d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar > Sorozatok > Discuss
Prev19989991000100110021141Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 834.97
Nov 4 2017 10:37am
Quote (MarcusD @ Nov 4 2017 05:34pm)
nem az a baj hogy kirugják, hanem hogy sehova nem fogják felvenni mert hivatalos "sex offender" amit soha nem fog lemosni magáról

de szerintem magyarországon nincs is ilyen 1részt

másrészt az usaban hivatalos sex offender adatbázisba csak azok kerülnek be akik a bíróságon bizonyítottan azok lettek, és 1 ilyen eset a bíróságon soha a büdös kurva életbe nem végződne úgy hogy elítélik a csávót szexuális zaklatásért

Quote (-joey- @ Nov 4 2017 05:37pm)
Ja világos, de én arra céloztam, hogy Rici beállítana a munkahelyedre, elmondaná a főnöködnek, hogy te késsel fenyegetted a nyaralójukban, hogy szopjon le, a főnököd meg azzal a lendülettel kirúgna, anélkül, hogy meghallgatná a te verziódat vagy utánajárna, hogy egyáltalán ki a fasz ez a Rici.

hát az geci tré lenne, de ez nem történik meg akkor se ha 1 nő megvádol valakit szexuális zaklatással. cégeknél belső vizsgálatot indítanak, megkérdeznek téged, másokat etc

This post was edited by BmA_BeMyAngel on Nov 4 2017 10:39am
Member
Gold: 80.00
Nov 4 2017 10:40am
Quote (BmA_BeMyAngel @ 4 Nov 2017 18:37)

másrészt az usaban hivatalos sex offender adatbázisba csak azok kerülnek be akik a bíróságon bizonyítottan azok lettek, és 1 ilyen eset a bíróságon soha a büdös kurva életbe nem végződne úgy hogy elítélik a csávót szexuális zaklatásért

hát az geci tré lenne, de ez nem történik meg akkor se ha 1 nő megvádol valakit szexuális zaklatással. cégeknél belső vizsgálatot indítanak, megkérdeznek téged, másokat etc

ez mostmeg igy van, es jo lenne ha igy is maradna, csak ez a nepszellem ami itt bontakozik ki ezeket a garanciakat azert erosen veszelyezteti, hogy felszamolja.
Member
Nov 4 2017 10:44am
Quote (Cpt_Ghost @ Nov 4 2017 05:40pm)
ez mostmeg igy van, es jo lenne ha igy is maradna, csak ez a nepszellem ami itt bontakozik ki ezeket a garanciakat azert erosen veszelyezteti, hogy felszamolja.

hát ha már nem így lesz, akkor én biztos megyek lázadni és szerintem ezzel sokan mások is így vannak

de ahhoz elég durva változások kellenének és elég nagy krízis, mert jelenleg senkinek sem érdeke
Member
Gold: 0.00
Nov 4 2017 10:47am
Quote (-joey- @ Nov 4 2017 04:58pm)
Talán én védtem itt a legjobban a Walking Dead-et, de most már kezdek én is kiábrándulni.

Ha már sorozatok, akkor ezt itt hagyom:

http://www.rollingstone.com/tv/news/lord-of-the-rings-tv-series-in-the-works-w511077

lőtték negant

AZTÁN AZ ABLAKOKAT

mi ez a sorozat már bazmeg
Member
Gold: 2,751.03
Nov 4 2017 10:48am
Quote (BmA_BeMyAngel @ Nov 4 2017 06:37pm)

nem vagyok biztos benne, hogy usaban jól működnek a dolgok, de nekem most ugranak be ilyen dolgok hogy publicban hugyozásért sex offender listre került valaki
vagy hogy egy középsulis srác valami meccsen levette a polojat és ezért is felkerült (vagy csak ezzel fenyegették, már nem emlékszem) és később öngyilkos lett

annyi biztos, hogy ami most van az nem jó :S
Member
Nov 4 2017 10:51am
Quote (miertvagyokilyenjokerdojel @ Nov 4 2017 05:48pm)
nem vagyok biztos benne, hogy usaban jól működnek a dolgok, de nekem most ugranak be ilyen dolgok hogy publicban hugyozásért sex offender listre került valaki
vagy hogy egy középsulis srác valami meccsen levette a polojat és ezért is felkerült (vagy csak ezzel fenyegették, már nem emlékszem) és később öngyilkos lett

annyi biztos, hogy ami most van az nem jó :S

igen, usában vannak retardált dolgok (pl ha jól tudom még mindig nem nagyon van korlátlan vezetékes net, hanem fizetni kell az elfogyasztott sávszélért), szerencsére nem ott élünk

de ha meg céget akarnál csinálni, akkor az 1000x jobb környezet lenne mint a mai magyarország pl
Member
Gold: 5,302.77
Nov 4 2017 10:51am
Quote (TrollBoss @ Nov 4 2017 05:47pm)
lőtték negant

AZTÁN AZ ABLAKOKAT

mi ez a sorozat már bazmeg

Amikor Negan bemutatkozott örültem, mert már ideje volt egy kis vérfrissítésnek. De azzal a nyitórésszel ellőtték a puskaport, a csávó onnantól kezdve ugyanazt a szart ismételgeti folyamatosan, a többiek meg össze-vissza balfaszkodnak, értelmetlen áldozatokat hoznak.
Member
Gold: 3.03
Nov 4 2017 11:12am
Quote (Cpt_Ghost @ 4 Nov 2017 16:15)
mondok egy peldat akkor, hatha megerted
maradjunk hollywoodnal, akkor ezentul ha egy szinesz nem kap meg egy szerepet zsarolhatja a procudert, hogy coming outol, hogy zaklatta minden alap nelkul es tonkreteszi a producert, ugy, hogy kozben artatlan es mire bebizonyitja (ha egyaltalan sikerul, mivel az artatlansag velelme az lathatoan nem megy az embereknek) addigra tonkre ment a karriere
ez szerinted nem aggalyos?

netto errol van szo pedig, csak mint mondtam nulla hattertudassal rendelkeztek a temaban, csak erzelmi alapon probaltok hadakozni

de az említett esetekben soha nem 1-2 sértett volt.
Ezért mondják azt, hogy ha kétes a viselkedése, akkor ő bizony nem lehet az "arca" ennek, vagy annak a cégnek / filmnek...

Quote (Cpt_Ghost @ 4 Nov 2017 16:47)
jo hat en nem hiszem el hogy itt mindenki fogyatekos geci
bye

csak te vagy helikopter :D

ez az egész olyan, hogy ha többen is azt mondják rólam, hogy sokszor iszom és vezetek, akkor nem vesznek fel sehova sofőrnek. függetlenül attól, hogy okoztam-e valaha balesetet.
egyszerűen nem vállalja be senki és nem is lehet senkit sem arra kényszeríteni, hogy "mivel ellenem nincsen terhelő bizonyíték, ezért ők kötelesek kockáztatni"

ugyanez a szexuális zaklatókkal.
ha a feltételezés eléggé alapos, akkor egy cég nem kényszeríthető arra, hogy alkalmazza a gyanús személyt.

és ez nem jogi kérdés... akkor lenne az, ha büntetésre ítélnék.
Member
Gold: 80.00
Nov 4 2017 11:13am
Quote (TassassinHc @ 4 Nov 2017 19:12)
de az említett esetekben soha nem 1-2 sértett volt.
Ezért mondják azt, hogy ha kétes a viselkedése, akkor ő bizony nem lehet az "arca" ennek, vagy annak a cégnek / filmnek...

csak te vagy helikopter :D

ez az egész olyan, hogy ha többen is azt mondják rólam, hogy sokszor iszom és vezetek, akkor nem vesznek fel sehova sofőrnek. függetlenül attól, hogy okoztam-e valaha balesetet.
egyszerűen nem vállalja be senki és nem is lehet senkit sem arra kényszeríteni, hogy "mivel ellenem nincsen terhelő bizonyíték, ezért ők kötelesek kockáztatni"

ugyanez a szexuális zaklatókkal.
ha a feltételezés eléggé alapos, akkor egy cég nem kényszeríthető arra, hogy alkalmazza a gyanús személyt.

és ez nem jogi kérdés... akkor lenne az, ha büntetésre ítélnék.

már csak te hiányoztál
Member
Gold: 3.03
Nov 4 2017 11:14am
Go Back To Magyar Topic List
Prev19989991000100110021141Next
Add Reply New Topic New Poll