Quote (BmA_BeMyAngel @ 29 Oct 2015 08:52)
az olvashatóság érdekében meg hogy könnyebb legyen nekem leírni írom greentext formatban
>elmentünk levivel vissel és levi ismerőseivel iszogatni bulikázni etc.
>ofc én nem ittam mert másnap dolgozok meg amúgyis rájöttem hogy jozzanul szocializalodni>>>>>>>
>volt egy csaj akinek iszonyatosan jó teste volt, láttam ott mászkálni és mindig rátapadt a szemem, mondtam is a többieknek párszor hogy segítsenek felszedni pls :SS de vis nem segített, pedig aztmondta felszed nekem bárkit. a saját csajozásaival volt elfoglalva ehelyett, 10 percenként más lány csoporttal beszélgetett
>aztán elkezdtünk lelépni Natival 11 körrüll
>megyünk ki, ott ül a csaj valami sráccal, fogták egymás kezét így nagyon lazán szerintem, vagyis hát csak a srác szerencsétlenkedett ott
>intenzív szemkontakt, lehetett olyan 3-4 mp de 2 percnek tűnt
>ofc egyből megis indultam felé, poor Natitól el se köszöntem XD
>odamegyek ilyen szöveggel hogy be kell vallanom valamit, mindig nagyon mély benyomást tett rám amikor láttam lejönni a lépcsőn
>a gyerek aki vele volt megpróbál közbevágni "BOCS HAVER DE VELEM VAN"
>a csaj így egyből "DEHOGY VAGYOK VELED" és elhúzza a kezét
>a gyerek erre így hangjából érezhetően majdnem sírva "JÓ AKKOR CSÁ"
azt hiszem ezt hívják úgy hogy tyrannosaurus rekt :SSSSSSS szegény gyerek, valoszinuleg nem a legjobb éjszakája volt
többi annyira nem számít, aztán jött még valami ilyen yoloswag kinézetű haverja drámázni hogy HÚ BAZMEG MEGÜTÖM A KINGÁT AZTMONDTA A SZANDINAK VÉGIG HOGY ÉN MEKKORA GECI VAGYOK meg ilyen hasonló faszságok, ott basztam el hogy engem is berántott a haverja és odafigyeltem rá ahelyett hogy mélyen a csaj szemébe nézve kizártam volna a külvilágot
de még mentségemre szóljon hogy mielőtt odajött a haverja mondtam a lánynak hogy mennem kell mert korán kelek etc megyek dolgozni (nem akartam ott üldögélni 20 percet meg már amúgyis tényleg elindultam haza), és mondtam adja meg a teljes nevét, és mielőtt beszippantotta a haverja és elment vele drámázni még gyorsan megmondta a nevét. szóval látom hogy bmes és ismerem is látásból a gyereket aki belett rektelve mert gépészmérnök és van vele csomó közös ismerősöm XD
úgy tűnik sajnos súlyos béta hím érzések sérülnek amikor beindul a máté gépezet, lehet átkéne gondolnom az életem
vis baszta el, ennyi