d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar > Sorozatok > Discuss
Prev1997998999100010011141Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 80.00
Nov 4 2017 10:16am
Quote (BmA_BeMyAngel @ 4 Nov 2017 17:59)
de milyen kibaszott retardált ember az, aki ilyet mond 1 kolleganőjének? te jó isten milyen fogyatékos emberek léteznek, kurvára nem kár ezekért

ehhez meg annyit fűznék hozzá, hogy valóban maximálisan autista a csávó, de ez nem szexuális zaklatás
kb orbáni propagandához tudom hasonlítani, hogy már mindenhol migránsokat látnak, meg minden szexuális zaklatás
egy kretén az a nő is aki ezért futott a főnökhöz is, aki meg nyilván összeszarta magát, hogy ebből sajtó lesz, ha nem rugja ki azt a szerencsétlent

This post was edited by Cpt_Ghost on Nov 4 2017 10:17am
Member
Gold: 834.97
Nov 4 2017 10:19am
Quote (Cpt_Ghost @ Nov 4 2017 05:16pm)
ehhez meg annyit fűznék hozzá, hogy valóban maximálisan autista a csávó, de ez nem szexuális zaklatás
kb orbáni propagandához tudom hasonlítani, hogy már mindenhol migránsokat látnak, meg minden szexuális zaklatás
egy kretén az a nő is aki ezért futott a főnökhöz is, aki meg nyilván összeszarta magát, hogy ebből sajtó lesz, ha nem rugja ki azt a szerencsétlent

szerintem nyugodtan kirughatjak amiatt is mert rontja a légkört a retardságával, biztos nem fog börtönbe kerülni szexualis zaklatas miatt és megmarad a jogallam nem kell felni

This post was edited by BmA_BeMyAngel on Nov 4 2017 10:20am
Member
Nov 4 2017 10:23am
Quote (BmA_BeMyAngel @ 4 Nov 2017 18:19)
szerintem nyugodtan kirughatjak amiatt is mert rontja a légkört a retardságával, biztos nem fog börtönbe kerülni szexualis zaklatas miatt és megmarad a jogallam nem kell felni

nem
Quote (BmA_BeMyAngel @ 4 Nov 2017 18:16)
a populáris médiában arról lesz szó ami érdekli az embereket

ha vki seggfej volt, nem fogják szeretni. hollywoodban nem dolgoznak olyanokkal akiket nem szeretnek

ez 1 speciális helyzet amire nincs jogi megoldás, és nem is nagyon lehet 1 jogállamban, tehát az egész jogi vita értelmetlen szerintem

nyilván az lenne az ideális amit te leírtál, ezt normális ember nem vitatja, de ez ilyen common sense shit amin minek vitatkozni?

csak az itt a baj, hogy haszon reményében tűrte valaki a jogsértést jelen esetben, szóval abszolút nem korrekt kiállni húsz év múlva, hogy hát amúgy ez van
akkor kellett volna elmenni a bíróságra, születik egy marasztaló ítélet és ugyanúgy meglehet járatni a médiában, hogy ez mekkora para és lehet róla beszélgetni, lesz alapja, és nem szardobálás lesz belőle, hogy hazudik nem hazudik mittudomén
azt meg nem tartom valoszinunek, hogy semmi mas szerepet ne tudna megszerezni egy szinesz egy ilyen ugy utan, azert hollywood sem egy darab homogen hivemind massza
kibaszott kartekony ez a hiszteria ugy altalaban, mert egyebkent ala is assa a jogrendszerbe vetett bizalmat, ami nem tesz jot a rendszer mukodesenek

This post was edited by Cpt_Ghost on Nov 4 2017 10:26am
Member
Gold: 5,302.77
Nov 4 2017 10:23am
Quote (BmA_BeMyAngel @ Nov 4 2017 05:19pm)

Jó hát ilyen alapon meg Rici is elmehet a te munkahelyedre a késes sztorival, én meg köztudottan hajléktalanokat vizelek le. ;DD
Member
Gold: 834.97
Nov 4 2017 10:29am
Quote (-joey- @ Nov 4 2017 05:23pm)
Jó hát ilyen alapon meg Rici is elmehet a te munkahelyedre a késes sztorival, én meg köztudottan hajléktalanokat vizelek le. ;DD

hát az én főnököm pedig pont leszarná, kivéve persze hogyha mással is seggfej vagyok és panaszkodnak rám. először valszleg szólna hogy változtassak a viselkedésemen, és ha nem, akkor pedig teljes nyugodtsággal megválna tőlem a közösség érdekében

ez így történne a való életben, és ez így teljesen rendben is van szerintem

This post was edited by BmA_BeMyAngel on Nov 4 2017 10:29am
Member
Gold: 2,751.03
Nov 4 2017 10:30am
Quote (Cpt_Ghost @ Nov 4 2017 06:23pm)
nem

csak az itt a baj, hogy haszon reményében tűrte valaki a jogsértést jelen esetben, szóval abszolút nem korrekt kiállni húsz év múlva, hogy hát amúgy ez van
akkor kellett volna elmenni a bíróságra, születik egy marasztaló ítélet és ugyanúgy meglehet járatni a médiában, hogy ez mekkora para és lehet róla beszélgetni, lesz alapja, és nem szardobálás lesz belőle, hogy hazudik nem hazudik mittudomén
azt meg nem tartom valoszinunek, hogy semmi mas szerepet ne tudna megszerezni egy szinesz egy ilyen ugy utan, azert hollywood sem egy darab homogen hivemind massza
kibaszott kartekony ez a hiszteria ugy altalaban, mert egyebkent ala is assa a jogrendszerbe vetett bizalmat, ami nem tesz jot a rendszer mukodesenek

igen, csinálhatta volna ezt is, csak akkor valószínű elveszíti az állását és még csak nem is ér el vele semmit
de azért köszönjük megint az értelmes és hasznos meg logikus kommentet))
Member
Nov 4 2017 10:33am
Quote (miertvagyokilyenjokerdojel @ 4 Nov 2017 18:30)
igen, csinálhatta volna ezt is, csak akkor valószínű elveszíti az állását és még csak nem is ér el vele semmit
de azért köszönjük megint az értelmes és hasznos meg logikus kommentet))

majd ha ezert elveszti az allasat jol bepereli csillio dollarokra azt aki ezert kirugta es csinal maganak sajat hollywoodot black jackkel meg kurvakkal
meg ugy csinalunk mintha nem lehetne masik allast keresni
en biztos nem akarnek egyutt dolgozni olyan emberekkel akik ezt igy eljatsszak, szoval per nelkul is keresnek mast
Member
Gold: 21,598.00
Nov 4 2017 10:34am
Quote (BmA_BeMyAngel @ 4 Nov 2017 18:19)

nem az a baj hogy kirugják, hanem hogy sehova nem fogják felvenni mert hivatalos "sex offender" amit soha nem fog lemosni magáról
Member
Gold: 5,302.77
Nov 4 2017 10:37am
Quote (BmA_BeMyAngel @ Nov 4 2017 05:29pm)
hát az én főnököm pedig pont leszarná, kivéve persze hogyha mással is seggfej vagyok és panaszkodnak rám. először valszleg szólna hogy változtassak a viselkedésemen, és ha nem, akkor pedig teljes nyugodtsággal megválna tőlem a közösség érdekében

ez így történne a való életben, és ez így teljesen rendben is van szerintem

Ja világos, de én arra céloztam, hogy Rici beállítana a munkahelyedre, elmondaná a főnöködnek, hogy te késsel fenyegetted a nyaralójukban, hogy szopjon le, a főnököd meg azzal a lendülettel kirúgna, anélkül, hogy meghallgatná a te verziódat vagy utánajárna, hogy egyáltalán ki a fasz ez a Rici.
Member
Nov 4 2017 10:37am
na hogy ontopic is legyen

kis tehetsegek)
Go Back To Magyar Topic List
Prev1997998999100010011141Next
Add Reply New Topic New Poll