d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar > Ciki E-life Események > Játékos Karriered Szégyenfoltjai
12312Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 0.18
Nov 28 2014 02:46am
Írj le gáz/megalázó sztorikat az ílájfoddal kapcsolatban.

Kezdem:

Régen amikor láttam hun-1 chaten hogy FG azt hittem a "flawless gem" rövidítése.

Egyszer kicsaltak tőlem egy csomó random szart a klasszikus kicserélem a hc shakot egy simara trükkel. :(
Member
Gold: 13,000.00
Nov 28 2014 02:48am
elso um runamat elcsereltem egy 3 mana gained on kill gyurure soj remenyeben
Member
Gold: 6,352.66
Nov 28 2014 02:49am
dihep nem adott freet
eleg megalazo
ja meg nem vagyok trusted se meg
Member
Gold: 280.00
Nov 28 2014 02:50am
egyszer egy public gameben le akart velem töltetni egy srác, valami renato egy drophacket. mondtam neki hogy kösz nem, de már kilépett. ráírtam, de dnd üzenet fogadott. mondom oké faszfej, és beléptem az accountjába és kipakoltam minden cuccát public gamekben. (a jelszava az volt egyébként hogy kaki) . jött sírni a másik accountjáról hogy mit képzelek. úgy felbaszott, hogy megnéztem nem ugyanaz-e a jelszava a másik accon. Nem az volt. HACKER MODE: ON. gondolkodjatok egy gyökér agyával, mi lehetett a jelszava? (...ittmindenki probálkozik maximum 2x...) igen, kaka volt a másik jelszava. Azt az accountját is elosztottam, mint valami elbaszott robin hood. Ezután msnen kaptam a sarat kajnistától és behívott rezzsel egy beszélgetésbe hogy tudják hol lakom, jönnek késes cigányokkal megölnek.

This post was edited by anyd on Nov 28 2014 02:51am
Member
Nov 28 2014 02:51am
Quote (anyd @ 28 Nov 2014 10:50)
egyszer egy public gameben le akart velem töltetni egy srác, valami renato egy drophacket. mondtam neki hogy kösz nem, de már kilépett. ráírtam, de dnd üzenet fogadott. mondom oké faszfej, és beléptem az accountjába és kipakoltam minden cuccát public gamekben. (a jelszava az volt egyébként hogy kaki) . jött sírni a másik accountjáról hogy mit képzelek. úgy felbaszott, hogy megnéztem nem ugyanaz-e a jelszava a másik accon. Nem az volt. HACKER MODE: ON. gondolkodjatok egy gyökér agyával, mi lehetett a jelszava? (...ittmindenki probálkozik maximum 2x...) igen, kaki volt a másik jelszava. Azt az accountját is elosztottam, mint valami elbaszott robin hood. Ezután msnen kaptam a sarat kajnistától és behívott rezzsel egy beszélgetésbe hogy tudják hol lakom, jönnek késes cigányokkal megölnek.

top kek engem is meg akart egyszer ölni sokkolóval középsuliban kajni, kizsaroltak tőlem 1000 ftot mert a haverjaival rendszeresen loptak az öltözőkből és amikor láttam, hogy hozzánk mennek be szóltam a tanárnak, kiderült, hogy csak cigiztek és így én szívtam be mert engem zaklattak, a tanárok meg leszartál

inb4 "bezzeg én szétvertem volna a fejét" szét volt vágva az arca mert nyugtatózott és ráivott és belefejelt egy tükörbe, kajni bármilyen hihetetlen tényleg zoral arc volt

This post was edited by ElCapitano on Nov 28 2014 02:54am
Member
Gold: 33,265.80
Nov 28 2014 03:03am
Anno egy lany ismerosommel kezdtem el online d2zni. Mikor kiderult rola, hogy csaj a kozos barataink mind ramozdultak.

Asszem az egyik normalisabbnak (legalabbis akkor annak tunt) sikerult rabeszelnie es megadtam neki a lany szamat.

Aztan kicsit ciki volt mikor a lany meselte, hogy addig oke, hogy a barataink tudjak a szamat, de egyre gyakrabban hivjak random arcok hogy egy pancelert vagy egy fegyverert megvettek a teloszamat.
Member
Gold: 0.00
Nov 28 2014 03:05am
3x shako és 2x enigma árát szereztem meg rúnákban az ősi villogtatós kicserélős módszerrel.
utána ofc meg akartak ölni, kibelezni stb
az egyik valami gyökér magyar volt, mondta is hogy már 2 kocsi elindult hozzám mert lenyomozták a címem.. azóta is jönnek :D

This post was edited by Atranaxia on Nov 28 2014 03:06am
Member
Gold: 33,265.80
Nov 28 2014 03:07am
Quote (Atranaxia @ 28 Nov 2014 10:05)
3x shako és 2x enigma árát szereztem meg rúnákban az ősi villogtatós kicserélős módszerrel.
utána ofc meg akartak ölni, kibelezni stb
az egyik valami gyökér magyar volt, mondta is hogy már 2 kocsi elindult hozzám mert lenyomozták a címem.. azóta is jönnek :D

Megerdemelted volna.
Member
Gold: 6,440.13
Nov 28 2014 03:10am
Egyszer beszívtam egy legit (necro) tppk-t :D

Ketten voltunk és végig láttam, hogy valamiben mesterkedik, tényleg annyira balfasz volt. Pláne azok után, hogy baalnél mindig mögém állt, hogy onnan lőjje a spiriteket....

Aztán mikor felhúzott a tp-n és behostolt, akkor elkezdtem futni a spiritjei elől. Kb 10 másodperc mulva beragadtam valahova és utolért a végzetem :D Szerintem a csávó nem is értette, hogy közben már lenyomta mefit, meg vett lazruknál 4 sockos polet, mire nagy nehezen egyetlen spirittől beájultam.

Aztán volt egy másik csávó is, aki húzást kért. Talán lvl 72 volt. Gondoltam, hogy jófej leszek és segítek neki. De igazából végig fostam, hogy pk lesz. Aztán az is volt, mert mefinél le is gyilkolt. Őt nem szerettem annyira :D

Még pár low level karimat megölte pk, de amúgy ennyi. Az ősbalfasz korszakomban még magyar tört szervereket játszottam, ott meg nem nagyon volt pk-zás, se cucclopás, szóval lehet azért nincs több storim.

This post was edited by beni on Nov 28 2014 03:10am
Member
Nov 28 2014 03:14am
Quote (beni @ 28 Nov 2014 11:10)
Egyszer beszívtam egy legit (necro) tppk-t :D

Ketten voltunk és végig láttam, hogy valamiben mesterkedik, tényleg annyira balfasz volt. Pláne azok után, hogy baalnél mindig mögém állt, hogy onnan lőjje a spiriteket....

Aztán mikor felhúzott a tp-n és behostolt, akkor elkezdtem futni a spiritjei elől. Kb 10 másodperc mulva beragadtam valahova és utolért a végzetem :D Szerintem a csávó nem is értette, hogy közben már lenyomta mefit, meg vett lazruknál 4 sockos polet, mire nagy nehezen egyetlen spirittől beájultam.

Aztán volt egy másik csávó is, aki húzást kért. Talán lvl 72 volt. Gondoltam, hogy jófej leszek és segítek neki. De igazából végig fostam, hogy pk lesz. Aztán az is volt, mert mefinél le is gyilkolt. Őt nem szerettem annyira :D

Még pár low level karimat megölte pk, de amúgy ennyi. Az ősbalfasz korszakomban még magyar tört szervereket játszottam, ott meg nem nagyon volt pk-zás, se cucclopás, szóval lehet azért nincs több storim.

Egyszer chc-ban ench sorc felhúzott lvl9-re és rögtön lepkzott lel. :D
Go Back To Magyar Topic List
12312Next
Add Reply New Topic New Poll