d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar > Hehe N1
Prev123425Next
Closed New Topic New Poll
Member
Gold: 0.00
Jan 1 2008 08:43am
Quote (xXmateXx @ Tue, 1 Jan 2008, 15:42)
szerintem nem .. ez a Paul Taulborg nem olyan Amcsis név biggrin.gif

usa ^^
Member
Gold: 5.51
Quote (xXmateXx @ Tue, Jan 1 2008, 03:42pm)
szerintem nem .. ez a Paul Taulborg nem olyan Amcsis név biggrin.gif

njaguar- Location: Kansas
Member
Gold: 6,205.82
Trader: Trusted
szerintem ez a Paul Taulborg nev nemtom.. nekem sved ugrott be eloszor
Member
Gold: 1,080.60
Jan 1 2008 08:46am
Paul TaulBorg

A Borg egy fiktív, kiborgok alkotta társadalom a Star Trek című tudományos-fantasztikus filmsorozatban, és a Star Trek: Kapcsolatfelvétel című filmben. Legelőször a Star Trek: Az új nemzedék epizódjaiban jelentek meg a televízió képernyőin.
Banned
Gold: Locked
Jan 1 2008 08:47am
jólvan.. akkor 1hét.. Rici egy biztos-> biztos h többet kitudsz húzni belőlük jogi úton mint 180lk huf. ez biztos.
de persze ha neked elégha visszakapod elégha meggyőzöd őket a tényekről.. ( miután elmentél ügyészhez) DE EZT A FELJELENTÉST MEGNYERED AZ 1000000% mi a faszra vársz..^3 ( még beis téptek xd^^ ->illegális a fű ... biggrin.gif upsz wink.gif +ittak.. omfg^^ kihisz 3betépeett befüvezett gyereknek? ->hát a törvény nem biggrin.gif

én a helyedbe Tomi vigyáznék h miket írok ide.. innentől kezdve.. tongue.gif

This post was edited by xXmateXx on Jan 1 2008 08:49am
Member
Gold: 145.00
Jan 1 2008 08:50am
Quote (xXmateXx @ Tue, 1 Jan 2008, 16:47)
jólvan.. akkor 1hét.. Rici egy biztos-> biztos h többet kitudsz húzni belőlük jogi úton mint 180lk huf. ez biztos.
de persze ha neked elégha visszakapod elégha meggyőzöd őket a tényekről.. ( miután elmentél ügyészhez) DE EZT A  FELJELENTÉST MEGNYERED AZ 1000000% mi a faszra vársz..^3 ( még beis téptek xd^^ ->illegális a fű ... biggrin.gif upsz wink.gif +ittak.. omfg^^ kihisz 3betépeett befüvezett  gyereknek? ->hát a törvény nem biggrin.gif

Tudod a törvénynek nem elég az állítások, akkor ér vmit, ha tudod bizonyítani. Összevissza beszélsz biggrin.gif nagyon megnőtt az arcod is smile.gif
Member
Gold: 133.70
Warn: 100%
Jan 1 2008 08:50am
Quote (David_ibolykane @ Tue, Jan 1 2008, 03:26pm)
Kurvára nem tudod mi volt ricinél... te mit tettél volna részegen, beszívva, úgy h dalma gyógyszerekből kavart minden szart, és csalódottan, pénz nélkül ottvagy... asse tod szinte kivagy... és jön a legjobb haverom 180k-val a kezében, és mondogatják h lépjünk már le lépjünk már le...

jah
itt is van
Banned
Jan 1 2008 08:51am
Quote (David_ibolykane @ Tue, Jan 1 2008, 02:50pm)
Tudod a törvénynek nem elég az állítások, akkor ér vmit, ha tudod bizonyítani. Összevissza beszélsz biggrin.gif nagyon megnőtt az arcod is smile.gif

Tomika.. nézz utána ennek is léccives:) ip alapján utánanéznek.. ha hazuttál akkor is beszoptad .. leírtad.. tudják bizonyítani h tevoltál--> yyy
Member
Gold: 6,440.13
Jan 1 2008 08:58am
Első 20 oldalt végigolvastam és eléggé elszomorít hogy mennyi senkiházi szar alak rontja a levegőt ezen a világon.

Mikes nem értem hogy te miért szidod a cigányokat, mikor nálad aljább férget még nem láttam soha. Én a helyedben komolyan elkezdenék aggódni, mert szerintem jól sejtem hogy sok embernél átlépted a tűréshatárt.

Rici:
Elég baj, hogy ilyen emberekkel barátkozol, igazán megválogathatnád hogy kivel állsz szóba. Például olyanokkal ne, akik a fórumon verik a mellüket, hogy ők elvittek goa partyba = mennyi mindent megtesznek érted hogy végre legyen rl-od. Szard le őket. Hiába mondjuk hogy ne állj szóba Mikessel mert egy paraszt, mégsem hallgatsz ránk. Találj normális barátokat, de ahhoz el kell felejtened az egész kálváriát, és ne akarj rájuk csimpaszkodni különben csak a koloncot látják meg benned. Barátokat szerezni nem annyira nehéz, csak ha beleesel egy olyan spirálba ami most téged szippant lefelé akkor nehéz látni az utat.

Feljelentésnek pedig nem tudom mennyi esélye lenne: elvégre nehéz bizonyítani hogy bármit is elvittek, de azért nem kell alábecsülni a rendőrséget sem. Szerintem szólj apádnak és menjetek el a többiekhez és beszéljen ő az apjukkal.
Én a helyedben beszélnék Mikes apjával is, vigyél képeket a besodort jointról meg a fórumos történeteiről és fűszerezd meg azzal hogy ki akart raboltatni. Biztos hogy az apját nem fogja hidegen hagyni.

Amugy meg próbáld meg az egészet elfelejteni. Keress valami más elfoglaltságot ami leköt: járj el boxolni, gyúrni vagy keress egy olvasókört.
Banned
Jan 1 2008 09:02am
Quote (beni @ Tue, Jan 1 2008, 02:58pm)
Első 20 oldalt végigolvastam és eléggé elszomorít hogy mennyi senkiházi szar alak rontja a levegőt ezen a világon.

Mikes nem értem hogy te miért szidod a cigányokat, mikor nálad aljább férget még nem láttam soha. Én a helyedben komolyan elkezdenék aggódni, mert szerintem jól sejtem hogy sok embernél átlépted a tűréshatárt.

Rici:
Elég baj, hogy ilyen emberekkel barátkozol, igazán megválogathatnád hogy kivel állsz szóba. Például olyanokkal ne, akik a fórumon verik a mellüket, hogy ők elvittek goa partyba = mennyi mindent megtesznek érted hogy végre legyen rl-od. Szard le őket. Hiába mondjuk hogy ne állj szóba Mikessel mert egy paraszt, mégsem hallgatsz ránk. Találj normális barátokat, de ahhoz el kell felejtened az egész kálváriát, és ne akarj rájuk csimpaszkodni különben csak a koloncot látják meg benned. Barátokat szerezni nem annyira nehéz, csak ha beleesel egy olyan spirálba ami most téged szippant lefelé akkor nehéz látni az utat.

Feljelentésnek pedig nem tudom mennyi esélye lenne: elvégre nehéz bizonyítani hogy bármit is elvittek, de azért nem kell alábecsülni a rendőrséget sem. Szerintem szólj apádnak és menjetek el a többiekhez és beszéljen ő az apjukkal.
Én a helyedben beszélnék Mikes apjával is, vigyél képeket a besodort jointról meg a fórumos történeteiről és fűszerezd meg azzal hogy ki akart raboltatni. Biztos hogy az apját nem fogja hidegen hagyni.

Amugy meg próbáld meg az egészet elfelejteni. Keress valami más elfoglaltságot ami leköt: járj el boxolni, gyúrni vagy keress egy olvasókört.

nem ez a megoldás.. meglopták 180k huf al.. ignis felkell jelenteni.. h visszadják a teljes összeget akkor ellehet tenkinteni tőle
Go Back To Magyar Topic List
Prev123425Next
Closed New Topic New Poll