Quote (Namechange @ Nov 26 2015 05:07pm)
Hi,
Nos mar kozel 8 honapja kint elek Kuvaitban, es mar egy par honapja elkezdtem gondolkodni rajta hogyan tovabb ez utan. A szerzodesemben nincs meghatarozva meddig kel itt maradnom, es barmikor felmondhatok 2honappal elore bejelentve.
Az utobbi idoben elegge megviselt az ittlet, a mas kultura, vallas es satobbi, es elkezdtem gondolkodni rajta hogy vajon a penz megeri-e ha nem erzem jol magam.
21 eves fejjel szinte meg gyerekkent koltoztem ki, sosem voltam elotte sokaig onnallo, de ezzel nem is volt sokaig gond, feltalaltam magam, mindent megoldottam.
Pro:
Penz
Penz
Nagyon jo tapasztalat szerzes
Az Angolom nagyon sokat fejlodott.
Sokat tudok utazni
Egy honap fizetett szabadsag
Egy evben egy ingyen hazaut
Con:
Nyaron es ugy egesz evben kurva meleg
Mas vallas mas emberek
Nem tul biztonsagos, legalabbis mar nem erzem magam biztonsagban
Unalmas de nagyon
Az igazat megvallva rajottem hogy mindenkeppen vezeto beosztasban akarok dolgozni, es ehhez szuksegem lesz a diplomara. Szoval nem is nagy kerdes mi a teendo. Aztan ha az meg van meg mindig nem keso kijonni mashova, es karriert epiteni.
szerintem olyasmit van csak ertelme csinalni ahonnan a tapasztalat beszamit a jovobeni terveidbe
nem tudom pontosan mit csinalsz de nemhiszem hogy egy ruhaboltban lehet ilyet, marmint egy ev tapasztalatot kuvaitban jol mutat a CVden de ezt nemigen lehet vele tulteljesiteni
maradj kint szeptemberig aztan modellkedj foiskola mellett... addig van idod ismerettseget kiepiteni hozza