d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar > Sorozatok > Discuss
Prev19949959969979981141Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 3,000.00
Nov 4 2017 09:23am
Quote (Cpt_Ghost @ Nov 4 2017 04:15pm)
mondok egy peldat akkor, hatha megerted
maradjunk hollywoodnal, akkor ezentul ha egy szinesz nem kap meg egy szerepet zsarolhatja a procudert, hogy coming outol, hogy zaklatta minden alap nelkul es tonkreteszi a producert, ugy, hogy kozben artatlan es mire bebizonyitja (ha egyaltalan sikerul, mivel az artatlansag velelme az lathatoan nem megy az embereknek) addigra tonkre ment a karriere
ez szerinted nem aggalyos?

netto errol van szo pedig, csak mint mondtam nulla hattertudassal rendelkeztek a temaban, csak erzelmi alapon probaltok hadakozni

ez egy eleg szar pelda mivel kevin spacey eseteben (meg a tobbi esetben is) valobal tortent zaklatas, mig te azt feltetelezed, hogy a szinesz nem szenvedett el semmit a producertol
hozz jobb peldat
Member
Gold: 411.00
Nov 4 2017 09:24am
Quote (-joey- @ 4 Nov 2017 16:17)
Az a baj, hogy nem érzed a súlyát ennek, és levezeted egy egyenlettel.

Ha már felépítettél magadnak egy egzisztenciát, családot, megbecsülést stb. akkor kíváncsi vagyok mennyire vennéd könnyen, hogy ezt az egészet egy pillanat alatt elveszíted egy internetes vádaskodás miatt.

Itt egy elvi vitáról van szó, függetlenül attól, hogy igazak-e a vádak vagy sem. Az ártatlanság vélelme mindenkit megillet, még egy gyerekgyilkost is. Magánemberként nyilván meglehet a véleményed hivatalos bírósági ítélet előtt is, de a publikus vádaskodás az kb. ugyanaz, mint a középkori boszorkányüldözés.

Ez a probléma amúgy egyre inkább aktuális, mert ugye az interneten bárki bármit mondhat, még a nevét/arcát sem kell adni hozzá. Kurva gyorsan el lehet terjeszteni bárkiről bármit, és mire sikerül megállítani, addigra már mindegy.

ezekkel mind egyet ertek, probaltam leirni is
szerintem ti becsulitek ala, hogy mennyire nehezen tortenik meg egy ilyen szintu osszeomlasa valaki hirnevenek, foleg, ha valaki gazdag es befolyasos (aki a leginkabb celtablaja lenne az ilyen sarlatanoknak)
ha tenyleg csak 2-3 alaptalan hazugsag eleg lenne, hogy valakit tonkretegyen az ember, miert nem tortenik meg minden egyes hiresseggel? valoszinuleg tobb ember is irigy/bosszus rajuk

Quote (Cpt_Ghost @ 4 Nov 2017 16:15)
maradjunk hollywoodnal, akkor ezentul ha egy szinesz nem kap meg egy szerepet zsarolhatja a procudert, hogy coming outol, hogy zaklatta minden alap nelkul es tonkreteszi a producert, ugy, hogy kozben artatlan es mire bebizonyitja (ha egyaltalan sikerul, mivel az artatlansag velelme az lathatoan nem megy az embereknek) addigra tonkre ment a karriere

netto errol van szo pedig, csak mint mondtam nulla hattertudassal rendelkeztek a temaban, csak erzelmi alapon probaltok hadakozni

ugyanez

This post was edited by SummertimeClothes on Nov 4 2017 09:25am
Member
Gold: 80.00
Nov 4 2017 09:24am
Quote (Taszilo.^ @ 4 Nov 2017 17:23)
ez egy eleg szar pelda mivel kevin spacey eseteben (meg a tobbi esetben is) valobal tortent zaklatas, mig te azt feltetelezed, hogy a szinesz nem szenvedett el semmit a producertol
hozz jobb peldat

Negyszer irtam le en is, de meg joey is, hogy nem a konkret esetrol van szo
Az egesz subot bekene iratni valami szovegertes tanfolyamra vagy en nem tudom
Member
Gold: 834.97
Nov 4 2017 09:28am
Quote (Cpt_Ghost @ Nov 4 2017 04:15pm)

de most ez történt kevin spacey esetében? kurvára nem, tehát akkor mire fel a cry. ilyen disztopikus szcenariok meg hogy jaj majd milesz akkor hogyha, rohadtul nem érdekel

megvádoltak 1 csomó másik embert hollywoodban akikkel semmi sem történt és nem ért véget a karrierjük, tehát egyszerűen semmi alapja nincs annak a bőgésnek ami itt folyik most
Member
Nov 4 2017 09:28am
Quote (SummertimeClothes @ 4 Nov 2017 17:24)
ezekkel mind egyet ertek, probaltam leirni is
szerintem ti becsulitek ala, hogy mennyire nehezen tortenik meg egy ilyen szintu osszeomlasa valaki hirnevenek, foleg, ha valaki gazdag es befolyasos (aki a leginkabb celtablaja lenne az ilyen sarlatanoknak)
ha tenyleg csak 2-3 alaptalan hazugsag eleg lenne, hogy valakit tonkretegyen az ember, miert nem tortenik meg minden egyes hiresseggel? valoszinuleg tobb ember is irigy/bosszus rajuk

ugyanez

nem kell mindenkivel megtortennie, eleg ha egyvalakit meghurcolnak majd artatlanul, aztan az majd meg nem csak az o karrierjenek tesz be, de meg azoknak is jol odafog baszni, akiket actually zaklattak meg megeroszakoltak
nem lehet ennek teret engedni
Member
Nov 4 2017 09:29am
Quote (BmA_BeMyAngel @ 4 Nov 2017 17:28)
de most ez történt kevin spacey esetében? kurvára nem, tehát akkor mire fel a cry. ilyen disztopikus szcenariok meg hogy jaj majd milesz akkor hogyha, rohadtul nem érdekel

megvádoltak 1 csomó másik embert hollywoodban akikkel semmi sem történt és nem ért véget a karrierjük, tehát egyszerűen semmi alapja nincs annak a bőgésnek ami itt folyik most

akkor ha feltesszuk, hogy van halalbuntetes, es mondjuk 1000-bol 1 embert kivegeznek artatlanul az tok jo arany, nem?
(sarkitott pelda tudom, de meg mindig elvi szinten vitatkozunk)

This post was edited by Cpt_Ghost on Nov 4 2017 09:29am
Member
Nov 4 2017 09:30am
Quote (Cpt_Ghost @ Nov 4 2017 04:24pm)
Negyszer irtam le en is, de meg joey is, hogy nem a konkret esetrol van szo
Az egesz subot bekene iratni valami szovegertes tanfolyamra vagy en nem tudom

vagy lehet csak senkit nem érdekel hogy belemenjen olyan vitákba amik olyan dolgokról szólnak amiknek semmi valóságalapja nincsen, csak azért hogy a végén te kerülj ki belőle győztesen

Quote (Cpt_Ghost @ Nov 4 2017 04:29pm)
akkor ha feltesszuk, hogy van halalbuntetes, es mondjuk 1000-bol 1 embert kivegeznek artatlanul az tok jo arany, nem?
(sarkitott pelda tudom, de meg mindig elvi szinten vitatkozunk)

kibaszott sok ember ül ártatlanul a börtönben SZERTE A VILÁGON, szóval igazából az egész szakmád 1 rakás értelmetlen fos, gyere inkább mérnöknek ne failkodj tovább ilyen imperfect csicska területen

This post was edited by BmA_BeMyAngel on Nov 4 2017 09:31am
Member
Nov 4 2017 09:31am
Quote (BmA_BeMyAngel @ 4 Nov 2017 17:30)
vagy lehet csak senkit nem érdekel hogy belemenjen olyan vitákba amik olyan dolgokról szólnak amiknek semmi valóságalapja nincsen, csak azért hogy a végén te kerülj ki belőle győztesen

jolvan rendben, majd remelem lesz valami etikus hacker topic, ahova bemegyek majd megszakerteni a mr robot alapjan
netto ezt csinalod atm
Member
Nov 4 2017 09:34am
Quote (Cpt_Ghost @ Nov 4 2017 04:31pm)
jolvan rendben, majd remelem lesz valami etikus hacker topic, ahova bemegyek majd megszakerteni a mr robot alapjan
netto ezt csinalod atm

várlak

mondjuk ez nem éppen a jogi topic asszem

This post was edited by BmA_BeMyAngel on Nov 4 2017 09:34am
Member
Gold: 21,598.00
Nov 4 2017 09:35am
Quote (cowding @ 4 Nov 2017 17:19)
Gondolom actually megtörténtek a zaklatások egy része amivel vádolják yx-t nem nagyon követem a dolgokat de akkor isisnt gz 20 év tavlatbol elkezdeni bizonyitek nelkul vadaskodni

nekem is inkább ezzel van bajom, hogy pl. weinstein tök sok színészt sikeressé tett, akik több évvel utána megvádolták szexuális zaklatással, ergo elviselték anno a szexuális zaklatást pénzért és hírnévért cserébe ami kb. a prostituáltakkal egy szintre teszi őket

Quote (BmA_BeMyAngel @ 4 Nov 2017 17:30)
kibaszott sok ember ül ártatlanul a börtönben SZERTE A VILÁGON, szóval igazából az egész szakmád 1 rakás értelmetlen fos, gyere inkább mérnöknek ne failkodj tovább ilyen imperfect csicska területen

:DDD

This post was edited by MarcusD on Nov 4 2017 09:37am
Go Back To Magyar Topic List
Prev19949959969979981141Next
Add Reply New Topic New Poll