Quote (fahrii @ Feb 22 2014 12:24pm)
azóta már eltelt egy kis idő
igaz!
Én a köki terminálban melóztam akkoriban, és délután 4kor végeztem. Állok az állomáson amikor odajött hozázm két arab figura, hogy ők hollandiából most jöttek és merre van a belváros
Mivel én nemd olgoztam már ott többet tehát időm is, pénzem is volt, ők meg jófejek voltak mondom gyertek velem. Aztán mondták h hostelük sincs azt is kéne találni. jó, segítek abban is
De nekik olcsó kellett a belvárosban, szal gyalogoltunk 1 órát kb minden drága volt nekik ott már majdnem ott hagytam őket a gecibe

De végül is a ferencziek tere mellett találtunk egy 10 euró/éjszakát ami megfelelt nekik szal oda beköltöztek 4 napra. Aztán kitalálták h ők bulizni akarnak menni mert h budapest mekkora buliváros.
Mondtam h jó elvihetem őket 1-2 helyre de így kedden nincs akkora élet mint hétvégén(igaz nyár volt). De mondtam nekik h csajok nélkül buzis bulizni menni, szal elhatároztuk h szerzünk csajokat
Lementem egy emelettel lejjebb, és az ottani folyosón láttam két szőkét üldögélni a földön, laptopokkal a kezükben. Kérdeztem őket mit csinálnak a földön, mondták h erősebb a wifi mint a szobában, etc. Nah mind1 elhívtam őket bulizni, elmentünk inni limitbe, onnan morrisonsba, ott szar volt a buli, de jól berúgtunk. Másnap elvittem a két szőkét városnézős túrára, este elmentünk megint bulizni. Az egyik szőke elment egy svéd sráccal dukni vissza hostelbe, a másik szőkét meg haza vittem magamhoz. Nah, ő most a barátnőm
tl;dr verzió:
>odakeveredtem egy hostelbe
>elhívtam bulzini egy csajt
>összejöttünk 1 hónappal később