Quote (Senee @ Aug 3 2013 09:03pm)
uh
régen ilyen táborozás alkalmával a velencei tónál voltunk egy hetet és csak ilyen csicska közös szabadtéri zuhanyzás volt és én nem szerettem se zuhanyozni se ugy fürdeni hogy többek ott vannak
ezért aztán nem fürödtem és egyik este kimentünk fürdeni a tóba és mire hazaértünk majdnem megszáradt a gatyám (amiben fürödtem) és nem vettem le, hanem abba aludtam el
másnap megnéztem a pöcsömet azt ilyen piros kiütések voltak a makkomon :S
egyből elmentem zuhanyozni, jol bedörgöltem szappannal etc azt rá két napra már el is mult
de megijedtem h éc v kolera etc
Hű azt nem is meséltem hogy egyszer táborozás közben mentünk a tó felé, véletlen megbotlottam és beleestem a tóba. Egy krokodil megtámadott de nem bírt velem így kiszabadultam. Késöbb ahogy mentünk vissza felszedtem egy kurvát, gumi nélkül megbasztam és éces lettem. Felkeltem másnap reggel de elmúlt, kipihentem.

Reggel ahogy felkeltem azt vettem észre hogy egy oroszlán rágcsáta mindkét lábam de arrébhesegettem így semmi bajom nem lett
Ahogy kiléptem a sátorból puskával lövöldöztek rám de nem bírtak eltalálni így időben elvettem mindannyiuktól a pisztolyt. Lövöldözés közben ki akart zsákmányolni egy rabló de láttán hogy elbántam velük visszafurdult
This post was edited by WTFeri on Aug 3 2013 01:15pm