Quote (beni @ Tue, Jan 1 2008, 02:58pm)
Első 20 oldalt végigolvastam és eléggé elszomorít hogy mennyi senkiházi szar alak rontja a levegőt ezen a világon.
Mikes nem értem hogy te miért szidod a cigányokat, mikor nálad aljább férget még nem láttam soha. Én a helyedben komolyan elkezdenék aggódni, mert szerintem jól sejtem hogy sok embernél átlépted a tűréshatárt.
Rici:
Elég baj, hogy ilyen emberekkel barátkozol, igazán megválogathatnád hogy kivel állsz szóba. Például olyanokkal ne, akik a fórumon verik a mellüket, hogy ők elvittek goa partyba = mennyi mindent megtesznek érted hogy végre legyen rl-od. Szard le őket. Hiába mondjuk hogy ne állj szóba Mikessel mert egy paraszt, mégsem hallgatsz ránk. Találj normális barátokat, de ahhoz el kell felejtened az egész kálváriát, és ne akarj rájuk csimpaszkodni különben csak a koloncot látják meg benned. Barátokat szerezni nem annyira nehéz, csak ha beleesel egy olyan spirálba ami most téged szippant lefelé akkor nehéz látni az utat.
Feljelentésnek pedig nem tudom mennyi esélye lenne: elvégre nehéz bizonyítani hogy bármit is elvittek, de azért nem kell alábecsülni a rendőrséget sem. Szerintem szólj apádnak és menjetek el a többiekhez és beszéljen ő az apjukkal.
Én a helyedben beszélnék Mikes apjával is, vigyél képeket a besodort jointról meg a fórumos történeteiről és fűszerezd meg azzal hogy ki akart raboltatni. Biztos hogy az apját nem fogja hidegen hagyni.
Amugy meg próbáld meg az egészet elfelejteni. Keress valami más elfoglaltságot ami leköt: járj el boxolni, gyúrni vagy keress egy olvasókört.
nem ez a megoldás.. meglopták 180k huf al.. ignis felkell jelenteni.. h visszadják a teljes összeget akkor ellehet tenkinteni tőle