Quote (-joey- @ Nov 5 2012 10:45am)
Az én szememben az, aki munka nélkül, csalással akar pénzt csinálni, más rovására, nem jobb a közönséges segélyre váró cigánynál. Ha pénz kell, el lehet menni dolgozni, vagy keress pénzt legiten a játékból, ahogy iFeel csinálja.
És reported ofc.
Beírtam kíváncsiságból googléba, hogy d3 b*t mert fingom sincs mi ez, bűncselekménynek minősül-e vagy nem (elvégre rl pénz van a dologban) és egy rakás youtube video-t találtam, már kb. ilyen teleshop stílusban "make 100mil gold in 2 hours!" etc. legitnek kinéző haver fejlesztő "cégeket" stb. Ahogy elnézem ez a téma már eléggé kifutotta magát, nem sok értelme van bezárni ezeket a topikokat. Blizz helyébe néha kibannolnám a botosok CD kulcsait, hogy újra megvegyék a gémet de nem akadályoznám a botok működését, még keresnének is rajta.
(btw nekem sok közöm nincs ezekhez, sok éve modemes neten toltam d1-et meg kivittem egyszer szinglibe d2-t, ez a téma is deep nekem, fingom sincs az itemek értékéről stb.)
(azért nem a care-be nyomtam nehogy azt is bezárasd csak fontosnak tartottam leszögezni, hogy nem botolok (még csak nem is diablozok) viszont érdekesnek tartom a témát mert kb. ez az első értelmes dolog a szemembe a diabloval kapcsolatba (mármint, hogy nem csak kockulsz hanem pénzt is keresel))