Jej piękny, zgrabny ogon wkrótce wyrósł z majtek, a kiedy ściągnąłem jej pękający pysk, w który wciągnąłem ogromny zapach i poczułem jego mocny zapach. Nie mogłem się go nacieszyć i nie mógł już dłużej czekać, aż w końcu włoży do ust delikatny fallus. Usztywniałem dość mocno, gdy się nim zająłem i niecierpliwie zacząłem się pienić. Wydawało się, że bardzo przygryza wargi lub oblizuje krawędź ust, gdy pracował nad nimi. Również dla mnie pożądanie płynęło szybko w strumieniach, gdy pracowałem nad wielkim kutasem Brigitte. Szczególnie podobał mi się sposób, w jaki pożądanie pojawiło się na końcu jego zgrabnego żołędzia. Co oczywiście z przyjemnością odnotowałem. Wyssałem jej żołędzie pomarszczone dokładnie, żeby podążały za pieprzeniem mojej dupie. Brigitte, która okazała się zawodowcem, poklepała mnie po tyłku, kiedy położyła ją na łóżku, rozdzieliła moją cipkę i zaczęła przygotowywać wejście. Moja ciasna różowa dziura nie mogła się doczekać, aż trzecia noga Brigitte opadnie na podstawę. Ale ponieważ nie było tak łatwo połknąć dużego kutasa tej kobiety, musiała już przed nią biegać. Doskonale rozwiązał ten problem, gdy dokładnie połknął moją dziurę. To było bardzo smaczne, gdy jego język rozszerzył mi napięty tyłek. Nie mogłem się doczekać, kiedy będę szaszłykować i pracować z moją cipką. Ale nie musieliśmy na to długo czekać. Brigitte wyprostowała się i wyciągnęła gumę, którą ssałem jej penisa jeszcze szybciej, aby mogła wepchnąć go w moją cipkę w najtwardszym i śliskim stanie. Mimo to złapał mnie za talię i wcisnął żołądź, który ładnie otworzył moją dziurę, a jego żołądź wsunął się i wyszedł ze mnie.