Quote (xUb0rka @ Nov 6 2014 11:06am)
xddd
erdekes amugy, topiqban legtobben full gazdagok, 100k dollar folott keresnek az mar nem rossz. Aztan megis senee az osszes, azt hiszed te is hogy a sok penz megoldana a problemaidat lol
ismerem ezeket nem bírnak magukkal mit kezdeni
velem az lenne a jó (ha sok pénzem lenne) hogy nem is akarok :XD
2008-2011 jártam fősulira de gyakorlatilag otthon vertem a faszom és élveztem hogy mindenki békénhagy és nem kell csinálnom semmit
egyedül amiatt éreztem rosszul magam, hogy hazudok, becsapok mindenkit meg hát élősködök
de ha ez a teher/lelkifurka nem lett volna; életem legszebb évei lettek volna mindenféle kötelezettség nélküli évek amikor nem kell keljek időre meg ide menjél oda menjél jaj de jó volt az
és ha gazdag lennék soha többet nem lenne kötelezettségem (csak akkor ha akarnék, csinálnék magamnak) és nem kéne időre kelljek meg kötelező baszomságokat csináljak
faszom a kötelezőbe meg a reggelekbe is
hát meséltek nekem olyan történetet h a kögazdag pali megölte magát mert a pina nem akart hozzámenni meg ilyen faszságok
érted
egy ember
egy szerves vegyület
mikor annyi van amennyit el se tud képzelni lehet még sokkal jobbak is mint az az egy
fasznak van ilyeneknek sok pénzük mikor nem tudnak örülni se neki meg keresik még a kötelezettséget meg a faszságokat maguknak mert unatkoznak
hát nekem nem lenne ilyen problémám