Hogy miert sutok? valamit sajnos ennem kell, epp hideg kaja nem nagyon volt. Nos nem kivánom senkinek se hogy ilyen tortényen, de aki nevet rajtam hat kapja be, élje át. Amikor halod hogy kint valami gáz van, kifutok, belelegzed a Cian Gázt (muanyagbol) Majd a szenmonoxidot tömenyen. En majdnem megfuladtam, hánytam Etc, de volt bennem anyi, hogy bármi történyen , akár az eletem árán is oltsak!!!!! Tudjátok ha 5p et tovább ég felroban az egesz ako telep (gáz robanas) Amikor a gáz " fel forr " Akkor bizyon nagy a baj. Az itthoni dolgo jol tortent, anyám csak nevetett pot faterom is. Ilyenek mondtak hogy ugy is koszos volt a fugony és nem akarta már kimosni, jo h leegett. Stb, ugy fgoták fel, hogy lehettett volna sokkal roszabb is, és meghalhatta volna, jobb 400k huf kár mind ha a fiad meghal, vagy egy egesz lakotelep felrobanik! Gyerekek aki nem hiszi el, es tovabra is nevet rajtam, az egy szanal mas szar szivtelen kis pocs, es tiszta szvbol kivanon, hogy legyen ö is ilyen balfasz mint en, es gyujtsa magara a hazat, de ö haljon is bele. Majd amikor ott állsz látod hogy az egész konyhátok ég, hirtelen a könyedtöl nem látsz, remegsz hogy mit tegyel ( mert hiaba hoszed h hirtelen eszedbe jut a tanultak es cselekszel, esokolsz h mi van...)
This post was edited by FaceOfInsanity on Oct 30 2019 12:07pm