Quote (Smat @ Nov 2 2020 05:23am)
2+ honapos pihi utan ujra itt vagyok.
Mi a helyzet a koronkaval? Itt nalunk KINABAN normalis elet van, sehol sincs lezaras, a qr kod se kell mar sehol, maszk nelkul mehetek barhova es jovoheten kezdodik a snowboard szezon.
Angliat meg lezarjak 1 honapra mert balfasz az egesz kormany Borissal az elen XDDDD
Amerikaban valoszinuleg Biden nyerni fog, ha nem, akkor valoszinuleg polgarhaboru lesz (jk). Viszont a kinaban elo amerikaiak nagyresze, akikkel kapcsolatban vagyok, azok sokan bidenre szavaztak.
Nem raktam fel uj videot mostanaban, kiveve az angol csatornamra, azon mar majdnem 1k subom van. A magyart szerintem elkezdem jovoheten megint, foleg teli sportos videokkal meg bling bling 420 dolgokkal.
Ja meg vettunk egy teslat, kinyitott a suli is, sok munkam van, ugyhogy $$$ meg kokokurvak.
Mi a helyzet veletek? Mindenki meghalikol majd vagy csak soros lefizette a koronat hogy a migransokon keresztul jojjon magyarorszagra?
Egy olyan országban, mint Kína, könnyebb korlátozásokat bevezetni.
Az emberek nem panaszkodnak, nem mennek ki az utcára tüntetni, mert küldönben elviszik őket a rendőrök.
Annak azért örülök, hogy veletek minden rendben.
Ami az USA-t illeti, szerintem pont akkor fog majd a KKK kimasírozni az utcára, ha Trump veszít.