Tegnap kidobott oldalt FB egy új potenciális ismerőst. 5 közös ismi (közöttük az exem). Írtó dögös nézése volt a profilképén, gondoltam ráírok, biztos elég flegma, hogy ne írjon vissza, de ha ír legalább nem unatkozok este.
Visszaírt. Tök jó, dumáltunk vagy mindenféléről, mire így realizálódott bennem, hogy ez a csaj se nem buta se nem uncsi és már kb 4 órája beszélgetünk. Kiderült.hogy gyúr és majd akar küldeni előtte-utána képet, hogy lássam a különbséget.

Úgy a tegnapi beszélgetés vége felá tett rá célzást, hogy imádja a pasiját (ja hogy van?!), de nagyon bejövök neki. Mondta, hogy másnap du dolgozik, de majd este beszélünk. Elköszöntünk.
Ma este 8 fele írtam neki, de már kicsit személyesebb témáról beszéltünk, sőt kicsit kacérkodott is. Beszéltünk a hétvégéről, hogy én pénteken buli é meg szombaton. Na meg persze, ha lenne kedvem beugorhatnék szombaton oda, ahol ő bulizik, adna 2 puszit. Na meg persze ihatnánk pezsgőt is. "Ott lesz a pasija is, de nem hal bele." Ja meg "bejönnek neki az idősebb pasik is" (WTF múltkor 19-nek nézett valami 1éjszakára való ribanc :s) Mondtam neki, hogy szombaton nem akarok bulizni, mert vasárnap korán kelek, de egy tali belefér. Beszélgettünk tovább, majd megjegyezte, hogy holnap nem csinál semmit, egész nap ráér. Huh mondom ez nagyon magas labda, de picit húzom az agyát.

Folytattam a beszélgetést, de azért kíváncsi voltam, hogy gondolja ezt az előrehozott talit. Picit célozgattam rá, hogy mit is szeretne, hova menne, mit akar csinálni, stb. Addig húztam, amíg benyögte, hogy hagyjuk a faszba a holnapit, mert a faszért "tétlenkedek". Majd pénteken. Áh mondom nem-nem! Holnap 6-ra érted megyek... (ez mondjuk lehet hülyeség volt). Közölte, hogy holnap ő csak 5-ig ér rá, utána pasizik. Picit felbaszott, mondtam neki, hogy akkor a péntek se lesz jó, erre meg bedurcizott. Folytattuk a veszekedést a holnapi talival kapcsolatban, de mivel jól elbasztam, itt már ő volt nyeregbe. Érezte, hogy nem akarom így hagyni, lehet jobb lett volna, hogy ha elsőre azt mondom, hogy oké, marad a péntek?! Annyiban maradtunk, hogy elköszönt és holnap (90%), hogy nem. Ezután még sikerült bénáznom. (Közben excsajommal is beszéltem, szia, mizu "rég dugtunk", de nem akartam ennyire átlátszó lenni, inkább elhívtam moziba. Ő igent mondott, szóval dugni biztos, hogy fogok holnap! :D) Aztán gondoltam jó 5let, a másik csajt is elhívtam moziba, hogy ha épp meggondolná magát 2 film közül választhat... gondolom majd reggel írja meg, hogy nem, mert már alszik.
Kérdés: mennyire mentem át kiskutyába a beszélgetés elejéről, ahol még kb ő futott utánam?

Másik kérdés: mi a faszt akar? 17 éves a csaj.
ja igen a kép: azt nem kaptok mert Pestől költözött ide, igaz 5 éve de biztos ami biztos