Quote (bazdmegmarnemtudom @ Feb 4 2021 05:57pm)
kb semmit, de pont eleg is. 1 felhypeolt emos kislany, a hangja total nulla (legalabbis elso 3 random youtube szam alapjan), meg 1 altalanos iskolai enekkarba se nagyon valo.
az ELETEROL meg mi a faszomat lehet filmet forgatni, hat 20eves sincs. majd ha 30+ evet zenelt, akkor van ertelme
Ha megnezned a filmet tudnad hogy ö nem enekesnek tartja magat, hanem filmmüvesznek :]
Amugy a fiatal leanyzok nagy resze tud azonosulni vele, a csavok meg sunaznak, nem csoda hogy ennyire felkapott.
Quote (Cpt_Ghost @ Feb 5 2021 06:19pm)
fél évig lvlingeztél vagy mi, hogy annyi goldja volt az embereknek hogy manipulálják a komplett piacát valaminek?
a world first egy frost mage lett amúgyis aki soloban mass pullozta a mobokat, tizen fejlodni egy dungeonban meg kifejezetten szar ehhez kepest
csak siman szar a classic es nem lattak ezt az emberek a hypernosztalgia kozepette
Nem siettem el, volt legalabb egy honap. Amugy az a frost mage is layer hoppolt hogy instant respawnoljanak a packok, jo kis vanilla experience.
Akik dungeonban voltak azoknak meg nem kellett kint spawn campelni a több tucat masik jatekos mellett, de azt hogy raidben nem volt csökkentett azt nem tudom hogy hogyan nem reportolta senki beta alatt.
Igazabol nem volt egy abszolut trainwreck a classic, de szerintem több törödest erdemelt volna a Blizzard reszeröl, nagyon alabecsültek hogy mennyien fognak jatszani vele.