(1.)Helló! 23 éves vagyok, kb. egy éve kezdtem. WoW-os klántársaim mutatták a játékot. Az EUNE szerveren játszom Deadblonde summoner névvel. Nagyjából minden nap játszok, sokszor csak a first win-t játszom le:P Legtöbbet ARAM-ozni szeretek, classicot a barátom klántársaival.
(2.)NaNa vagyok vagy ha úgy tetszik ' fantaatitan ' az EUNE-ről, és tavaly nyár óta játszom! c: A játékot a páromon keresztül ismertem meg, az ő kedvéért kezdtem el játszani!^^ Napi rendszerességgel játszom hétköznap 3 órát illetve hétvégén 6-7 órákat. A kedvenc hősöm Irelia, és nagyon szeretek Caitlynnel játszani! c: Imádok supporttal és tankkal lenni de a fő kedvenc az adc c:
(3.)Hali, Szilvi vagyok és 18 éves. Még két éve ismerkedtem meg a játékkal, az akkori barátom mondta hogy próbáljam ki és azóta is játszok. Nordic & Easten kezdtem majd átmentem Westre ahol CsöcsösSzilvi néven vagyok (tudom kicsit vicces név). Szinte minden nap jászok legalább 5 meccset. Kedvenc karaktereim: Ashe, Caitlyn, Vayne, Katarina, Ahri.

Vona Eszter vagyok, 18 éves. A bátyám miatt világ életemben fiús játékokkal játszottam pl: 4 évig Counter Strike Source-oztam, majd ráálltam a LoLra amivel 2 éve játszom. Napi szinten olyan 3-4 órát töltök a gép előtt, ilyen a kocka lányok élete :))
This post was edited by jarabekg on Jun 6 2013 07:29am