http://forums.d2jsp.org/user.php?i=960280Quote (peterqwer @ 7 Dec 2012 10:23)
ez a hunbars a szánalom tetőfoka a kép az jo

Quote (davidigen @ 14 Dec 2012 11:01)
sziasztok! jo ez a hely nemrég találtam rá, de mi az a hogy a szánalom tetőfoka a hunbars közösség? mesélnél kicsit erről pár emberen keresztül ismerem az alapítót és jó ember
és a másiknak az írására hogy magyar utánzat? mér utánoznák? bar brotherstvagy mit, egy ez egy külön álló szervezet, te mit utánzol inkább arrol mesélj, hogy nem értél el semmit, vagy hogy nincs lukad amit lökj, aztán itt kell nyomulni ?

RRC*
+ ha megvan osztva akkor gondolom nézed az oldalt, akkor miértkell leszolni? nem értem az ilyen embereket
üdv Kovács Dávid
Quote (peterqwer @ 14 Dec 2012 18:44)
volt egy facebookos csoport, ahol beszéltek az emberek, egyik része az ilyen BB.hu által agymosott, fél oldalas tl-dr-eket írt, hogy miért kell napi 8 szor enni,a másik oldalról egyik gyereknek ez volt az érve a táplálékkiegészítők ellen
hogy egyszer megkóstolta egy gyereknek a fehérjéjét, és hónapokig pattanásos volt tőle,de a teteje mindennek az volt, amikor az egyik alapító tag írt valami faszságot aztán likeolta a saját commentjét :D:D:D
innentől pm-eket írt
1."Szia! Jah így már érteM:D megtudod adni az emailcímed esetleg, ott tudok írni, mert akkor ahogy javasolták törlöm magam innen:(:)"
adok neki egy rand email címet amit nem használok
email-t nem írt,
2."köszi, esetleg FB-on fentvagy?"
írtam, hogy ja, de mit akarsz
3. "Gondoltam bejelöllek, ha már itt nem vagyok majd fent a késöbbiekben"
dafuq