d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar >
Poll > Svédasztalos Éttermek > Poll
1236Next
Add Reply New Topic New Poll
  Guests cannot view or vote in polls. Please register or login.
Member
Gold: 0.16
Mar 25 2013 06:19pm
Szerinted megéri egy ilyen vállalkozás? Discuss

http://www.rakoczigrillhaz.hu/

Itt egy étterem, itt diákként dolgoztam 3 hónapig, csak aztán sajnos megszűnt náluk a diákfoglalkoztatás, és mentem oda, ahol dolgoztam még főállásban is :)
Nah és itt van az hogy 2500 forintért 3 órán keresztül annyit eszel amennyi beléd fér.

Nézzük a két oldalt:

Vendég részéről:

Bemegy, (én tudom mi a választék) megkósolja a kacsa, cápa, bárány húsételeket ezeket grillezik, és ha gondolod szedsz hozzá köretet ha nem. Eszik egy levest, egy desszertet
és ez már elég sok, ettől már azért teli van az ember, de mégiscsak úgy tűnik többért evett a emberkénk, mint amennyiért fizetett , vagy csak átlagban nézve?

Vállalkozó részéről:

Bemegy egy ember, valszeg degeszre eszi magát fél óra alatt, és teli lesz a körettől, meg a piától (hogyha kér olyat korlátlan fogyasztásba)
és ha már 4 ember ment, az már mindenképp egy tizest otthagy

_____

Mivel azt vettem észre, hogy ez a hely 3x akkora lett, mint mikor ott dolgoztam, elég durva hogy mennyire mennek Magyarországon az ilyen éttermek
Member
Gold: 15.00
Mar 25 2013 06:23pm
ezek tipikusan szerintem ilyen céges, vagy más előtt felvágós, vagy csajozós hely. ember nem ül be ide csakúgy ebédelni, és mivel én úgy tudom nincs azért ebből olyan sok, érthető hogy megy az üzlet

és [x] egyértelműen gecidrága

This post was edited by kuzdithom on Mar 25 2013 06:24pm
Member
Gold: 279.00
Mar 25 2013 06:29pm
Trofeában voltunk, én is pont ezen agyaltam fogyasztás közben. És mivel hétköznap délután tömve volt, arra jutottam, elég valószínű hogy megéri nekik. Vásárló részről is tökéletesen elégedett voltam a pénzért cserébe, valamint k nagy plusz, hogy nem kell órákat várni a kajára.

This post was edited by ecneB on Mar 25 2013 06:31pm
Member
Gold: 11,500.00
Trader: Trusted
Mar 25 2013 06:30pm
én szerencsére olyan vagyok hogy helyben emésztek, így 3 telepakolt tányér előtt nem jövök ki

szóval nekem megéri

az étteremnek meg duplán :P

Quote (ecneB @ 26 Mar 2013 01:29)
Trofeában voltunk, én is pont ezen agyaltam fogyasztás közben. És mivel hétköznap délután tömve volt, arra jutottam, elég valószínű hogy megéri nekik. Vásárló részről is tökéletesen elégedett voltam a pénzért cserébe, valamint k nagy plusz, hogy nem kell órákat várni a kajára.

az ára is igen rendben van, nemrég voltunk 5-en, és 17k pénz volt (fejenként így 3,4k -- és abban ital is benne van már)

normális étterem se jön ki olcsóbban

Quote (HunIndex @ 26 Mar 2013 01:35)
Nem tudok konstruktívan hozzá szólni, de lenne kérdésem, hogy pl akkor egyébként a Trófeában nincsen étlap, csakis ilyen all-you-can-eat szolgáltatást lehet igénybe venni? nincs olyan, hogy étlapról rendelek 1200ért egy szelet rántotthúst rizzsel?

én itt voltam párszor a melletünk levőben (15. kerből csak felszállok a villamosra és pár perc, nem tudom az konkrétan melyik kerület), de ott helyben szerintem nincs rendelés

annyit lehet hogy odaadod a húst ha grillezni akarsz és megcsinálják, de meg kell várnod

szállítani, szállítanak házhoz

This post was edited by Anarkin on Mar 25 2013 06:37pm
Member
Gold: 133.37
Mar 25 2013 06:35pm
Nem tudok konstruktívan hozzá szólni, de lenne kérdésem, hogy pl akkor egyébként a Trófeában nincsen étlap, csakis ilyen all-you-can-eat szolgáltatást lehet igénybe venni? nincs olyan, hogy étlapról rendelek 1200ért egy szelet rántotthúst rizzsel?
Member
Mar 25 2013 06:37pm
Quote (HunIndex @ Mar 26 2013 12:35am)

hát, én a Trófeát nem ismerem, én maradok hű ehhez a helyhez :D már ha nekem lesz pénzem éttermezgetni
Member
Gold: 13,000.00
Mar 25 2013 06:38pm
[x] Megéri a vendég és a szolgáltató részéről is

a szolgaltatonal azt is vedd figyelembe, hogy keves szamu szemelyzettel dolgoznak (es az ilyen asztalleszedok nem hiszem hogy sokkal tobbet kapnanak a minimalbernel)
azon is eleg sokat sporolnak
Member
Mar 25 2013 06:40pm
Quote (Flutter @ Mar 26 2013 12:38am)
[x] Megéri a vendég és a szolgáltató részéről is

a szolgaltatonal azt is vedd figyelembe, hogy keves szamu szemelyzettel dolgoznak (es az ilyen asztalleszedok nem hiszem hogy sokkal tobbet kapnanak a minimalbernel)
azon is eleg sokat sporolnak

Itt a konyhán 4-5 ember dolgozott, abból 1 kisegítő

az asztalt a pultosok szedik le (ott ketten dolgoznak) 1 mosogató, 1 takarító

és már nem emlékszem itt mennyit kaptak :/ aki kinn grillezgetett, az sokat

This post was edited by AngryBug on Mar 25 2013 06:40pm
Member
Gold: 13,000.00
Mar 25 2013 06:44pm
Quote (AngryBug @ Mar 26 2013 01:40am)
Itt a konyhán 4-5 ember dolgozott, abból 1 kisegítő

az asztalt a pultosok szedik le (ott ketten dolgoznak) 1 mosogató, 1 takarító

és már nem emlékszem itt mennyit kaptak :/ aki kinn grillezgetett, az sokat

4-5 ember?
lol
en megcsinaltattam volna a kajat delelott a szakacsokkal, aztan mehetnek a faszomba
maradna egy hogy melegitse amit kell oszt szevasz

amugy en csak amerikaban voltam ilyen ettermekben
ebedidoben annyira tele volt, hogy sorba kellett allni ha fel 1 utan mentunk oda
aki "grillezett" (a hus mellett volt) az csak hetvegen volt, egyebkent 3 dollarral olcsobb volt a kajalas es nem volt grillezett hus
volt 2 ember aki leszedte es letisztitotta az asztalokat, 1 a kasszanal, a konyhaba nem lattam be
Member
Mar 25 2013 06:51pm
Quote (Flutter @ Mar 26 2013 12:44am)
4-5 ember?
lol
en megcsinaltattam volna a kajat delelott a szakacsokkal, aztan mehetnek a faszomba
maradna egy hogy melegitse amit kell oszt szevasz

amugy en csak amerikaban voltam ilyen ettermekben
ebedidoben annyira tele volt, hogy sorba kellett allni ha fel 1 utan mentunk oda
aki "grillezett" (a hus mellett volt) az csak hetvegen volt, egyebkent 3 dollarral olcsobb volt a kajalas es nem volt grillezett hus
volt 2 ember aki leszedte es letisztitotta az asztalokat, 1 a kasszanal, a konyhaba nem lattam be

nah utolsó reagálásom ma estére:

Hát nemtudom, itt nagyon nagy választék volt, és nemnagyon engedhettük meg hogy sokat pakoljunk ki, mert ha visszajön, abból nem minden adható ki másnap, és gyakran sok mindent kellett utántölteni
volt mikor mindenki pörgött, meg azért mégis nagy helyen megy a meló, 1 ember semmiképp nem tud egyszerre desszerteket kipakolni, meg salátát, és köreteket

bár erre már vezettek be ilyeneket hogy asztalfoglalás van csak időpontra, aztán van 1 kis szünet míg feltöltik a cuccokat
Go Back To Magyar Topic List
1236Next
Add Reply New Topic New Poll