elbuktam az elővizsgát ami miatt nem mehetek következő félévben mscre, de ha megcsinálom még idén akkor megszűnik a jogviszonyom és fél évig nemtudom mi a faszt tudnék kezdeni. ja a gép2 = tantárgy neve, gépelemek 2
igazából felkészültem 100%osan, abszolut nem tudom okolni magam miatta hogy ez történt szóval ebbe ne is menjünk bele, ilyen bme/10 vizsga volt beugró kérdésekkel amiből ha 6ból nem tudtál 5öt perfektre akkor egyből 1es a vizsga, és direkt szopatós kérdést raktak bele amitől összezavarodtam és összekevertem 2 kérdést amiknek majdnem ugyanaz volt a megfogalmazása. csak mielőtt elkezdődne az hogy MÉRNEM TANULTÁL LOLXD, nem ezen múlt, szerencse kérdése volt kábé
akárhogy is nézem összesen ezek az alternatíváim vannak, de fogalmam sincs mit csináljak. persze lehetnek még olyan dolgok amikre nem gondoltam, szívesen fogadom a brainstormingot
az eredeti terv az volt hogy februárban megyek mscre, 1 félévem fizetős lett volna eredetileg is, mert előtte 1 évet elbasztam államilag támogatotton villanykaron, így 13 félévem lenne összesen és csak 12 támogatott, ez már alapból 300-350k, vagy nemtom mennyi most, kösz viktor

amin még gondolkozok, hogy lehet hogy külföldre kéne menni mscre és akkor fizetnem sem kéne (?), de igazából ez nem nagyon befolyásolja ezeket az alternatívákat, kivéve ha megtudnám úszni a költségtérítést, de fingom sincs hogy mennek ezek a külföldi egyetem dolgok. kéne ott meló meg etc hogy fenntudjam magam tartani, dno
This post was edited by BmA_BeMyAngel on Dec 17 2014 08:19am