Quote (Anamy @ 18 Dec 2009 00:25)
nemsokára itt a karácsony ._.
és én nemtudom mit kérek
igazság szerint tudnám de azt senkisem tudja megvenni nekem
hülye köcsög mind
az élet szar
az emberek nyomorékok
hu ma voltam árkádba és körbenéztem és feltettem magamban a kérdsét : "komolyan nekünk szoktak beszolni hogy : "uristen , hogy néztek ki" " .. inkább nemmondok semmit , ja az emósók buzik de azért a fiukák rozsaszin poloban napszemcsiben tapados gatyoban puszikodnak merthogy milyen retrosok , azthittem lehányom öket , okj.
ez mind szép és jó .. de az már tényleg undormány mikor bejön a 60 éves nö és azon gondolkozik hogy éppen melyik ruhát vegye meg , na meg a büdös kurvák miniszoknyában , minitáskával azon gondolkozva melyik ujabb szupcsi dolgot vegyék meg ^^^^^^^^^^^merthogy olyan cukcsik de ha leribancozzák öket megy a felháborodás ... ejha
egyszólván undoritoak ezek az emberek és kajak nemvágám miért minket kell lenézni ^-^ de hát ofc akinek hosszu haja van az egyböl buzi igyvan
nameg a másik az a zene .. nemmondom , hogy szar de gépek zenélnek , most komolyan ... ez tiszta mátrix : ((
jó okj én ne szolaljak meg a buzi jrockosaimmal de azért kéremszépen ök legalább zenélnek :c
nemtudom minek irom most ezt a sok faszságot de tök vicces
ja igen és vettem egy tök csinos pulcsit , sexy életem egyik legdrágább cucca volt 5500 FT volt O.O .. nade ennyi mostmár tényleg elég xdd
Bump