Quote (BmA_BeMyAngel @ 29 Jul 2014 23:54)
ja meg érdekes feel volt látni a sok férfit aki ott ül és látszik rajtuk hogy fosnak bármit csinálni és arra várnak hogy lerészegedjenek hogy végre legyen bátorságuk. és az ottlevők 95%a ilyen volt. tfw énis ilyen voltam ma este/vagyok még mostis, motiválóan szar érzés
Amugy dunno hogy mi tortent veled utobbi x evbe, de nekem pl a kapcsolat utan eleinte sokkal konnyebb volt ez, mert sokkal jobban bennem volt a yolo, hogy nincs mit vesziteni, ha elutasit se erdekel, utobbi idobe meg inkabb megint kicsit nehezebb lett, meg jott a szelektalas, hogy ha valakivel beszelsz par szot aztan meg osszeismerkedsz es akar lehet belole kaland, akkor bele mesz-e, vagy sem.
Bar teny, hogy szorakozohelyen sokkal egyszerubb 'puanak' lenni es osszehozni valamit, mint random az ut szan, mer ot niccsen kegyelem.
Masik meg, hogy en pl altalanos suliban nepszeru voltam, gimiben ehhez kepest kurvara nem, bar csicskaztatast nem hagytam, de akkor sem volt, szal azert azt inkabb kezelem szarul, ha meg se probalom es nem adok eselyt a dolgoknak, mint, hogy elutasitanak. Ezert baszott fel a multkori koncertes story is. :/
This post was edited by Baleee on Jul 29 2014 04:00pm