d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar > Sorozatok > Discuss
Prev199699799899910001141Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 834.97
Nov 4 2017 09:49am
Quote (Cpt_Ghost @ Nov 4 2017 04:44pm)
de egyszeruen nem irrelevans a jogallamisag azt kene megerteni, mivel pont ezeket a viszonyokat lenne hivatott rendezni
masreszt az, hogy mi tortenik hollywoodban igencsak kihat az egesz tarsadalomra

oké, akkor te hogyan akadályoznád meg ennek a bekövetkezését?

esetleg ott fognád meg a dolgot hogy az áldozatokat nem veszed komolyan/elkussoltatod? ez nem lenne túl jogállami, és eddig ez történt. (akkor most erősödött a jogállam vagy gyengült ha ez a trend megfordulni látszik?)

vagy a médiában nem engednéd hogy ilyen dolgok megjelenjenek? ez is eléggé korlátozná a szabad jogállamot

vagy forceolnád a cégeket hogy unpopulárissá vált színészeket alkalmazzanak és ezzel profitveszteséget szenvedjenek el? ez sem emlékeztet a jogállamiságra

tényleg kíváncsi lennék hogy mi a faszt kezdenél ezzel a lavinával, mert nagyon úgy beszélsz mint akinek erre tökéletes megoldása van

This post was edited by BmA_BeMyAngel on Nov 4 2017 09:49am
Member
Gold: 5,302.77
Nov 4 2017 09:56am
Quote (SummertimeClothes @ Nov 4 2017 04:24pm)
ezekkel mind egyet ertek, probaltam leirni is
szerintem ti becsulitek ala, hogy mennyire nehezen tortenik meg egy ilyen szintu osszeomlasa valaki hirnevenek, foleg, ha valaki gazdag es befolyasos (aki a leginkabb celtablaja lenne az ilyen sarlatanoknak)
ha tenyleg csak 2-3 alaptalan hazugsag eleg lenne, hogy valakit tonkretegyen az ember, miert nem tortenik meg minden egyes hiresseggel? valoszinuleg tobb ember is irigy/bosszus rajuk

Értelek, de akkor legyen életszagúbb.
Mivel most a csapból is a szexuális zaklatás témája folyik, simán összebeszélhet pár gimnazista a tanára ellen, mert nem kapott jobb jegyet. A szülők garantáltan vérszemet kapnak, nem kell nekik bizonyíték csak jaj szegény gyerekek. Az iskola pedig elvből kirúgja, mert teljesen logikusan a te példádat alkalmazza.
Ez pedig egy hónapja történt egy ismerősöm munkahelyén. Az egyik munkatársát majdnem kirúgták, mert megjegyzést tett a kolléganője melleire, aki egyből rohant a főnökéhez (aki történetesen nő), hogy őt szexuálisan zaklatták. A csávó amúgy full paraszt volt, a kolléganő szülési szabadságról jött vissza és valami olyasmi megjegyzést kapott, hogy nem is látszik a mellein, hogy szoptatott, de ez akkor sem szexuális zaklatás. Ha tényleg kirúgják, kíváncsi vagyok hogy tud majd elhelyezkedni a szakmájában, ami eléggé belterjes, mindenki ismer mindenkit.

Szóval ez a hollywoodi coming-out szerintem kezd már sok lenni, rossz példát mutat és túlságosan rossz precedenst fog teremteni, ha hagyják.
Member
Gold: 0.00
Nov 4 2017 09:56am
ezek nem kurva sorozatok bazmeg

nézi még valaki a walking deadet?
Member
Gold: 5,302.77
Nov 4 2017 09:58am
Quote (TrollBoss @ Nov 4 2017 04:56pm)
ezek nem kurva sorozatok bazmeg

nézi még valaki a walking deadet?

Talán én védtem itt a legjobban a Walking Dead-et, de most már kezdek én is kiábrándulni.

Ha már sorozatok, akkor ezt itt hagyom:

http://www.rollingstone.com/tv/news/lord-of-the-rings-tv-series-in-the-works-w511077

Member
Nov 4 2017 09:59am
Quote (-joey- @ Nov 4 2017 04:56pm)
Értelek, de akkor legyen életszagúbb.
Mivel most a csapból is a szexuális zaklatás témája folyik, simán összebeszélhet pár gimnazista a tanára ellen, mert nem kapott jobb jegyet. A szülők garantáltan vérszemet kapnak, nem kell nekik bizonyíték csak jaj szegény gyerekek. Az iskola pedig elvből kirúgja, mert teljesen logikusan a te példádat alkalmazza.
Ez pedig egy hónapja történt egy ismerősöm munkahelyén. Az egyik munkatársát majdnem kirúgták, mert megjegyzést tett a kolléganője melleire, aki egyből rohant a főnökéhez (aki történetesen nő), hogy őt szexuálisan zaklatták. A csávó amúgy full paraszt volt, a kolléganő szülési szabadságról jött vissza és valami olyasmi megjegyzést kapott, hogy nem is látszik a mellein, hogy szoptatott, de ez akkor sem szexuális zaklatás. Ha tényleg kirúgják, kíváncsi vagyok hogy tud majd elhelyezkedni a szakmájában, ami eléggé belterjes, mindenki ismer mindenkit.

Szóval ez a hollywoodi coming-out szerintem kezd már sok lenni, rossz példát mutat és túlságosan rossz precedenst fog teremteni, ha hagyják.

de milyen kibaszott retardált ember az, aki ilyet mond 1 kolleganőjének? te jó isten milyen fogyatékos emberek léteznek, kurvára nem kár ezekért
Member
Gold: 411.00
Nov 4 2017 10:00am
Member
Gold: 2,751.03
Nov 4 2017 10:05am
Quote (Cpt_Ghost @ Nov 4 2017 05:47pm)
jo hat en nem hiszem el hogy itt mindenki fogyatekos geci
bye

ceruzahegyező
Member
Gold: 6,373.20
Nov 4 2017 10:05am
vesztes a te jóédes kurva anyád az

te homokos geci a ki a fehár pinanyaló kutyáját bassza
Member
Gold: 80.00
Nov 4 2017 10:09am
Quote (BmA_BeMyAngel @ 4 Nov 2017 17:49)
oké, akkor te hogyan akadályoznád meg ennek a bekövetkezését?

esetleg ott fognád meg a dolgot hogy az áldozatokat nem veszed komolyan/elkussoltatod? ez nem lenne túl jogállami, és eddig ez történt. (akkor most erősödött a jogállam vagy gyengült ha ez a trend megfordulni látszik?)

vagy a médiában nem engednéd hogy ilyen dolgok megjelenjenek? ez is eléggé korlátozná a szabad jogállamot

vagy forceolnád a cégeket hogy unpopulárissá vált színészeket alkalmazzanak és ezzel profitveszteséget szenvedjenek el? ez sem emlékeztet a jogállamiságra

tényleg kíváncsi lennék hogy mi a faszt kezdenél ezzel a lavinával, mert nagyon úgy beszélsz mint akinek erre tökéletes megoldása van

nyilván nem, a cél az lenne, hogy az emberek jogi eszközöket igénybe vegyenek és fellépjenek a zaklatások ellen értelmezhető keretek között
ameddig nem születik marasztaló ítélet, addig nem szabadna, hogy ezzel legyen tele a sajtó, nyilvánvaló okok miatt
nem lehet csak úgy kirúgni embereket amúgy sem, bár munkajogban nem vagyok jártas, mivel azt még nem tanultam, de annyira nem rocket science erre rájönni, nyilván ha marasztaló ítélet születik akkor teljesen jogos, ha a továbbiakban nem szeretnének vele együtt dolgozni, ugyanakkor nyilván logikus lépés gazdasági okokból a netflixnek ezt meglépnie, itt nem is igazán a netflix a hibás, hanem maguk az emberek akik asszisztálnak a boszorkányüldözéshez csupán vádak alapján

nyilván a kurva anyját aki visszaél a hatalmával és abúzálja a neki alárendelteket szexuálisan vagy bárhogy, de ezzel a nyilvános coming outolgatással nem megoldjuk a problémát, hanem kontraproduktív
egyrészt azért, mert elég lesz egyszer zátonyra futni, onnantól hiteltelen lesz az egész vádaskodás és visszajutunk ugyan oda, vagy még rosszabb lesz, másrészt ártatlan emberek is tönkremehetnek közben
Quote (Genthor @ 4 Nov 2017 17:46)
Hol voltál, amikor Weinsteint, vagy Marton Lászlót vádolták meg, majd rúgták ki? Hetek óta tart a dolog, de te csak most nyitottad ki a szád.

erre meg még mindig nem találok szavakat

This post was edited by Cpt_Ghost on Nov 4 2017 10:12am
Member
Nov 4 2017 10:16am
Quote (Cpt_Ghost @ Nov 4 2017 05:09pm)
nyilván nem, a cél az lenne, hogy az emberek jogi eszközöket igénybe vegyenek és fellépjenek a zaklatások ellen értelmezhető keretek között
ameddig nem születik marasztaló ítélet, addig nem szabadna, hogy ezzel legyen tele a sajtó, nyilvánvaló okok miatt
nem lehet csak úgy kirúgni embereket amúgy sem, bár munkajogban nem vagyok jártas, mivel azt még nem tanultam, de annyira nem rocket science erre rájönni, nyilván ha marasztaló ítélet születik akkor teljesen jogos, ha a továbbiakban nem szeretnének vele együtt dolgozni, ugyanakkor nyilván logikus lépés gazdasági okokból a netflixnek ezt meglépnie, itt nem is igazán a netflix a hibás, hanem maguk az emberek akik asszisztálnak a boszorkányüldözéshez csupán vádak alapján

nyilván a kurva anyját aki visszaél a hatalmával és abúzálja a neki alárendelteket szexuálisan vagy bárhogy, de ezzel a nyilvános coming outolgatással nem megoldjuk a problémát, hanem kontraproduktív
egyrészt azért, mert elég lesz egyszer zátonyra futni, onnantól hiteltelen lesz az egész vádaskodás és visszajutunk ugyan oda, vagy még rosszabb lesz, másrészt ártatlan emberek is tönkremehetnek közben

a populáris médiában arról lesz szó ami érdekli az embereket

ha vki seggfej volt, nem fogják szeretni. hollywoodban nem dolgoznak olyanokkal akiket nem szeretnek

ez 1 speciális helyzet amire nincs jogi megoldás, és nem is nagyon lehet 1 jogállamban, tehát az egész jogi vita értelmetlen szerintem

nyilván az lenne az ideális amit te leírtál, ezt normális ember nem vitatja, de ez ilyen common sense shit amin minek vitatkozni?
Go Back To Magyar Topic List
Prev199699799899910001141Next
Add Reply New Topic New Poll