Október 25-én PD2 reset lesz. Próbálok összerakni egy csapatot akikkel a régi idők emlékére tolunk egy norm - hell baal walkot.
Ha még nem játszottál a PD2-vel, csak ajánlani tudom. Röviden, a legjobb Diablo 2 amivel valaha játszottam, kb. 6 havonta ladder resettel és mindig új tartalmakkal!
Kicsit hosszabban kifejtve: balanceoltak egy csomó runewordot, rengeteg build életképessé vált az első naptól kezdve, több az endgame content, az igazán nehezen megszerezhető chase item, de közben megmaradt a régi klasszikusoknak is valahol a helye sok buildben. Nagyobb, shared inventory. Egy kuuuurvajó trade site, nincsenek botok, csillió quality of life improvement.
Ha valakinek lenne kedve jönni, de valami nem tiszta, addig szívesen elmagyarázok bármit. Eddig vagyunk öten akik nekifutnánk a dolognak.
Jari - Kiabálós barbár
Máté - nyilas amazon?
Levi - varázslónő de még nem tudja milyen
Kerekes - idézős nekromanta
Én - Dárdás dobálós amazon?
Nem csalni megyünk, nem is azért, hogy két hét múlva a kiszikkadt testünket a számítógépeink előtt találják meg a szeretteink, de jó lenne összehozni egy fun 8 player walkot.
Jspn nem is lehet kereskedni szóval végtelen fórumtallér se üti a markod ha ezzel játszol. De jó lesz, ígérem!
inb4 nerz jön javával, vagy dihep segít.
This post was edited by josheide on Sep 26 2024 02:03am