Quote (Psyclon @ 21 Jun 2015 21:07)
Nem tudom. Nem néztem meg a videót.
De most igy a 10 perc súlyzos edzésen kiakadtam.
Reggel 1 ora aerob üres gyomorra meg délután súlyzos edzes 1 ora tökéletes. De ez a 20 perc lötyögünk 10 perc bohockodunk súlyzókkal vicc.
Nekem az aerob most 40 perc futopad (erőltetett menet döntött padon) meg egy has/vadli utanna. Heti 3-4 alkalommal.
Emellett még 5 súlyzos edzes.
Alakul a forma :)
Lofaszt nem, sot, kezdetben eleg hatekony. Meg mult evben amikor vissza akartam menni bringas versenysulyra, napi 1x20 percet 'ugraltam' en is, kulonbozo cardio gyakorlatokkal. Kikurt effektiv, a fogyashoz nem az kell, hogy szarra farasztod a tested 1 oran at, hanem bizonyos ideig egy pulzustartomanyban tartod magad, de ha tul sokaig csinalod se jo, plane, ha a szived nincs hozzaszokva. Jol csinalja szena, csak igy tovabb.
A kajalason meg az a baj, sokszor nehez valtoztatni, munkahely fuggo is, hogy 'van e idod' rendezetten enni napi mondjuk 5x kisebb adagokban, 'beallitva' melyik etkezesnel mekkora kaloriat kell elfogyasztanod. Nekem is a szakgyakom alatt, meg a masik sulinal, amikor ellenorizni voltunk kint uzemben reggel 9-tol du 5-ig, es nem tudtam csak egy almat megenni kb ezalatt az ido alatt.. Nah ez azert nem egeszseges, de akkor se tudtam mit csinalni.
Ha tudod szena, akkor viszont valoban lassits kicsit, ha mas nem, maradjon fixen a 20-25 perc es ne minden nap, a kajara meg figyelj, hogy folyamatosan, tobbszor, keveset, ha mas nem akkor valami percek alatt megeheto, egyszeru kajaval, salata, akarmi, amit betolsz egy villaval/kanallal 'gyorsan', csak egyel tobbszor es keveset, mert kulonben szarabbul megy a fogyas is.