d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar > D2+lod Vennék
12Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 2,827.00
Feb 7 2021 08:47am
Sziasztok!
Kérdésem lenne!
Immáron nem játszom d2-vel 10 éve és rákaptam az ízére ismét.
Viszont nem találom a régi CDim.

Hol tudok a leggyorsabban beszerezni CD kulcsokat vagy venni?
Budapest, köszönöm szépen
Member
Gold: 33,265.80
Member
Gold: 1,700.00
Feb 7 2021 10:11am
Mondjuk beírod a gúgűlbe?
Member
Gold: 80.00
Feb 7 2021 10:16am
Quote (csak_a_kommenteket_jottem_olvasn @ 7 Feb 2021 17:11)
Mondjuk beírod a gúgűlbe?

egyszerubb feljonni d2jspre, a magyar subforumra es nyitni egy topicot, hogy valaki mas beirja

This post was edited by Cpt_Ghost on Feb 7 2021 10:16am
Member
Gold: 6,352.66
Feb 7 2021 10:34am
Quote (Hell_gado @ 7 Feb 2021 15:47)
Sziasztok!
Kérdésem lenne!
Immáron nem játszom d2-vel 10 éve és rákaptam az ízére ismét.
Viszont nem találom a régi CDim.

Hol tudok a leggyorsabban beszerezni CD kulcsokat vagy venni?
Budapest, köszönöm szépen

leggyorsabban battleneten mgeveszed, sztem kb 2 perc
Budapest , nincs mit
Member
Gold: 5,302.77
Feb 7 2021 11:03am
Nyíregyháza, köszönöm én is.
Member
Gold: 6,352.66
Feb 7 2021 11:09am
Quote (-joey- @ 7 Feb 2021 18:03)
Nyíregyháza, köszönöm én is.

Vásárosnamény, nincs mit
Member
Gold: 2,827.00
Feb 7 2021 11:34am
Köszönöm a válaszokat!
Member
Gold: 507.00
Feb 7 2021 11:36am
Quote (Hell_gado @ Feb 7 2021 06:34pm)
Köszönöm a válaszokat!

Szeretnem veled kozolni hogy, semmilyen formaban nem kivanok veled tovabbi kommunikaciot illetve konverziot folytatni, se semmilyen informacio illetve eszme cseret vegrehajtani illetve fenntartani ezen a szegeny kommunikacios csatornan, se sehol, mivel egyszeruen nem szeretnek primitiv emberekkel tarsalogni.
Ne haragudj, felre ertes ne essek, de a primitiv nem serto szo illetve nem sertesre letrehozott, illetve krealt karakterek osszesege, amely alkotja a primitiv karakterlancot, hanem mindossze egy kategorizalo jelzo amivel iletni kivanlak teged, tovabba egy nulla intellgienciaval rendelkezo agy definicioja, amivel teged illetve a szellemi szintedet definialni szandekozom.
Szeretnem veled ismertetni illetve kozolni, hogy az alacsony szintu informaciok, amelyeket felem kozvetitettel illetve sugaroztal, az serteni kivanta az elmemet, tovabba lehuzni az intelligencia szintemet, amit nem engedtem meg, mert mint tuzfalat a szamitogepen ugy vedoburkot alkalmaztam ellened az eletben annak erdekeben hogy elkeruljem a te elkorcsosult primitiv szellemi szintedre valo lesulyedest.
Hogy jossz te ahhoz, hogy irrealis eszkozokkel szemelyesits meg engem illetve szubjektiv szurrealis alternativ valosaggal implementálj es reprezentalj, illetve demonstralj engem masok fele, ami tulajdonkeppen egyszeruen serteni kivanja az en szemelyes kepemet masok szemeben.
Nem gondolkoztal el azon hogy ha valakit folyamatosan baszogatnak azzal, hogy a szemelyisegi valojanak az ellentetjet hiresztelik rola az fokozatosan kiboritja a masik idegrendszeret?
nincs jogod lehetoseget nyujtani masoknak viccbol arra, hogy eliteljenek engem.
esetleg te indukalod ezt a folyamatot illetve procedurat?
Velemenyem szerint a te hazadra sem a nap sut, hanem a primitivseg sotet, de megis fajdalmas vakito sugara...
Nem varok toled valaszt, illetve nem igenylem a viszont kommunikació fenntartasat, mivel a kozolni valad, ugy sem lenne valami magasszintu informacio, mindossze valami alacsony szintu megnyilvanulas, amelyet nem neveznek informacionak, a limitalt mentalis kepessegednek koszonhetoen.
Alkalmazz magyarertelmezo keziszotart ezekutan legyszives...
Teged kb. igy lesajnalak.
Goodbye.
Member
Gold: 5,302.77
Feb 7 2021 11:42am
Quote (XxX_matthewkukaca_XxX @ Feb 7 2021 06:36pm)
Szeretnem veled kozolni hogy, semmilyen formaban nem kivanok veled tovabbi kommunikaciot illetve konverziot folytatni, se semmilyen informacio illetve eszme cseret vegrehajtani illetve fenntartani ezen a szegeny kommunikacios csatornan, se sehol, mivel egyszeruen nem szeretnek primitiv emberekkel tarsalogni.
Ne haragudj, felre ertes ne essek, de a primitiv nem serto szo illetve nem sertesre letrehozott, illetve krealt karakterek osszesege, amely alkotja a primitiv karakterlancot, hanem mindossze egy kategorizalo jelzo amivel iletni kivanlak teged, tovabba egy nulla intellgienciaval rendelkezo agy definicioja, amivel teged illetve a szellemi szintedet definialni szandekozom.
Szeretnem veled ismertetni illetve kozolni, hogy az alacsony szintu informaciok, amelyeket felem kozvetitettel illetve sugaroztal, az serteni kivanta az elmemet, tovabba lehuzni az intelligencia szintemet, amit nem engedtem meg, mert mint tuzfalat a szamitogepen ugy vedoburkot alkalmaztam ellened az eletben annak erdekeben hogy elkeruljem a te elkorcsosult primitiv szellemi szintedre valo lesulyedest.
Hogy jossz te ahhoz, hogy irrealis eszkozokkel szemelyesits meg engem illetve szubjektiv szurrealis alternativ valosaggal implementálj es reprezentalj, illetve demonstralj engem masok fele, ami tulajdonkeppen egyszeruen serteni kivanja az en szemelyes kepemet masok szemeben.
Nem gondolkoztal el azon hogy ha valakit folyamatosan baszogatnak azzal, hogy a szemelyisegi valojanak az ellentetjet hiresztelik rola az fokozatosan kiboritja a masik idegrendszeret?
nincs jogod lehetoseget nyujtani masoknak viccbol arra, hogy eliteljenek engem.
esetleg te indukalod ezt a folyamatot illetve procedurat?
Velemenyem szerint a te hazadra sem a nap sut, hanem a primitivseg sotet, de megis fajdalmas vakito sugara...
Nem varok toled valaszt, illetve nem igenylem a viszont kommunikació fenntartasat, mivel a kozolni valad, ugy sem lenne valami magasszintu informacio, mindossze valami alacsony szintu megnyilvanulas, amelyet nem neveznek informacionak, a limitalt mentalis kepessegednek koszonhetoen.
Alkalmazz magyarertelmezo keziszotart ezekutan legyszives...
Teged kb. igy lesajnalak.
Goodbye.

Szia cicám, egy rövid betekintést kaphatsz rólam ha ezt a pár sort végig olvasod, a humor szint meglesz benne, tehát készülj fel h néha mosolyogni fogsz, ezt én direkt így állítottam be(h miért azt ne kérdezd ez pusztán pszichológia, amivel én érzelmeket váltok ki belőled és irányítalak h azt tedd amit akarok) jó szórakozást :) <3

Magyar HUN-1 közösség a szánalom csúcsa, senkiháziak, randomok, hajléktalanok klubja. Akinek hiányzik a napi hányinger szintje meleg szívvel ajánlom h vmelyik kis csira guildbe nyalizza be magát, azért megéri :)

Egy olyan embert ismerek akivel lehetek majdhogynem egyenlő, de inkább csak hasonlítunk egymásra az pedig Kajnista, aki kiépítette a rossz oldalt, ami ha jobban megnézzük maga a jó szint tehát ott nem volt seggnyalás, nem voltak szivárványszínű érzelmi csavarok, hanem csak tettük azt amit a játék kínál és mindenkit megaláztunk, mert utáljuk a magyarokat mert egy seggnyaló, semmirekellő népség.

Ha velem kezdesz beszélgetni egy pár alap dolgot jobb ha tisztázunk:
- ha megakarsz szólítani írd le a nevemet rendesen a magyarok 70% letudja írni h DIR tudd te is, vagy egyszerűen el se olvasom amit írsz, ilyen egyszerű
- alapból owned vagy , ezt a jelet nagyon jól ismerem hosszú d2 éveim miatt, elégé megismertem h ki, mikor mutatja, tehát owned jelet mutat
- mivel én felsőbbrendű, megközelíthetetlen vagyok, senkinek nincs tudomása rólam, mutasd azt h istenítesz, ez sokak számára összetévesztendő a popsi nyalással, de ha összetéveszted én kirúglak mert nem szeretem ha fiúk nyalnak
- ha még egy nevet (nick nevet) se tudsz magadnak kitalálni, hanem olyan csira keresztnevekkel játszol mint pl: oli, vtibor(varga tibi, aki szinte garantáltan owned), tomi, pisti, ezékiel meg a f@x tudja mik és engem kezdesz osztani akinek skilled neve van és kitudtam magam találni ( ofc persze lopják is ezt rendesen) AKKOR takarodj a sarokba és gondolkodj el azon h mennyit érhetsz ha még egy neved sincs egy sz#ros játékban v fórumon
- számtalan ereklye van rólam, gondolok most SS, PS al szétgányolják és próbálnak vmi számomra negatív hatást kihozni belőlük ami minden szinten a szánalommal egyenlő
- sok kis csira akik jsp joined 2007+ rendelkeznek AZT HALLJÁK h én milyen vagyok, mert nincs itt jobb téma csak én(de ezt meg tudom érteni) tehát h tolvaj, paraszt etc... azoknak a kis csiráknak mondom h mások kibeszélése már alapból paraszt dolog, tehát megint csak gondolkozzanak el ezen akiik terjesztik a fake szöveget, mert h engem nem érdekel az egy dolog, de a sok kis newbiet érdekelheti a magyar d2 történelem amiben ugyebár én is benne vagyok
- lehet az sc1-cod4-LoL bármilyen játék az én tudásom (ami nem kockaság) legyőzhetetlen, egyszerűen: u cant own me!
- d2 duel életmódot éltem, csak magyarokkal játszottam ezért nem is írom azt hogy minden embert aki a játékkal játszott ownoltam mert nem igaz, DE az igaz h a magyarok közül (ofc legit szinten) MINDEN kis szánalmat lealáztam, legyőztem, megszégyenítettem, minden fajta karakterből volt egy full perfem, tehát esélytelen volt bárkinek is hogy engem DIR -t legyőzze mert nekem hadseregem volt és egy hadsereget nem győzhet le csak úgy bárki, főleg nem egy magyar ember

Igen a sig képem magáért beszél SOHA NEM HALOK MEG, MINDIG VISSZATÉREK, mert nem tudok évekig kockulni egy játékon mint pl te aki ezt olvassa az egy dolog, de ha visszatérek akkor a semmiből egy nap alatt többet érek el mint te 3 hónap alatt a játékban!

További kérdésért PM ME
cu

This post was edited by -joey- on Feb 7 2021 11:43am
Go Back To Magyar Topic List
12Next
Add Reply New Topic New Poll