d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar >
Poll > Balu Elete
1236Next
Add Reply New Topic New Poll
  Guests cannot view or vote in polls. Please register or login.
Member
Gold: 304,495.65
Trader: Trusted
Nov 26 2015 10:07am
Hi,
Nos mar kozel 8 honapja kint elek Kuvaitban, es mar egy par honapja elkezdtem gondolkodni rajta hogyan tovabb ez utan. A szerzodesemben nincs meghatarozva meddig kel itt maradnom, es barmikor felmondhatok 2honappal elore bejelentve.

Az utobbi idoben elegge megviselt az ittlet, a mas kultura, vallas es satobbi, es elkezdtem gondolkodni rajta hogy vajon a penz megeri-e ha nem erzem jol magam.
21 eves fejjel szinte meg gyerekkent koltoztem ki, sosem voltam elotte sokaig onnallo, de ezzel nem is volt sokaig gond, feltalaltam magam, mindent megoldottam.

Pro:
Penz
Penz
Nagyon jo tapasztalat szerzes
Az Angolom nagyon sokat fejlodott.
Sokat tudok utazni
Egy honap fizetett szabadsag
Egy evben egy ingyen hazaut

Con:
Nyaron es ugy egesz evben kurva meleg
Mas vallas mas emberek
Nem tul biztonsagos, legalabbis mar nem erzem magam biztonsagban
Unalmas de nagyon

Az igazat megvallva rajottem hogy mindenkeppen vezeto beosztasban akarok dolgozni, es ehhez szuksegem lesz a diplomara. Szoval nem is nagy kerdes mi a teendo. Aztan ha az meg van meg mindig nem keso kijonni mashova, es karriert epiteni.
Member
Gold: 6,373.20
Nov 26 2015 10:10am
Szerintem az arany kozeput

Egyebkent miert olyan unalmas es miert nem erzed magadat biztonsagban?
Member
Gold: 1,630.69
Nov 26 2015 10:11am
Ha tudod mit akarsz akkor minek a poll?
Member
Gold: 304,495.65
Trader: Trusted
Nov 26 2015 10:12am
Quote (Karan2_Returned @ 26 Nov 2015 18:11)
Ha tudod mit akarsz akkor minek a poll?

Mert kivancsi vagyok a velemenyetekre.
Quote (XxPiTyUkAxX @ 26 Nov 2015 18:10)
Szerintem az arany kozeput

Egyebkent miert olyan unalmas es miert nem erzed magadat biztonsagban?

Nezd meg Kuvaittal hataros orszagokat. :D
Member
Gold: 5,302.77
Nov 26 2015 10:16am
Szerintem is arany középút.

Hosszú távon nem éri meg olyan helyen élni, ahol nem szeretsz, viszont annyit mindenképpen érdemes kint maradni, hogy ne legyenek anyagi gondjaid, amíg befejezed az egyetemet.
Member
Gold: 343.00
Nov 26 2015 10:24am
én a főiskolás opcióra szavaztam

mondjuk nem tudom meddig elég a mostanáig megkeresett pénzed, de ha már van elég, hogy egy ~5 évig kényelmesen élj belőle itthon úgy hogy mellette fizeted a fősulit is akkor sztem simán gyere haza és csináld meg azt
(de így itt külön szedted, hogy fiatal legszebb évek feláldozása a több pénzért .... azért ne úgy csináld a főiskolát mint mondjuk én ... szóval gyakorlatilag a főiskolát is a több pénzért és a szebb életért csinálod)
Member
Gold: 6,373.20
Nov 26 2015 10:27am
Quote (Namechange @ Nov 26 2015 05:12pm)
Mert kivancsi vagyok a velemenyetekre.

Nezd meg Kuvaittal hataros orszagokat. :D

se szaud-arabiaban sem pedig iranban nincs jelen az IS, meg iraknak azon a reszen sem ami kuvaittal hataros, de persze megertem hogy parazol, abszolut nem koltoznek arab orszagokba, nekem sincs tul jo biztonsagerzetem itt becsben
viszont ha tenyleg jo a penz huzz le meg par honapot szerintem, fiatal vagy van idod boven
Member
Gold: 2,496.00
Nov 26 2015 10:28am
Quote (Namechange @ Nov 26 2015 05:07pm)
Hi,
Nos mar kozel 8 honapja kint elek Kuvaitban, es mar egy par honapja elkezdtem gondolkodni rajta hogyan tovabb ez utan. A szerzodesemben nincs meghatarozva meddig kel itt maradnom, es barmikor felmondhatok 2honappal elore bejelentve.

Az utobbi idoben elegge megviselt az ittlet, a mas kultura, vallas es satobbi, es elkezdtem gondolkodni rajta hogy vajon a penz megeri-e ha nem erzem jol magam.
21 eves fejjel szinte meg gyerekkent koltoztem ki, sosem voltam elotte sokaig onnallo, de ezzel nem is volt sokaig gond, feltalaltam magam, mindent megoldottam.

Pro:
Penz
Penz
Nagyon jo tapasztalat szerzes
Az Angolom nagyon sokat fejlodott.
Sokat tudok utazni
Egy honap fizetett szabadsag
Egy evben egy ingyen hazaut

Con:
Nyaron es ugy egesz evben kurva meleg
Mas vallas mas emberek
Nem tul biztonsagos, legalabbis mar nem erzem magam biztonsagban
Unalmas de nagyon

Az igazat megvallva rajottem hogy mindenkeppen vezeto beosztasban akarok dolgozni, es ehhez szuksegem lesz a diplomara. Szoval nem is nagy kerdes mi a teendo. Aztan ha az meg van meg mindig nem keso kijonni mashova, es karriert epiteni.

szerintem olyasmit van csak ertelme csinalni ahonnan a tapasztalat beszamit a jovobeni terveidbe

nem tudom pontosan mit csinalsz de nemhiszem hogy egy ruhaboltban lehet ilyet, marmint egy ev tapasztalatot kuvaitban jol mutat a CVden de ezt nemigen lehet vele tulteljesiteni

maradj kint szeptemberig aztan modellkedj foiskola mellett... addig van idod ismerettseget kiepiteni hozza
Member
Gold: 1.00
Nov 26 2015 10:31am
Szerintem 1 év külföldi meló hatalmas előny itthon, vagy máshol. (még a nem szakmai is)
A diploma is nagyon fontos.

Szerintem a köztes a helyes. Egyébként sokat számít hozzáállásban, hogy idősebb vagy, tapasztaltabb így az iskolában töltött időd is hasznosabb lesz.

Szerintem jól csinálod, ne felejts el február elején jelentkezni főiskolára. Vagy esetleg valami külföldi iskola?

This post was edited by CyberPunk666 on Nov 26 2015 10:32am
Member
Gold: 80.00
Nov 26 2015 10:40am
Aranykozeput. Csinald a melot ameddig nem kezdodik a tanev
Go Back To Magyar Topic List
1236Next
Add Reply New Topic New Poll