d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar > Senee
12Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 4.20
Nov 5 2014 04:47pm
Rici
Member
Gold: 0.00
Warn: 10%
Nov 5 2014 04:48pm
ki a faszom olvassa végig
Member
Gold: 2.84
Warn: 10%
Nov 5 2014 05:12pm
menj már innen pls
Member
Gold: 14,756.31
Nov 5 2014 05:19pm
Member
Gold: 343.00
Nov 5 2014 10:15pm
tehát pina meg kokain szükséges az újjáélesztéshez
majd beszélek snoop dogg-al ha letöltötte a börtönbüntetését
Member
Nov 6 2014 05:06am
Quote (Senee @ Nov 6 2014 06:15am)
tehát pina meg kokain szükséges az újjáélesztéshez
majd beszélek snoop dogg-al ha letöltötte a börtönbüntetését

xddd
erdekes amugy, topiqban legtobben full gazdagok, 100k dollar folott keresnek az mar nem rossz. Aztan megis senee az osszes, azt hiszed te is hogy a sok penz megoldana a problemaidat lol
Member
Gold: 343.00
Nov 6 2014 05:25am
Quote (xUb0rka @ Nov 6 2014 11:06am)
xddd
erdekes amugy, topiqban legtobben full gazdagok, 100k dollar folott keresnek az mar nem rossz. Aztan megis senee az osszes, azt hiszed te is hogy a sok penz megoldana a problemaidat lol

ismerem ezeket nem bírnak magukkal mit kezdeni

velem az lenne a jó (ha sok pénzem lenne) hogy nem is akarok :XD
2008-2011 jártam fősulira de gyakorlatilag otthon vertem a faszom és élveztem hogy mindenki békénhagy és nem kell csinálnom semmit
egyedül amiatt éreztem rosszul magam, hogy hazudok, becsapok mindenkit meg hát élősködök
de ha ez a teher/lelkifurka nem lett volna; életem legszebb évei lettek volna mindenféle kötelezettség nélküli évek amikor nem kell keljek időre meg ide menjél oda menjél jaj de jó volt az

és ha gazdag lennék soha többet nem lenne kötelezettségem (csak akkor ha akarnék, csinálnék magamnak) és nem kéne időre kelljek meg kötelező baszomságokat csináljak
faszom a kötelezőbe meg a reggelekbe is

hát meséltek nekem olyan történetet h a kögazdag pali megölte magát mert a pina nem akart hozzámenni meg ilyen faszságok
érted
egy ember
egy szerves vegyület
mikor annyi van amennyit el se tud képzelni lehet még sokkal jobbak is mint az az egy
fasznak van ilyeneknek sok pénzük mikor nem tudnak örülni se neki meg keresik még a kötelezettséget meg a faszságokat maguknak mert unatkoznak
hát nekem nem lenne ilyen problémám
Member
Nov 6 2014 05:32am
Quote (Senee @ Nov 6 2014 01:25pm)

2008-2011 jártam fősulira de gyakorlatilag otthon vertem a faszom és élveztem hogy mindenki békénhagy és nem kell csinálnom semmit
egyedül amiatt éreztem rosszul magam, hogy hazudok, becsapok mindenkit meg hát élősködök
de ha ez a teher/lelkifurka nem lett volna; életem legszebb évei lettek volna mindenféle kötelezettség nélküli évek amikor nem kell keljek időre meg ide menjél oda menjél jaj de jó volt az

és ha gazdag lennék soha többet nem lenne kötelezettségem (csak akkor ha akarnék, csinálnék magamnak) és nem kéne időre kelljek meg kötelező baszomságokat csináljak

hát meséltek nekem olyan történetet h a kögazdag pali megölte magát mert a pina nem akart hozzámenni meg ilyen faszságok
érted
egy ember
egy szerves vegyület
mikor annyi van amennyit el se tud képzelni lehet még sokkal jobbak is mint az az egy
fasznak van ilyeneknek sok pénzük mikor nem tudnak örülni se neki meg keresik még a kötelezettséget meg a faszságokat maguknak mert unatkoznak

Nem tudom hogy lehet ugy elni mint te szena az az igazsag :s
Ahelyett hogy a szep dolgokat nezned az eletben ahelyett faszsagokon porog az agyad all day, ha nem gondolnal semmire egyszeruen akkor is jobban erezned magad. Ertelmes lyfe. Neked amugy egy kutyanak kellett volna szuletned kb. Gondold csak el, minden reggel megsimogatna a gazdad mikor megy munkaba es mar happy lennel xdd nem kene azzal se torodnod mikor kelsz mert nem gondolkoznal ilyeneken. Ma en is 4kor vegeztem ejjel a beadandoval. Reggel 7:15kor keltem yolo, majd alszok ma)
Member
Gold: 206.00
Nov 6 2014 05:34am
Quote (Senee @ Nov 6 2014 01:25pm)

érted
egy ember
egy szerves vegyület

Honnan tudod

lehet, hogy ha gazdag lennél, akkor meg valami más miatt tolnád ezt a jspn
Go Back To Magyar Topic List
12Next
Add Reply New Topic New Poll