d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar > Haverszelet > Alice
Closed New Topic New Poll
Member
Gold: 0.00
Nov 5 2012 04:03am
Quote (-joey- @ Nov 5 2012 10:45am)
Az én szememben az, aki munka nélkül, csalással akar pénzt csinálni, más rovására, nem jobb a közönséges segélyre váró cigánynál. Ha pénz kell, el lehet menni dolgozni, vagy keress pénzt legiten a játékból, ahogy iFeel csinálja.

És reported ofc.

Beírtam kíváncsiságból googléba, hogy d3 b*t mert fingom sincs mi ez, bűncselekménynek minősül-e vagy nem (elvégre rl pénz van a dologban) és egy rakás youtube video-t találtam, már kb. ilyen teleshop stílusban "make 100mil gold in 2 hours!" etc. legitnek kinéző haver fejlesztő "cégeket" stb. Ahogy elnézem ez a téma már eléggé kifutotta magát, nem sok értelme van bezárni ezeket a topikokat. Blizz helyébe néha kibannolnám a botosok CD kulcsait, hogy újra megvegyék a gémet de nem akadályoznám a botok működését, még keresnének is rajta.

(btw nekem sok közöm nincs ezekhez, sok éve modemes neten toltam d1-et meg kivittem egyszer szinglibe d2-t, ez a téma is deep nekem, fingom sincs az itemek értékéről stb.)

(azért nem a care-be nyomtam nehogy azt is bezárasd csak fontosnak tartottam leszögezni, hogy nem botolok (még csak nem is diablozok) viszont érdekesnek tartom a témát mert kb. ez az első értelmes dolog a szemembe a diabloval kapcsolatba (mármint, hogy nem csak kockulsz hanem pénzt is keresel))
Member
Gold: 6,645.00
Nov 5 2012 04:06am
Quote (daneeka10 @ Nov 5 2012 11:03am)
Beírtam kíváncsiságból googléba, hogy d3 b*t mert fingom sincs mi ez, bűncselekménynek minősül-e vagy nem (elvégre rl pénz van a dologban) és egy rakás youtube video-t találtam, már kb. ilyen teleshop stílusban "make 100mil gold in 2 hours!" etc. legitnek kinéző haver fejlesztő "cégeket" stb. Ahogy elnézem ez a téma már eléggé kifutotta magát, nem sok értelme van bezárni ezeket a topikokat. Blizz helyébe néha kibannolnám a botosok CD kulcsait, hogy újra megvegyék a gémet de nem akadályoznám a botok működését, még keresnének is rajta.

(btw nekem sok közöm nincs ezekhez, sok éve modemes neten toltam d1-et meg kivittem egyszer szinglibe d2-t, ez a téma is deep nekem, fingom sincs az itemek értékéről stb.)

(azért nem a care-be nyomtam nehogy azt is bezárasd csak fontosnak tartottam leszögezni, hogy nem botolok (még csak nem is diablozok) viszont érdekesnek tartom a témát mert kb. ez az első értelmes dolog a szemembe a diabloval kapcsolatba (mármint, hogy nem csak kockulsz hanem pénzt is keresel))

DE AZÉRT MAJD REPORTOLVA LESZEL MERT ÉRDEKLŐDSZ UTÁNA :DDDDDDDDDDDDDD
Member
Nov 5 2012 04:07am
joey a forradalmár
Member
Gold: 279.00
Nov 5 2012 04:07am
Quote (daneeka10 @ 5 Nov 2012 12:03)

még az a jó, hogy eredetileg játékra tervezték az rmah-t

Member
Gold: 6,645.00
Nov 5 2012 04:08am
Member
Nov 5 2012 04:08am
Quote (ecneB @ 5 Nov 2012 11:07)
még az a jó, hogy eredetileg játékra tervezték az rmah-t

Na azért ennyire naívak ne legyünk meg blizz sem volt az szerintem.
Member
Gold: 19.00
Nov 5 2012 04:14am
bűncselekménynek minősül-e vagy nem

Szerinted? Tudtommal bűncselekmény, volt egy egy kép arról, hogy egy faszi ellen bírósági tárgyalás folyik, mert ilyen progikat csinál/csinált.
Azon azért mosolyognék, hogy a paypal rendszeren keresztül elérne a rendőrség keze a sok botter után, és menne a nagy pénzbírság az illegális használat miatt.
Persze azért a blizz keze jól meg van kötve :(

Makkertest, Bocek, maybeimhere, Anarkin
inb4 t/c

This post was edited by Makkertest on Nov 5 2012 04:15am
Go Back To Magyar Topic List
Closed New Topic New Poll