Quote (llllllllllll @ Jan 27 2015 06:43pm)
Mert van valami "ügyem". Se ok, se dátum, se semmi
Tervezek majd egy emailt írni, de ennél több energiát esélytelen, hogy ráfordítsak
Mekkora baj történhet?
(legutóbb kaptam egy ilyet, írtam egy 3 oldalas levelet arról, hogy miért nem fizetem be az 50ezret amire felszólítottak és miért örülhetnek ők, hogy nem én perelem őket [ellenőr kitalálta, hogy a diákomon lévő matrica sarka meg van kopva, ezért biztos hamisítvány, kivette a kezemből és elkezdte írni az adataimat, a közterületis nyuggerek meg játszották az eszüket, hogy bevisznek ha nem írom alá.. siettem egyetemre, aláírtam - röviden])
BKV story time?
A leginkabb azzal tudod elodazni a dolgot ha nem reagalsz semmilyen formaban szerintem, legrosszabb esetben mennek a jegyzohoz/birosagra.
Butasag volt alairni egy ilyen papirt, bar ezen kar mar elmelkedni. Ha az adataidat rogzitette amugyse vihet be szabalysertes miatt.
Anno amikor kitalaltak hogy legyenek KFKIsok kiserleti jelleggel nehany jaraton, en egy heten belul belejuk futottam, es szo nelkul elsetaltam toluk pedig nagyon fenyegetoztek - bar lehet azota bekemenyitettek.