d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar > Boris + Trump + Korona = Illuminati
1234Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 1,593.00
Nov 1 2020 10:23pm
2+ honapos pihi utan ujra itt vagyok.
Mi a helyzet a koronkaval? Itt nalunk KINABAN normalis elet van, sehol sincs lezaras, a qr kod se kell mar sehol, maszk nelkul mehetek barhova es jovoheten kezdodik a snowboard szezon.
Angliat meg lezarjak 1 honapra mert balfasz az egesz kormany Borissal az elen XDDDD
Amerikaban valoszinuleg Biden nyerni fog, ha nem, akkor valoszinuleg polgarhaboru lesz (jk). Viszont a kinaban elo amerikaiak nagyresze, akikkel kapcsolatban vagyok, azok sokan bidenre szavaztak.
Nem raktam fel uj videot mostanaban, kiveve az angol csatornamra, azon mar majdnem 1k subom van. A magyart szerintem elkezdem jovoheten megint, foleg teli sportos videokkal meg bling bling 420 dolgokkal.
Ja meg vettunk egy teslat, kinyitott a suli is, sok munkam van, ugyhogy $$$ meg kokokurvak.
Mi a helyzet veletek? Mindenki meghalikol majd vagy csak soros lefizette a koronat hogy a migransokon keresztul jojjon magyarorszagra?
Member
Gold: 5,302.77
Nov 2 2020 12:02am
Quote (Smat @ Nov 2 2020 05:23am)
Mi a helyzet a koronkaval? Itt nalunk KINABAN normalis elet van, sehol sincs lezaras, a qr kod se kell mar sehol, maszk nelkul mehetek barhova es jovoheten kezdodik a snowboard szezon.
Angliat meg lezarjak 1 honapra mert balfasz az egesz kormany Borissal az elen XDDDD
Amerikaban valoszinuleg Biden nyerni fog, ha nem, akkor valoszinuleg polgarhaboru lesz (jk). Viszont a kinaban elo amerikaiak nagyresze, akikkel kapcsolatban vagyok, azok sokan bidenre szavaztak.
Nem raktam fel uj videot mostanaban, kiveve az angol csatornamra, azon mar majdnem 1k subom van. A magyart szerintem elkezdem jovoheten megint, foleg teli sportos videokkal meg bling bling 420 dolgokkal.
Ja meg vettunk egy teslat, kinyitott a suli is, sok munkam van, ugyhogy $$$ meg kokokurvak.
Mi a helyzet veletek? Mindenki meghalikol majd vagy csak soros lefizette a koronat hogy a migransokon keresztul jojjon magyarorszagra?

Egy olyan országban, mint Kína, könnyebb korlátozásokat bevezetni.
Az emberek nem panaszkodnak, nem mennek ki az utcára tüntetni, mert küldönben elviszik őket a rendőrök.

Annak azért örülök, hogy veletek minden rendben.

Ami az USA-t illeti, szerintem pont akkor fog majd a KKK kimasírozni az utcára, ha Trump veszít.
Member
Gold: 6,352.66
Nov 2 2020 01:54am
3. hullam mikor
Member
Gold: 0.00
Nov 2 2020 03:03am
2 hónapos suspend?
Member
Gold: 14,756.31
Nov 2 2020 03:28am
Quote (Smat @ Nov 2 2020 05:23am)

Model X legalabb vagy csoves S?
Member
Nov 2 2020 03:33am
nemreg hallgattam vegig egy munkatarsam elmeletet, hogy nov 3.an vege lesz a koronavirusnak, mert ezt csak az amcsi bal oldali media tolja a valasztasok miatt

aggodalomra semmi ok, egy nap es vege
Member
Nov 2 2020 04:45am
Quote (smokingcanrevealhiddenlasertraps @ 2 Nov 2020 10:33)
nemreg hallgattam vegig egy munkatarsam elmeletet, hogy nov 3.an vege lesz a koronavirusnak, mert ezt csak az amcsi bal oldali media tolja a valasztasok miatt

aggodalomra semmi ok, egy nap es vege

én a hétvégén hallgattam meg nagynéném és mamám értekezését, hogy a kínaiak direktben fejlesztették a maszk eladások miatt:)

amúgy nyilván baromság mindkettő, de azért van némi politika szaga az egésznek, amit én pl nem értek, hogy ilyen 4%-os halálozási ráta mellett kurvára nem szokott az állam ennyire aggódni az emberekért, akkor most miért?

Member
Nov 2 2020 04:54am
Quote (-joey- @ 2 Nov 2020 14:02)
Egy olyan országban, mint Kína, könnyebb korlátozásokat bevezetni.
Az emberek nem panaszkodnak, nem mennek ki az utcára tüntetni, mert küldönben elviszik őket a rendőrök.

Annak azért örülök, hogy veletek minden rendben.

Ami az USA-t illeti, szerintem pont akkor fog majd a KKK kimasírozni az utcára, ha Trump veszít.

True, mondjuk hozzatartozik az is hogy a hatarokat meg mindig nem nyitottak ki teljesen, szoval aki be is jon, arra legalabb 3 het karanten var.
Ja, hat ahogy mondtam, egesz jol megvagyunk, ha lehetne utazni Europaba akkor mennenk mert talaltunk Olaszban ilyen olcso nyaralonak valo hazakat, aztan most nagyon beindultam a DIY hazfelujitasos dolgokra meg hat nemsokara kezdodik a 2 honapos szunet a suliban.
Member
Nov 2 2020 04:56am
Quote (Fej @ 2 Nov 2020 17:03)
2 hónapos suspend?

N, csak lusta voltam felnezni, inkabb rlkedtem meg iracingeztem.
Member
Nov 2 2020 04:57am
Quote (bamboo @ 2 Nov 2020 17:28)
Model X legalabb vagy csoves S?

Model 3 Long Range
Go Back To Magyar Topic List
1234Next
Add Reply New Topic New Poll