d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar > Nosztalgia Topik, Jsp Edition.
1234Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 304,485.65
Trader: Trusted
Oct 1 2012 11:31am
Posztolj olyan régi d2jsp témákat ami vicces/szórakoztató, vagy érdekes volt.

Kezdem is:
inb4 még itt sem voltam. :rolleyes:

A téma érdekében tartsátok tiszteletben az oldal szabályait és irányelveit. !
Member
Gold: 69.85
First nosztalgia! :)
Member
Gold: 3.03
Quote (Baleee @ 1 Oct 2012 19:31)
First nosztalgia! :)

3nd?
Member
Gold: 710.00
Oct 1 2012 11:32am
minek már megint ilyen
Member
Gold: 0.00
CONGRATZ MAN XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Member
Gold: 411.00
volt mar sokszor ;(
Member
Gold: 4.20
Szeretnem veled kozolni hogy, semmilyen formaban nem kivanok veled tovabbi kommunikaciot illetve konverziot folytatni, se semmilyen informacio illetve eszme cseret vegrehajtani illetve fenntartani ezen a szegeny kommunikacios csatornan, se sehol, mivel egyszeruen nem szeretnek primitiv emberekkel tarsalogni.
Ne haragudj, felre ertes ne essek, de a primitiv nem serto szo illetve nem sertesre letrehozott, illetve krealt karakterek osszesege, amely alkotja a primitiv karakterlancot, hanem mindossze egy kategorizalo jelzo amivel iletni kivanlak teged, tovabba egy nulla intellgienciaval rendelkezo agy definicioja, amivel teged illetve a szellemi szintedet definialni szandekozom.
Szeretnem veled ismertetni illetve kozolni, hogy az alacsony szintu informaciok, amelyeket felem kozvetitettel illetve sugaroztal, az serteni kivanta az elmemet, tovabba lehuzni az intelligencia szintemet, amit nem engedtem meg, mert mint tuzfalat a szamitogepen ugy vedoburkot alkalmaztam ellened az eletben annak erdekeben hogy elkeruljem a te elkorcsosult primitiv szellemi szintedre valo lesulyedest.
Hogy jossz te ahhoz, hogy irrealis eszkozokkel szemelyesits meg engem illetve szubjektiv szurrealis alternativ valosaggal implementálj es reprezentalj, illetve demonstralj engem masok fele, ami tulajdonkeppen egyszeruen serteni kivanja az en szemelyes kepemet masok szemeben.
Nem gondolkoztal el azon hogy ha valakit folyamatosan baszogatnak azzal, hogy a szemelyisegi valojanak az ellentetjet hiresztelik rola az fokozatosan kiboritja a masik idegrendszeret?
nincs jogod lehetoseget nyujtani masoknak viccbol arra, hogy eliteljenek engem.
esetleg te indukalod ezt a folyamatot illetve procedurat?
Velemenyem szerint a te hazadra sem a nap sut, hanem a primitivseg sotet, de megis fajdalmas vakito sugara...
Nem varok toled valaszt, illetve nem igenylem a viszont kommunikació fenntartasat, mivel a kozolni valad, ugy sem lenne valami magasszintu informacio, mindossze valami alacsony szintu megnyilvanulas, amelyet nem neveznek informacionak, a limitalt mentalis kepessegednek koszonhetoen.
Alkalmazz magyarertelmezo keziszotart ezekutan legyszives...
Teged kb. igy lesajnalak.
/thread
Member
Gold: 0.00
Oct 1 2012 11:36am

Member
Gold: 1.21
Oct 1 2012 11:37am
fiatal vagyok én még ezekhez, igazából az egyelten valamire való az volt mikor mesh megcsapta ricit a margithíd budaihídfő aluljáróban
Member
Gold: 69.85
Oct 1 2012 11:38am
मैं आप के साथ संवाद नहीं करना चाहते हैं करते हैं, आप के लिए किसी भी आगे संचार और रूपांतरणों में reproduced किया जा नहीं करना चाहते हैं जारी रखने के लिए करते हैं, और न ही किसी भी जानकारी या गरीबों पर विचारों का हमारे विनिमय को लागू करने और बनाए रखने के संचार चैनल, नहीं के रूप में कहीं भी बस एक आदिम लोगों को बात करने के लिए नहीं की तरह करते हैं.
माफ करना गलत यह गिर, नहीं, लेकिन करता आदिम नहीं उल्लंघन करता रवि या गैर - उल्लंघन अधिनियमित और वर्ण एक साथ बनाया आदिम स्ट्रिंग के रूप में है, लेकिन सभी एक साथ एक में वर्गीकृत सूचक जो साथ के लिए स्पर्श मैं करना चाहते हैं आप के रूप में के रूप में अच्छी तरह से एक शून्य intellgienciával होने मस्तिष्क परिभाषा, जो आप के रूप आप और बौद्धिक अपने स्तर को परिभाषित करने का इरादा रखते हैं.
हम तुम्हें नहीं प्रस्तुत किया जा या होगा जानकारी कम स्तर, जो मुझे kozvetitettel हिस्सा हैं और प्रसारित करने के लिए संप्रेषित, यह मेरे मन में कामना की क्षति का होगा, हम मेरे खुफिया स्तर खींच, मैं आपको नहीं जाने होगा क्या, क्योंकि आपके कंप्यूटर पर एक फ़ायरवॉल के रूप में इतना जीवन के लागू चलता को कवर सुरक्षात्मक क्रम में से बचने के लिए अपने वंश के आदिम आध्यात्मिक स्तर पतित.
कि तुम मेरे पास आ अवास्तविक का मतलब है személyesíts असली वैकल्पिक वास्तविकता या व्यक्तिपरक को लागू करने के लिए और मुझे का प्रतिनिधित्व करते हैं और दूसरों को, जो वास्तव में केवल दूसरों की मेरी निजी आँखों में मेरी तस्वीर पूर्वाग्रह वांछित को दिखाना है.
मैं नहीं सोच रहा था कि अगर यह किसी की कोशिश है कि व्यक्तित्व रखने के लिए दूसरे के तंत्रिका तंत्र में इसके बारे में ellentétjet अफवाह है धीरे - धीरे आप विचलित कर देता है?
अन्य कोई मुझे सजा के योग्य अवसर मजाक करने का अधिकार है.
आप इस प्रक्रिया और प्रक्रियाओं उत्प्रेरण किया जा सकता है?
मेरी राय में, अपने घर या सूरज चमक रहा है, लेकिन आदिमता अंधेरे में है, लेकिन अभी भी दर्दनाक चकाचौंध किरणों ...
क्या जवाब की उम्मीद मुझे नहीं है, लेकिन आवश्यकता होती है, और नहीं करता है बनाए रखने के संचार, के रूप में किसी भी तरह संप्रेषित व्यापार यह जानकारी का एक उच्च स्तर होगा कुछ नहीं था, हम हमेशा कुछ अभिव्यक्ति कम स्तर जो की हमारी जानकारी के लिए नहीं में जाना जाता है ध्यान केंद्रित, सीमित मानसिक क्षमताओं धन्यवाद कर रहे हैं.
हंगरी के बाद कि कृपया दुभाषिया keziszótart लागू करें ...
तुमको के बारे में. इतना lesajnalak.
/ थ्रेड
Go Back To Magyar Topic List
1234Next
Add Reply New Topic New Poll