Nah
Az előtörténet: 12 éves koromban megismerkedtem egy 11 éves lánnyal honfoglalón(ezt meddig fogom hallgatni...), persze elkezdtünk beszélgetni és 1,5 évig csak msnen dumáltunk naponta több órát. Aztán meglátogattam pesten, csókolóztunk, de rájöttünk h ez a 170km távolság meg hát 13-12 évesen ez annyira nem adja. Szal nem erőltettük, utána ilyen 3-4 hónaponként találkozgattunk, amikor felszabadultam pestre(pl d2s klántalira, hehe). Utána dunaföldvárra költöztem, kisváros kevés emberrel, a helyi arcokkal lógtam... Najó, lofaszt, 12 órát d2ztem egy nap gyártottam a 99eket,lényeg: nem dumáltunk egy jó 1,5 évig. Aztán felköltöztem pestre, november 17én egy albérletbe egyetemistákkal, irtam neki egy smst, hogy felköltöztem, nincs e kedve talizni? Azt írta van, de csak az ünnepek utánra tudtunk időpontot megdumálni. Január első hetébne hétvégén taliztunk és már ott is majdnem csók volt, de akkor mivel volt barátnőm(összejöttem az egyik egyetemistával az albiból) ezért előbb őt kikellett előbb dobnom. Nah, végül január 24én találkoztunk, összejöttünk, köv januárba lenne ennek 5 éve.
A mostani:
Dolgoztam egy melóhelyen, jött egy szőke csaj nagyon bejöttem neki flörtölt etc. Nekem kételyeim támadtak hogy mit kéne tenni(barátnőm van!!!-nem akark barátnőt!!) szóval megkértem az asszonyt(páromat horvátországban) hogy töltsünk eg ykis időt külön amíg kitisztul a fejem, elkezd hiányozni, rájövök hogy őt szeretem(igen, elkell küldenem magamtól csak azért, hogy visszahívhassam). Persze egyből az jött, hogy szakítsak ha ezt akarom ne etessem ezzel a szünetes baromsággal(ami egyébként komoly volt). Szóval szakítottunk, én a szőke csajt dobtam, elvoltam. Taliztam az exemmel, és lefestettem neki a szitut: Tudom, hogy most ő haragszik, és szerinte nekem kéne bocsánatot kérnem, de én pofátlan leszek és azt mondom, hogy én csak akkor kezdem újra, ha Ő változtat. Imean hagy bulizni menni(vagy jön velem) meg jobban megbízik bennem etc, most nem akarom az összes problémát itt leírni. Azt mondta jó.
Nah, teltek múltak a napok boldogságban, megbeszéltük, hogy csütörtökön átjön. Én szerda délután a metróban álltam, odajött hozzám két holland srác, segítettem nekik hostelt találni a belvárosban, jót dumáltunk röhögtünk, felszedtünk egy kisebb társaságot a hostelben és bulizni indultunk. Én írtam egy bocsánatkérő smst a barátnőmnek, hogy mégse tud átjönni holnap, mert megigértem a külföldieknek, hogy elviszem őket várostnézni. Illetve átjöhet, de én nem tudom mikor érek haza.
Nah ennek az lett a vége, hogy ő ugyanott folytatta ahol a szakításunk elött jóval abbahagyta, tehát hogy nyomorák külföldiek fontosabbak mint ő, meg én őt ide oda rakosgatom mint egy tárgyat, etc. Az ezzel a gond, hogy ez a szitu totálisan lefedi az egyik problémát, amiről ő azt igérte, hogy változtat. Nah jól összevesztünk a telefonba, szakítottunk, én meg kikezdtem(hagytam magam) az egyik finn csajjal a társaságból.
Nah a finn csajról kiderült, hogy lehet, hogy több mint egy kaland, kedves, aranyos, szép(avagy csúnya, kinek mi, igaz jara?) volt, és kurva szar volt tőle elbúcsúzni a reptéren. Exem se keresett, merthogy ő leszar engem meg etc.
Közbe mi elkezdtünk a csajjal skypeolni, órákat beszélgettünk egy nap(sylkének: én beszéltem, ő hallgatott meg elment kaját csinálni etc) és hát na, nem mondom, hogy belé szerettem, de tényleg megragadott benne valami. És hát persze az is nyom a dologban, hogy finn, kint élés satöbbi(nay álmom) de nem csak erről van szó(ahogy azt a barátnőm gondolja)
Aztán visszarepült hozzám a lány, itt volt 10 napot kurvajóvolt, holnap repülök hozzá. Bevallom őszintén közben találkozgattam az exemmel és történt egykét dolog, de én leszögeztem, hogy ez nálam ennyiben ki is merült.
Nah ami miatt leírtam ezt a sok faszságot, az az állapotom miatt van, amibe most egy jó beszélgetés után kerültem. Ugyanis az exem ma megjelent a ház előtt, hogy ő beszélni akar velem(inb4 terhes, hehe, not). És teljesen ésszerű volt, komoly. Hogy ő akar engem, velem akar élni(ki érti a nőket?!) nem akarja, hogy elrepüljek finnországba, kezdjük újra, ő tényleg megakar és meg is tud változni. És az a baj, hogy most tényleg elhittem neki, láttam rajta, hogy komolyan gondolja. Mertugye gondolom nektek is feltünt, hogy azért anno elég gyorsan véget vetettem a próbálkozásnak, adtam neki egy esélyt, és az első hibaután mondtam h pápá... Ez azért is volt, mert igazából nem hittem el neki, hogy megtud változni, de úgy voltam vele, hogy 4,5 év megér egy próbálkozást.
És ő ugye magyar, biztos pont, szeret etc. És iszonyatosan nehéz volt nemet mondani, hogy nem, nem jöhetsz fel, nem kezdjük újra. És nem hitte el, hogy nem finnország miatt(merthogy én külföldön akarok élni és a csajt csak erre használom) hanem a lány miatt. Hogy közben én elég durván belehabarodtam, hülyeség vagy nem hülyeség. És az a durva, hogy én szakítottam vele hónapokkal ezelőtt, és most mégis úgy érzem, hogy ez volt az igazi szakítás. Hogy most elment, és már nem jön vissza. Már 9 éve ismerem(kb) és kilépett az életemből. És én abban a hülye helyzetben vagyok, hogy két csajt akarnék boldoggá tenni egyszerre... De nem tudok, és akkor azt kell néznem, nekem melyik a jövedelmezőbb, bármennyire is durván hangzik. És nem tudom, jól döntöttem e, félek, hogy ezt csak az idő válaszolja meg, amikor már késő lesz...
inb4 noob, fogyatékos, retardált vismajor
inb4 becézett szavak, taliztam, exemmel, párommal való gúnyolódás
inb4 rólam belinkelt kép
Tudom h mindenki leszarja, de valaki(knek) lekellett írnom.
Szeretlek titeket