e2 episis exw ena parapano pou sou zitisa signomi stavro (Sparda13) kai oute niastikes na me kanis PM. etsi kanoun me palia filarakia e? toulaxiston pes exis ena dikio i ena den exeis! , ala to na me kanis Ignore ine lipitero.
This post was edited by eVo_Greece on Dec 7 2009 11:43am