d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar > Késes Angel Progress Topique
12322Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 834.97
Jul 29 2014 03:38pm
na ma kurvaszar napom volt a szakmai gyak felkurta az agyam, majdnem feladtam az egészet a gecibe mert olyan gondolataim voltak hogy áh mostmár odabírtam menni fényes nappal komolyabb gond nélkül, minek akarjak ennél többet? nemis akarok igazából pinában fürdeni meg kurvaepic lenni, majd kitalálok valami mást a szabadidőmben, verem a faszom vagy valami.

aztán megnéztem 1 videót ami jól megmotivált végülis hogy ne legyek nyomorék, meg lementem gyúrni is és jobb hangulatom lett. csajozni még mindig nem volt akaraterőm abszolut, de eldöntöttem hogy legalább kimegyek "TEREPRE" és megnézem mivan, failkodok kicsit etc, szóval gondoltam kimegyek a deákra egyedül hogy érezzem és szokjam a feszültséget hogy milyen ciki egyedül lenni, még ha nemis megyek oda senkihez

és most így rájöttem ezután hogy a nappali csajozás 1 kalap fost nem ér itt a móricon meg környékén ahol alig van csaj, arra jó volt hogy legyőztem ezt az intenzív gátlást hogy letudjak szólítani valakit, mondjuk már ennek is tökre örülök hogy sikerült, fostam kicsit hogy nemfog menni. végtelen jó pina meg rengeteg embert volt kint még így a hét közepén is és elég fasza hangulatom lett amikor belegondoltam milyen faszán lehet majd itt molesztálni mindenkit, szóval eldöntöttem HOGY

minden este kifogok menni innentől amikor fizikailag lehetséges kedvtől függetlenül, 7 este 1 héten pár órára vagy ha nagyon jól alakulnak a dolgok mégtöbbre és igenis kibaszottjó leszek. direkt úgy fogom alakítani a napi programom hogy reggel fogok gyúrni egyből etc, csinálok valami rendes napirendet amit betartok hogy este soha se legyen kifogásom hogy ne menjek. ofc fulljózanon fogom nyomni

minden másnap reggel postolom majd részletesen ide hogy mi volt és fasza lenne ha tényleg nemlenne teleszarva a topic, szóval pls ne válaszoljatok se rrcnek se vaneknek ha kötözködnek, énse fogok. ha meg nagyon spammolnak majd direkt úgy is hogy nem szól hozzájuk senki akkor jól reportálom őket a gecibe!

lehet kicsit összevissza fog lenni sokszor amit írok mert nemfogom átolvasgatni meg átfogalmazni meg hosszúra is fogom majd általában mindig, próbálok insightokat belecsempészni meg leírni hogy mit tanultam, mi volt a fejemben, milyen új dolgot próbáltam ki, hány csajhoz mentem oda mit mondtam hogy reagáltak etc szóval mindent

meg majd napközben is ha jutnak eszembe eszmefuttatások akkor behányom ide hogy megmaradjon és visszatudjam olvasni később meg az is akit érdekel
Member
Gold: 0.92
Jul 29 2014 03:41pm
érdekes
Member
Gold: 69.85
Jul 29 2014 03:48pm
Hajra meshmihalymatemark! :))))

De amugy nem gondolkodtal azon, hogy valami blogot proggolsz neki, vagy barmelyik free mikroblogon tolod? Akkor ott nem ugatnanak bele es csak a sajatjaid lennenek, de mindhez tudnanak kommentelni ugyan ugy, de meg is ha csak a tartalom kell, nem kell szelektalnod annyi.

Ha tumblr csinalod, followollak! : D

This post was edited by Baleee on Jul 29 2014 03:50pm
Member
Gold: 0.00
Warn: 10%
Jul 29 2014 03:49pm
glgl
Member
Jul 29 2014 03:50pm
ja meg arra gondoltam majd ha már elkezdtem és elértem dolgokat akkor ha valakinek megjött a kedve mert motiválta hogy milyen jó vagyok lejöhet velem bármelyik nap majdnem bárki, és SEGÍTEK meg ő is segít nekem azzal hogy ottvan. természetesen csak olyanok akik képesek arra hogy ne húzzák le a hangulatot meg csináljanak is valamit, aki nagyon antiszociálisnak érzi magát azzal nemfogok tudni mit kezdeni valoszinuleg. persze most még valoszinuleg faszságnak tűnik az egész progress dolog de ha már actually elkezdtem és történtek jó dolgok és megmotivált titeket akkor SZÓLJÁL

igazából a nehézség minden este elkezdeni lesz, ha az első szociális dolog amit csinálhatok fail, akkor utána az estét is sokkal nehezebb lesz visszahozni, ha viszont mondjuk megyek a koliból jön szembe 1 csöves vagy 1 jócsaj és eszembejut hogy na beszéljünk hozzá és megis teszem, akkor a szociális momentumom elindul felfelé és onnantól ilyen snowball effektus lesz az elmélet szerint, meg már tapasztaltam is sokszor élőben is mondjuk szóval tényleg ígyvan. ebben látom a legnagyobb cselendzset de jólesz sztem. meg a villamosút alatt lehet bepunnyadok szóval majd odais kikell találni valamit. ha meg már elértem a deákra akkor első csoportot megkell nyitni egyből és onnan snowball. persze ha útközben valamit elfailkodok mer gyávageci vagyok akkor sokkal nehezebb elindulni, majd kipróbálom eztis hogy ÉREZZEM

Quote (Baleee @ Jul 29 2014 10:48pm)
Hajra meshmihalymatemark! :))))

De amugy nem gondolkodtal azon, hogy valami blogot proggolsz neki, vagy barmelyik free mikroblogon tolod? Akkor ott nem ugatnanak bele es csak a sajatjaid lennenek, de mindhez tudnanak kommentelni ugyan ugy, de meg is ha csak a tartalom kell, nem kell szelektalnod annyi.

Ha tumblr csinalod, followollak! : D

nem akarok neki nagy popularitást igazából, meg szerintem ittse lesznek nagy spammolások azért viszonylag intelligensek itt az emberek.

This post was edited by BmA_BeMyAngel on Jul 29 2014 03:52pm
Member
Jul 29 2014 03:54pm
ja meg érdekes feel volt látni a sok férfit aki ott ül és látszik rajtuk hogy fosnak bármit csinálni és arra várnak hogy lerészegedjenek hogy végre legyen bátorságuk. és az ottlevők 95%a ilyen volt. tfw énis ilyen voltam ma este/vagyok még mostis, motiválóan szar érzés
Member
Gold: 411.00
Jul 29 2014 03:55pm
Fuck them right in the pussy
Member
Gold: 69.85
Jul 29 2014 03:57pm
Quote (BmA_BeMyAngel @ 29 Jul 2014 23:54)
ja meg érdekes feel volt látni a sok férfit aki ott ül és látszik rajtuk hogy fosnak bármit csinálni és arra várnak hogy lerészegedjenek hogy végre legyen bátorságuk. és az ottlevők 95%a ilyen volt. tfw énis ilyen voltam ma este/vagyok még mostis, motiválóan szar érzés

Amugy dunno hogy mi tortent veled utobbi x evbe, de nekem pl a kapcsolat utan eleinte sokkal konnyebb volt ez, mert sokkal jobban bennem volt a yolo, hogy nincs mit vesziteni, ha elutasit se erdekel, utobbi idobe meg inkabb megint kicsit nehezebb lett, meg jott a szelektalas, hogy ha valakivel beszelsz par szot aztan meg osszeismerkedsz es akar lehet belole kaland, akkor bele mesz-e, vagy sem.

Bar teny, hogy szorakozohelyen sokkal egyszerubb 'puanak' lenni es osszehozni valamit, mint random az ut szan, mer ot niccsen kegyelem.

Masik meg, hogy en pl altalanos suliban nepszeru voltam, gimiben ehhez kepest kurvara nem, bar csicskaztatast nem hagytam, de akkor sem volt, szal azert azt inkabb kezelem szarul, ha meg se probalom es nem adok eselyt a dolgoknak, mint, hogy elutasitanak. Ezert baszott fel a multkori koncertes story is. :/

This post was edited by Baleee on Jul 29 2014 04:00pm
Member
Jul 29 2014 04:01pm
Quote (Baleee @ Jul 29 2014 10:57pm)
Amugy dunno hogy mi tortent veled utobbi x evbe, de nekem pl a kapcsolat utan eleinte sokkal konnyebb volt ez, mert sokkal jobban bennem volt a yolo, hogy nincs mit vesziteni, ha elutasit se erdekel, utobbi idobe meg inkabb megint kicsit nehezebb lett, meg jott a szelektalas, hogy ha valakivel beszelsz par szot aztan meg osszeismerkedsz es akar lehet belole kaland, akkor bele mesz-e, vagy sem.

Bar teny, hogy szorakozohelyen sokkal egyszerubb 'puanak' lenni es osszehozni valamit, mint random az ut szan, mer ot niccsen kegyelem.

kapcsolat után még nemvolt annyira pinahiányod, de ahogy telik az idő egyre kétségbeesettebb lesz az agyad hogy pinát szerezzen és egyre bétábbá válsz. ismerem a feelt és elég szar dolog, ez is az egyik oka hogy elkezdem ezt, hogy sose legyek needy a pinára mert amúgy ez ilyen ösztönös állati reakció amit csak úgy tudsz kiiktatni ha pinában fürdesz

de amúgy ezt a topigot elsősorban nem tanácsadásra akarom használni szóval a csajozós topigba kérdezgess inkább ha ilyen dolgok érdekelnek

This post was edited by BmA_BeMyAngel on Jul 29 2014 04:02pm
Member
Gold: 2.84
Warn: 10%
Jul 29 2014 04:08pm
késes/10
Go Back To Magyar Topic List
12322Next
Add Reply New Topic New Poll